Перейти до

wi fi сеть


GANT

Рекомендованные сообщения

Помогите советами по организации сети wi fi в школе. В школе 1000 учащихся. Какое оборудование закупить и какие нужны разрешения? Спс.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Анреал, директора сразу посадят:) Есть нормативный документ который запрещает установку любого излучающего оборудования в общеобразовательных школах.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Анреал, директора сразу посадят:) Есть нормативный документ который запрещает установку любого излучающего оборудования в общеобразовательных школах.

 

ВИМОГИ

до специфікації навчальних комп'ютерних комплексів для оснащення кабінетів інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій навчання системи загальної середньої освіти [...]

- мережева карта, яка забезпечує швидкість обміну не менше 100 Мбіт/с або Відео моніто карта бездротової локальної мережі стандарту Wi Fi (ІЕЕЕ 802.11 B/G)

http://zakon.nau.ua/doc/?uid=1038.1134.0

 

ІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 21 червня 2010 року N 614 [...]

- інтерфейси: не менше 4-х портів USB 2.0; Ethernet-порт; порт-VGA; модемний порт (RJ-11); лінійний вихід (Audio Line/Headphone Output); мікрофонний вхід (Audio Microphone Input); кард-рідер; радіоінтерфейс Wi-Fi 802.11 b/g

http://document.ua/pro-zatverdzhennja-vimog-do-specifikaciyi-navchalnogo-kompyu-doc27192.html

 

 

Український науково-дослідний інститут радіо і телебачення (УНДІРТ) вніс концепцію «Wi-Fi - для шкіл України» в Національний проект зі створення національної інформаційно-комунікаційної мережі на основі технології 4G. Про це «proIT» повідомили в Асоціації учасників ринку бездротових мереж передачі даних.

Український науково-дослідний інститут радіо і телебачення (УНДІРТ) вніс концепцію «Wi-Fi - для шкіл України »в Національний проект зі створення національної інформаційно-комунікаційної мережі на основі технології 4G. Про це «proIT» повідомили в Асоціації учасників ринку бездротових мереж передачі даних. {Nl} Як стало відомо, Асоціація отримала відповідь від Міністерства охорони здоров'я України 16.09.10 № 05.04-25/58/3718 про те, що в країні до цих пір діє ДСанПіН 5.5.6.009-98 від 1998 року (затверджений постановою головного санітарного лікаря України від 30.12.1998 року № 9), де технологія Wi-Fi для застосування в школах не існує, як і інші сучасні технології. За словами виконавчого директора Асоціації Олега Соболєва, дослідження впровадження Wi-Fi в школах може затягнутися щонайменше на 3 роки. «Ми запропонували фінансування робіт з дослідження впровадження Wi-Fi в школах. Однак, 3 роки - це дуже великий термін. Хоча ми розуміємо, що технологія досліджень впливу Wi-Fi на здоров'я людей вимагає часу. Але за 3 роки весь світ піде далеко вперед по впровадженню в утворенні нових технологій! Крім того, поки будуть досліджувати сьогоднішній варіант Wi-Fi (a, b, g, n), вона вже може застаріти - на зміну їй прийде новий варіант. І знову 3 роки досліджувати? Тому ми вирішили орієнтуватися на світовий досвід - з одного боку, і здорову логіку - з іншого: Wi-Fi в усьому світі давно впроваджується повсюдно (за замовчуванням практично всі мобільні утройство ними сьогодні оснащені). Wi-Fi - це малопотужні недорогі пристрої радіозв'язку з обмеженим радіусом дії, на відміну навіть від могутніших мобільних телефонів, якими ми з вами постійно користуємося », - розповів Соболєв. {Nl} Нагадаємо, що національний проект зі створення національної інформаційно-комунікаційної мережі на основі технології 4G передбачає забезпечення 1,5 млн. школярів нетбуками, з можливістю доступу в Інтернет по Wi-Fi

http://www.itsarny.co.cc/?set=news&mc=readfull&do=276

 

http://www.bezpeka.com/ua/news/2010/09/08/Wi-Fi-in-schools.html

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Никого канешно не посадят.

Хотите делайте правда всю школу затянуть это куча денег начните с малого пару коридоров.

Ну а если пока в сети будут только ПК сотрудников школы, а их на данный момент 30 штук. Что предложите?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 2 weeks later...

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...