-
Зараз на сторінці 0 користувачів
Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
-
Схожий контент
-
Від camchatix
Привіт!
Є багато запитів, щоб інтернет не виключався у північ, а скажімо в день (сигналізації, камери під охороною і тд)
При щоденній абонплаті - як знімати гроші не у 12:00 у північ, а наприклад у 11 годин дня ?
-
Від neom
Продам б/у медиаконвертеры 100Мбит
Продам WiFi антенны
Продажа как есть, снималось все со старой рабочей сети.
больше 80% точно рабочие.
цена за весь лот 1500грн - 100% предоплата или поедет на металлолом
больше фото антенн
-
Від Vpage
Офис 240 кв. м Основные три помещения. Два 5*6. Основное 180 кв. м. Все на одном этаже. Количество сотрудников 50. Добавим 50 телефонов. Основной трафик соц. сети, SIP телефония. Всех нужно вывести по wifi через vpn. Mesh сильно не нужен. Что ставить? В качестве маршрутизатора планируется mikrotik 4011.
-
Від camchatix
Добрий день,
створили запасний NAS із зайвою хромосомою, все працює але коли треба вбити сесію користувача - то у списку NAS серверів лише один (той що основний)
переназначити швидкість теж не можу
я так розумію пакети CoA Disconnect, CoA connect, PoD - ідуть на IP адресу старого NAS ?
-
Від grach_witch_cheese
Вітаю, колеги!
Маю наступну схему:
DHCP-сервер: Accel-PPP (IPoE) DHCP-Relay: MikroTik RADIUS: Запущений безпосередньо на сервері uBilling Зараз авторизація абонентів здійснюється за MAC-адресою, але планується перехід на авторизацію через Option 82.
У документації uBilling наведені приклади конфігурацій, коли DHCP-сервер працює локально (на самому uBilling) і містить відповідні шаблони для обробки Option 82.
Однак немає чіткої інформації про використання Option 82 при віддаленому DHCP-сервері, зокрема, коли Accel-PPP використовується як DHCP-сервер у режимі remote та налаштований через Купаген.
Питання:
Чи можливо використовувати Accel-PPP як віддалений DHCP-сервер з авторизацією через Option 82? Якщо так, то де відбувається парсинг значень Remote-ID і Circuit-ID? Де в цьому випадку мають зберігатися шаблони для Option 82? Буду вдячний за роз'яснення або посилання на відповідні приклади.
-
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас