mlevel Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Питання до тих хто організував IPTV в своїй мережі? Чи є у Вас договора з каналами, ліцензія?
mlevel Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Цікавить чи буде згода від Discovery чи інших зашифрованих каналів на ретрансляцію, коли я не використовую дорогих CAS систем?
ankos Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Цікавить чи буде згода від Discovery чи інших зашифрованих каналів на ретрансляцію, коли я не використовую дорогих CAS систем? Если будиш им платить сразу за 1 тыс. абонов, плюс купиш у них оборудование за 900 у.е. думаю небудут. Это за Discovery. А так в большинстве каналы нетакие привередливые!!!
mlevel Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Цікавить чи буде згода від Discovery чи інших зашифрованих каналів на ретрансляцію, коли я не використовую дорогих CAS систем? Если будиш им платить сразу за 1 тыс. абонов, плюс купиш у них оборудование за 900 у.е. думаю небудут. Это за Discovery. А так в большинстве каналы нетакие привередливые!!! Під обладнанням за 900 у.о. Ви маєте на увазі картки доступу?
ankos Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Цікавить чи буде згода від Discovery чи інших зашифрованих каналів на ретрансляцію, коли я не використовую дорогих CAS систем? Если будиш им платить сразу за 1 тыс. абонов, плюс купиш у них оборудование за 900 у.е. думаю небудут. Это за Discovery. А так в большинстве каналы нетакие привередливые!!! Під обладнанням за 900 у.о. Ви маєте на увазі картки доступу? Я маю наувазі тюнер+картка! Я колись пробував з ними домовитись про трансляцію, але не купляти їхній тюнер, так і не вдалось! Той послав їх далеко, підключили National Geografic, тіж самі передачі за меньші грорші. Хоча для старту Діскавері добре в сенсі маркетингу, всі чули про нього.
mlevel Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Тобто вони не вимагають ставити відповідну систему умовного доступу для IPTV?
ankos Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Тобто вони не вимагають ставити відповідну систему умовного доступу для IPTV?<br> Вони вимагають щомісячних звітів про кількість абонентів, що переглядають їхній канал, але не менше ніж 1000 абонентів! Так було колись. Тепер незнаю яка точно у них мінімальна планка! В любому випадку тобі треба звязуватись з ними і говорити.
Recommended Posts