Перейти до

Рекомендованные сообщения

Опубліковано:

Бачу тут така дискусія, що скоро мене самого переконають купити ліцензію на Nodeny :D

Якщо можна — невеличке опитування :)

При умові, що ви провайдер, працюєте з Mikrotik і ви хочете/будете/вас заставили користуватись біллінговою системою Nuance.

Без якого функціоналу (ще в ній не реалізованого) ви не уявляєте свою роботу?

Вот этот биллинг,  http://www.celteh.com/ работает с микротиком. Разница в цене с вашим смешная )  

Попробуйте для начала его просто дарить что ли)

Так, я його бачив. Там дуже багато функцій.

А який саме потрібний вам функціонал, що є в даному продукті, відсутній у Nuance?

Опубліковано:

Бачу тут така дискусія, що скоро мене самого переконають купити ліцензію на Nodeny :D

При умові, що ви провайдер, працюєте з Mikrotik і ви хочете/будете/вас заставили користуватись біллінговою системою Nuance.

Вот этот биллинг,  http://www.celteh.com/ работает с микротиком. Разница в цене с вашим смешная )  

А який саме потрібний вам функціонал, що є в даному продукті, відсутній у Nuance?

що добавили в букварик щоб він став словником Даля ?

Опубліковано:

що добавили в букварик щоб він став словником Даля ?

Якби букварики не були потрібні — всі б писали словники Даля ;)

Більше того: вони навіть не конкурують.

Веду до того, що стараюсь зробити продукт, який би підходив невеликим провайдерам. Моїм клієнтам бракує лише декількох функцій, які вже в розробці.

Опубліковано: (відредаговано)

дрібним провайдерам достатньо функціоналу самого мікротіку чи чесно зкачаного з торентів ломаного трафік інспектора... для дрібних провайдерів головне - мінімальна вартість білінгу, яка має наближатися до нуля) до речі абіллс - безкоштовний але трохи нюансів звичайно у налаштуванні.....

а щодо потрібного функціоналу вашого білінгу - роздайте його на бета тестування безкоштовно й за місяць-другий почуєте все що потрібно додати чи виправити))))

Відредаговано Schultz

дрібним провайдерам достатньо функціоналу самого мікротіку чи чесно зкачаного з торентів ломаного трафік інспектора... для дрібних провайдерів головне - мінімальна вартість білінгу, яка має наближатися до нуля) до речі абіллс - безкоштовний але трохи нюансів звичайно у налаштуванні.....

а щодо потрібного функціоналу вашого білінгу - роздайте його на бета тестування безкоштовно й за місяць-другий почуєте все що потрібно додати чи виправити))))

Та я от надумав :)

Увага, акція :)

Першим чотирьом форумчанам, які пришлють заявки — безплатне користування (взагалі-то воно безплатне й надалі, платна лише підписка на оновлення) на пів року у подарунок.

P. S. Хотілось би залишити цю інформацію на видному місці, проте шапку вже, на жаль, не відредагувати. Як порадите: лишити оголошення тут, чи створити нову тему?

Відредаговано Vavooon
Опубліковано:

2 Vavooon

Першим чотирьом форумчанам, які пришлють заявки — безплатне користування на пів року у подарунок.

А сколько доплачивают?

Як порадите: лишити оголошення тут, чи створити нову тему?

Исповедаться

Без дула у виска?

2 ~AsmodeuS~

и елси цену поделить на эти величины тогда выйдет что абилс в десятки раз дешевле

Если ты предлагаешь произвести операцию вида $себестоимость=(абиллс/ньюанс) то вынужден тебя огорчить. Это может вызвать Warning: Division by zero in :D

Опубліковано:

Если ты предлагаешь произвести операцию вида $себестоимость=(абиллс/ньюанс) то вынужден тебя огорчить. Это может вызвать Warning: Division by zero in :D

В мемориз! :)))
Опубліковано:

Лишилось дві заявки.

Називати це бета-тестуванням не зовсім правильно, оскільки продукт вже його пройшов :)

Щиро радію за когось із вас по тій причині, що ви таки навчились вставляти скріпт з переадресацією на сайт інших продуктів :)

Надіюсь, ви не думаєте серйозно, що це вразливість?

Не приховую, що в Nuance адміністратор має безліч способів вистрілити собі в ногу — і в якесь із полів вставити script (що люб’язно було продемонстровано), видалити того ж адміністратора і т.д.

Відредаговано Vavooon

микбил рулит.... дешево и сердито

Да, НО на  фре не умеет делать тарифы день/ночь ......

да ну нах)

хуже Бл# ...., но факт остается - фактом. Моя тема на форуме,  в разделе: FreeBSD - так и висит без ответа ......

А уже думал переходить , на тестовой машине все проверил, но когда стал вопрос про день/ночь все заглохло

Відредаговано kvirtu
Опубліковано:

2

2 ~AsmodeuS~

и елси цену поделить на эти величины тогда выйдет что абилс в десятки раз дешевле

тут совершенно верно нюансов 0 (то есть нету)  если Вы внимательны, а ен стараетесь что то придумать 

Опубліковано:

тут совершенно верно нюансов 0 (то есть нету)  если Вы внимательны, а ен стараетесь что то придумать

Видимо шутка оскзалась слишком тонкой для твоего сознания.

Попробую объяснить доступнее:

"$себестоимость=(abills/nuance) раз уж пошли такие сравнения". Надеюсь смысл операции деления на ноль тебе известен.

Можешь воспринимать как комплимент, и возможно переставать кидаться на окружающих со слюной.

Я в этих ваших проприеритарных песочницах с писькомерками и  сравнениями не участвую, чисто принципиально.

Опубліковано:

микбил рулит.... дешево и сердито

Да, НО на  фре не умеет делать тарифы день/ночь ......

да ну нах)

хуже Бл# ...., но факт остается - фактом. Моя тема на форуме,  в разделе: FreeBSD - так и висит без ответа ......

А уже думал переходить , на тестовой машине все проверил, но когда стал вопрос про день/ночь все заглохло

А че форум это место для решения вопросов? ;)

отпиши плиз в личку контакты, с кем можно реально пообщаться на эту тему

Опубліковано:

Видимо шутка оскзалась слишком тонкой для твоего сознания.

Попробую объяснить доступнее:

"$себестоимость=(abills/nuance) раз уж пошли такие сравнения". Надеюсь смысл операции деления на ноль тебе известен.

Можешь воспринимать как комплимент, и возможно переставать кидаться на окружающих со слюной.

Я в этих ваших проприеритарных песочницах с писькомерками и  сравнениями не участвую, чисто принципиально.

тогда сори, думал ты уже забыл деление

Опубліковано:

тогда сори, думал ты уже забыл деление

На будущее учту, что при обращении к солнцеликому и божественному, следует разжевывать самоочевидные трансформации из латиницу в кириллицу, коррелирующие с заголовком топика.

Опубліковано:

http://nuance-bs.com/ru/demo/ - обе ссылки ведут в одно место

http://nuance-bs.com/ru/category/news/ - тут не мешало бы вычитать текст. Грамматические ошибки смазывают впечатление

http://nuance-bs.com/ru - скрины лучше на русском или украинском выложить. Все-таки целевая аудитория - не англичане.

"Маршрутизатор с операционной системой  Mikrotik RouterOS 3.22 — 5.22" - надеюсь, что не по АПИ работает биллинг? Кстати уже 6 версия вовсю разворачивается у клиентов - думаю нужно и её сразу поддерживать.

Скажу по нашему опыту. 

100$ - это максимум что Вы сейчас можете просить. В идеале 50$

Поработайте год - за это время изучите особенности и возможности других биллингов. Найдите те моменты, где Вы можете предложить то, чего нет у других или где другие буксуют. Если за это время не пропадёт желание писать дальше и разовьёте функционал - делайте цену больше. На хороший продукт спрос всегда будет, а пока к сожалению существует только безликий функционал как у дюжины других биллингов, которые еще и бесплатно доступны.

Опубліковано:

http://nuance-bs.com/ru/demo/ - обе ссылки ведут в одно место

http://nuance-bs.com/ru/category/news/ - тут не мешало бы вычитать текст. Грамматические ошибки смазывают впечатление

http://nuance-bs.com/ru - скрины лучше на русском или украинском выложить. Все-таки целевая аудитория - не англичане.

"Маршрутизатор с операционной системой  Mikrotik RouterOS 3.22 — 5.22" - надеюсь, что не по АПИ работает биллинг? Кстати уже 6 версия вовсю разворачивается у клиентов - думаю нужно и её сразу поддерживать.

Скажу по нашему опыту. 

100$ - это максимум что Вы сейчас можете просить. В идеале 50$

Поработайте год - за это время изучите особенности и возможности других биллингов. Найдите те моменты, где Вы можете предложить то, чего нет у других или где другие буксуют. Если за это время не пропадёт желание писать дальше и разовьёте функционал - делайте цену больше. На хороший продукт спрос всегда будет, а пока к сожалению существует только безликий функционал как у дюжины других биллингов, которые еще и бесплатно доступны.

Дякую за детальний огляд :)

Виправив посилання, зараз ще заміню скріншоти та перевірю на помилки.

Працює по API. Чим це погано?

Скоро буду пробувати працювати з 6-ою.

Над ціною я вже думаю, скоро буду зменшувати :)

Ще раз дякую за розгорнуту відповідь.

Опубліковано:

АПИ - не есть хорошо. Точнее - вполне нормально но "здесь и сейчас". А в реальности когда приходится работать с разными роутерами (разными версиями RouterOS) внезапно выясняется что АПИ может там работать как угодно или вообще не работать. И команды от биллинга не выполняются или выполняются частично. А изменять версию на роутере не всегда возможно. Это абсолютно реальная проблема и MikroTik об этом знает. В частности этим страдали некоторые версии 4 ветки и первые версии 5 ветки. Лично нам это в конце-концов надоело и мы ушли от работы по АПИ с роутерами.

Опубліковано:

АПИ - не есть хорошо. Точнее - вполне нормально но "здесь и сейчас". А в реальности когда приходится работать с разными роутерами (разными версиями RouterOS) внезапно выясняется что АПИ может там работать как угодно или вообще не работать. И команды от биллинга не выполняются или выполняются частично. А изменять версию на роутере не всегда возможно. Это абсолютно реальная проблема и MikroTik об этом знает. В частности этим страдали некоторые версии 4 ветки и первые версии 5 ветки. Лично нам это в конце-концов надоело и мы ушли от работы по АПИ с роутерами.

Ну мені відомо, що проблеми були і на 6-ій, в RC. Роутер зависав після з’єднання біллінгу з ним. Тепер буду знати, що це не самий надійний варіант, дякую.

А чим користуєтесь натомість?

А чим користуєтесь натомість?

SNMP + telnet = практически любая статистика и управление. 

Відредаговано dan_aspire
Опубліковано:

Дякую за поради, теж схилявся до SSH, як до заміни API.

SNMP взагалі чомусь з голови вилетіло :)

FreeRADIUS теж потім хочу використовувати.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
  • Створити нове...