Перейти до

IPTV ~ КТБ

Рекомендованные сообщения

• Відповіді 82
  • Створено
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ладно, допустим вы сдали в аренду приставку за 15 грн. Нормальная головная станция под иптв ~800-1000 уе канал, софт на мидваре нормальный(не шикарый) я дешевле 10000 уе не видел. Для начала надо: ми

1. Окремо? Значит тянуть в квартиру абоенту коаксиал окремо от витой пары. 2. Посли долгих дискуссий и холиваров на наг.ру народ пришел к выводу, что самый дешевый и качественный способ дать населени

Давайте о главном, приставки по 120-200 баксов ваши абоненты готовы покупать? 1 телевизор - приставка. То есть в квартире 3 телевизора, будьте добры 5000 грн за подключение. Вопросы.

Цікавить чи буде згода від Discovery чи інших зашифрованих каналів на ретрансляцію, коли я не використовую дорогих CAS систем?

Цікавить чи буде згода від Discovery чи інших зашифрованих каналів на ретрансляцію, коли я не використовую дорогих CAS систем?

Если будиш им платить сразу за 1 тыс. абонов, плюс купиш у них оборудование за 900 у.е. думаю небудут. Это за Discovery. А так в большинстве каналы нетакие привередливые!!!

Если будиш им платить сразу за 1 тыс. абонов, плюс купиш у них оборудование за 900 у.е. думаю небудут. Это за Discovery. А так в большинстве каналы нетакие привередливые!!!

Під обладнанням за 900 у.о. Ви маєте на увазі картки доступу?

Під обладнанням за 900 у.о. Ви маєте на увазі картки доступу?

Я маю наувазі тюнер+картка! Я колись пробував з ними домовитись про трансляцію, але не купляти їхній тюнер, так і не вдалось! Той послав їх далеко, підключили National Geografic, тіж самі передачі за меньші грорші. Хоча для старту Діскавері добре в сенсі маркетингу, всі чули про нього.

Тобто вони не вимагають ставити відповідну систему умовного доступу для  IPTV?<br>

Вони вимагають щомісячних звітів про кількість абонентів, що переглядають їхній канал, але не менше ніж 1000 абонентів! Так було колись. Тепер незнаю яка точно у них мінімальна планка! В любому випадку тобі треба звязуватись з ними і говорити.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Створити нове...