nightfly Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Всё что я сделал Сервер биллинга собран UBinstaller'ом с кастомным ядром и далее по документации Поздравляю. Искренне желаю здоровья и счастья в личной жизни.
jena_bor Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 я отправил запрос по почте и в личку jcomm жду ответ.
mgo Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Доброго здоров'я. Питання до людей які юзають мікротіки в якості NAS. В процесі експлуатації по невідомій мені причині з підмережі кілька адрес робляться мертвими, пінги не ходять( тоді як сусідний адрес працює. тіпа так: 172.16.2.12 не пінгується, адреса одержується по DHCP, заміна клієнтського обладнання не дає результату як і ручне налаштування клієнтської мережевої. 172.16.2.13 все гут. в фаєрі налаштування тільки для цілої підмережі (172.16.2.0/24). це уже давно спостерігав, на ламаних мікротіках V3.3 думав глюк ламаного, тай то мені не мішало. зараз на кожному насі по пару мертвих адрес, в білінгу набираються абоненти привиди з цими мертвими адресами). ps. лікував колись перестановков мікротіка/ перешивкою борда, може є менш варварський спосіб?
nightfly Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 ps. лікував колись перестановков мікротіка/ перешивкою борда, може є менш варварський спосіб? Версія скриптів мікротічних - остання? Jcomm там щось останнім часом правив - але це треба в нього питати. Взагалі ці ваші "мертві" адреси схожі дуже на старі не видалені arp записи. Спробуйте очима подивитись.
mgo Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Версія скриптів мікротічних - остання? 0.4.6 хотів писати остання, але вже є новий реліз Взагалі ці ваші "мертві" адреси схожі дуже на старі не видалені arp записи. так і є, коли змінюю IP то старий arp залишаэться і все що описав вище. Дякую!
nightfly Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 хотів писати остання, але вже є новий реліз Ше нема - 0.4.6 таки останній стабільний реліз. В 0.4.7 зараз робляться страх і руйнації. так і є, коли змінюю IP то старий arp залишаэться і все що описав вище. Ну значить це таки воно.
jcomm Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 так і є, коли змінюю IP то старий arp залишаэться і все що описав вище. А это как-раз таки исправлено в скриптах, идущих с 0.4.6 - rev 2939, только их нужно отдельно обновить: # cd /usr/local/www/apache22/data/billing # cp -r docs/presets/MikroTik/ /etc/stargazer # chmod a+x /etc/stargazer/On*
mgo Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 А это как-раз таки исправлено в скриптах, идущих с 0.4.6 - rev 2939, только их нужно отдельно обновить: # cd /usr/local/www/apache22/data/billing # cp -r docs/presets/MikroTik/ /etc/stargazer # chmod a+x /etc/stargazer/On* так і робив, зараз щераз гляну, що і куди там видаляється чи ні. тут нова проблема. На віддаленому NAS mikrotik юзер в кабінет попасти неможе Unknow user пише , на тестовому стенді все добре, там щось намутив. підкажіть де логи глянути можна, і прослідкувати, що,куди і як.
nightfly Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 (edited) На віддаленому NAS mikrotik юзер в кабінет попасти неможе Unknow user пише , на тестовому стенді все добре, там щось намутив. Так кабінет каже тільки тоді, коли айпішка з якої юзер звертається до кабінета - не відповідає жодній з наявних у базі. Таке може статись, якщо ви з дуру почали НАТ-ити звернення юзерів до ближніх до них інтерфейсів. Або ж from any to any. Edited October 29, 2013 by nightfly
mgo Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 (edited) - Edited November 13, 2013 by mgo
jcomm Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 (edited) - оО Edited November 13, 2013 by jcomm
nightfly Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 (edited) оО ! Edited November 13, 2013 by nightfly
mgo Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 ну тупанув, не туда написав, а видалити пост неможна
mgo Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 (edited) cd /usr/ports/lang/php5-extensions/ && make WITH_MYSQL=yes WITH_MBSTRING=yes WITH_ICONV=yes WITH_GD=yes WITH_BCMATH=yes WITH_XML=yes WITH_SNMP=yes BATCH=yes install і ваще нічого не відбувається(( зразу вилітає root@K:/usr/ports/lang/php5-extensions # через 2 хв. --------------------------------------------------------------------------------- ой поїхало make install clean і поїхало переїхав на хостінг, задовбали перебої з електрикою і інтернетом на білінгу. Edited November 19, 2013 by mgo
nightfly Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 make install clean і поїхало чом не красивим інсталлером?
mgo Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 непоняв про красивий інсталлер там адміни м@#аки попри прозьбу поставити чисту фрю намутили щось свого УБінсталлер гладко все не поставив, руцями допилював поглядуючи сюди http://wiki.ubilling.net.ua/doku.php?id=setupfreebsd як не дивно взелетіло .
nightfly Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 там адміни м@д#ки попри прозьбу поставити чисту фрю намутили щось свого Да буває. як не дивно взелетіло . Ну дик після майже року цієї содомії, заставляння убіллінга працювати має бути вже в крові
mgo Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Ага, мене фря почала слухатись і МС вже почерез раз за собою тягаю, але привик я до тотал командера, от і неможу з МС розстатися)
nightfly Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ага, мене фря почала слухатись і МС вже почерез раз за собою тягаю, але привик я до тотал командера, от і неможу з МС розстатися) Ну деякі люди з героїном теж не можуть розстатися - і де вони зараз?
mgo Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 де де, кайф ловлять тут приват24 прикрутити хочу, чухаюсь з якого боку до ньго підійти.
nightfly Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 тут приват24 прикрутити хочу, чухаюсь з якого боку до ньго підійти. Та вєстімо з якого
mgo Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 (edited) ну покурив, я доку і от що вкурив 1 в alter.ini OPENPAYZ_SUPPORT=1 2 Влити дампи. 3 # cd /usr/local/www/apache22/data/billing/ # cp -R ./openpayz ../ # cd ../openpayz/ в папочку і замутити свій віртуалхост. 4 дальше з приват24 прийде запит на мій віртуалхост, який openpayz оприділить з якої систами і опрацює відповідним фронтендом, гг розмріявся)) банку указати хост і шлях до фронтенда. якщо дані (унікальний договір у мене) зпівпадуть то денюшка добавиться відповідному юзеру. нічого не пропустив? Edited November 19, 2013 by mgo
nightfly Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 (edited) гг розмріявся)) нічого не пропустив? Нічо. Але я би радив використовувати також OPENPAYZ_REALID=1 в alter.ini & userstats.ini а також op_customers_crc32.sql Edited November 19, 2013 by nightfly
mgo Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Але я би радив використовувати також OPENPAYZ_REALID=1 тут більш менш зрозуміло. а також op_customers_crc32.sql тут я тільки побачив схожіть з op_customers_login.sql розшифруйте будьласка, по яких даних буде йти порівняння, або посилання тицніть.
Recommended Posts