Jump to content

Просто круто, без политики.

Recommended Posts

Для начала нужно хотя бы понимать смысл слова "шансон". Шарль Азнавур , Эдит Пиаф , Сальваторе Адамо "повністю розходиться з моїм внутрішнім світом" (с) ? Мои соболезнования и это однозначно диагноз. А если посмотреть на международное признание этих исполнителей , поневоле задаешься риторическим вопросом - "Где в мировой музыке Nightly Wanderer , а где Эдит Пиаф ?! " Но оно,это чучело Nightly Wanderer сидит и умничает

При чім тут признання взагалі? Читай, турку, про що пишуть, уважно. Чукча писатель.

Я зобовязаний любити шансон так само як Зачот Онуку. Тобто ніяк не зобовязаний. Я нічого не написав поганого про жанр музики. Лише зауважив, що мені він не подобається. І цим я підкреслював, що якщо мені щось не подобається, то це ще не означає, що воно погане. + я мав на увазі сучасну музику даного жанру, особливо російських виконавців.

Edited by Nightly Wanderer
  • Like 1
  • Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Приходишь утром в офис...наряд   на работы  выдал ....заявки на подключения вручил... и оно побежало выполнять  

video-18f8b26df08b8d1775b1bd50d83e38fd-V.mp4

Posted Images

Бо той внутрішній світ, який передається, повністю розходиться з моїм внутрішнім світом (с)

А разве шансон  передает  не общецивилизационный  "внутрішній світ" (с)  ? Дружба, любовь, надежда и т.д.   лежат в основе  шансона  любого из перечисленных исполнителей. Тебе это чуждо. Понимаю. Соболезную.  

пы.сы.

"я мав на увазі сучасну музику даного жанру, особливо російських виконавців" (с)

Ты еще не улавливаешь разницы и называешь шансоном блатняк ?  Ты  еще и беспросветно  туп!

Это тебе чуждо ?  Российский исполнитель . Авторская песня ( читай шансон)

Edited by нехочуха

Згоден. Саме тому сліпий не є дегенератом.

Сліпий, який не говорить, що квіти не красиві, не є дегенератом.

Бачите різницю між "квіті не красиві" і "не бачу їх красу"?

Дружба, любовь, надежда и т.д.

Ці речі можна передавати по різному. Не всі пісні про дружбу і любов в жанрі шансон. Це раз. По друге музика може передати значно більше ніж самі слова. 

Дружба, любовь, надежда и т.д.   лежат в основе  шансона  любого из перечисленных исполнителей.

Чувак. Не доходить чи що? Я щось погане писав про цих виконавців? Фанатик. 

2 Nightly Wanderer

Скажу тебе честно из обобщенного анализа того что ты пишешь во всех темах, а не только в этой - ты   морально-нравственный урод.  Не обижайся , но я глубоко убежден что у тебя очень серьезные проблемы с психикой.

Edited by нехочуха

2 Nightly Wanderer

Скажу тебе честно из обобщенного анализа того что ты пишешь - ты   морально-нравственный урод.  Не обижайся , но я глубоко убежден что у тебя очень серьезные проблемы с психикой.

Тобто усі, хто не слухає шансон хворі на голову моральні уроди?

2 Nightly Wanderer

Скажу тебе честно из обобщенного анализа того что ты пишешь во всех темах, а не только в этой - ты   морально-нравственный урод.  Не обижайся , но я глубоко убежден что у тебя очень серьезные проблемы с психикой.

Що ти там редагуєш. "Слово не горобець..." Пізно. в цитаті все видно.

Бачите різницю між "квіті не красиві" і "не бачу їх красу"?

Бачу. Я про це і мав наувазі, що якщо ви не бачите краси, то ще не означає, що її нема. От і вся думка. 

*поскольку нельзя плюсануть стрелочкой, сделаю по старинке*

+

2 Nightly Wanderer

Що ти там редагуєш. "Слово не горобець..." Пізно. в цитаті все видно.

Я уточнил что симптоматика сквозит не только в этой теме. Не хочу цитировать.   А музыка конечно же дело вкуса и вообще факта его наличия.  Если вкус совпадает и есть резонанс - это слушают те, у кого резонирует.  Обозначенные мною шансонье "резонируют" с миллионами и десятки лет.

А вот о твоей музыке я этого сказать не могу ни лично, ни путем анализа популярности хоть о каком-то внятном количестве слушателей.  

Проще говоря  некий субъект  в твоем лице изрекает некие сентенции, смысл которых он не понимает ( это касательно шансона ) ,  он безапеляционнно называет людей , не разделяющих его точку зрения ,  идиотами почти в каждой теме и при этом пытает рассуждать о  музыке планетарного масштаба.  Только латентный шизофреник на это способен. Им ты и являешься по факту.

Катя Чили и мне не нравится, но я признаю факт наличия у нее фантастического голоса . Да, не в моем вкусе, но вокальные данные из ряда вон.

Собственно говоря и  "управлять" своим голосом у нее есть талант.  Не больше, но и не меньше.

И я не могу сказать это о многих других исполнителях, произведения которых здесь любезно предложили  в других сообщениях.

Но я не называю тех, кто постит другую, чуждую мне музыку , идиотами.

В этом принципиальная разница между мною и тобой.

Катя Чили и мне не нравится, но я признаю факт наличия у нее фантастического голоса . Да, не в моем вкусе, но вокальные данные из ряда вон. Собственно говоря и  "управлять" своим голосом у нее есть талант.  Не больше, но и не меньше. И я не могу сказать это о многих других исполнителях, произведения которых здесь любезно предложили  в других сообщениях. Но я не называю тех, кто постит другую, чуждую мне музыку , идиотами. В этом принципиальная разница между мною и тобой.

Оце так гівно лізе. Аж в очах мутніє від бомбометання. Зачепив фанатика за живе. Хоча навіть не збирався.
Ти до кого пишеш? Це твій товариш Про Чілі писав, а не я. Він хворий чи що?

Де я назвав когось ідіотом, хто постить другу музику?

Клініка. 

А вот о твоей музыке я этого сказать не могу ни лично, ни путем анализа популярности хоть о каком-то внятном количестве слушателей.  

Моя музика це виключно моє хобіб. На великого композитора і не претендую. В мене муз. освіти навіть шкільної і то немає. Так що тут ти мене не задінеш. І якщо ти такий великий цінитель критик і духовна особистість, то скинь сюди свою музику нехай оцінять. От і порівняємо. А якщо нема з чим рівняти, то про що може бути мова?

Це те саме, що би мені втирав якусь хрінь наприклад стоматолог на рахунок того як треба будувати мережі і аргументував це тим, що де я а де Київстар.

Ну музику Онуки назвати музикою умовно може виключно дегенерат. (с)

Слышь, ублюдок!   Ты это  нашкарябал?  

Такими оборотами будеш звертатися до алкашів в своєму дворі. Тобі це зрозуміло? А то Нехочуха може лишитися вуха. тобі тут не форум гопніків. Це раз. По друге, при чім тут інша музика і мною написане? Поясню тобі барану. Є багато різної хорошої талановитої професійної музики і не вся ця музика може подобатися не те що простому пересічному,а  навіть великому композитору, але людина, яка справді розбираєтсья в музиці ніколи не назве гівном хороші речі тільки тому, що вони їй не подобаються. Не перекручуй моєї думки.

"Просто круто, без политики" - а оно оказывается и без нее можно грязью обливать да словечками интересными кидаться :)

Есть такая давно известная истина - о вкусах не спорят...

2 Nightly Wanderer

Скажу тебе честно из обобщенного анализа того что ты пишешь - ты   морально-нравственный урод.  Не обижайся , но я глубоко убежден что у тебя очень серьезные проблемы с психикой.

Тобто усі, хто не слухає шансон хворі на голову моральні уроди?

Ну, а называть дегенератом человека из-за его музыкальных пристрастий и субъективной оценки исполнителя, это удел высокоморальных личностей? :)

Ну, а называть дегенератом человека из-за его музыкальных пристрастий и субъективной оценки исполнителя, это удел высокоморальных личностей?

А ніхто нікого конкретно дегенератом не називав.

Дегенератами я називаю тих, хто не розуміє музику, але обсирає часто шедевральні речі, при тому слухаючи шлак. Багато людей не те що не розуміє ту чи нішу музику, а взагалі музику не слухає, бо не сприймає її ніяк. Але якщо людина це усвідомлює і не лізе в суперечки на музичні теми, то я нічого проти не маю. В кожного свої достоїнства і недоліки. Я наприклад на місцевості не орієнтуюся зовсім і імена дуже погано запамятовую.

На рахунок Онуки, то це дуже талановита людина. Вона вивела українську музику на світовий рівень, при чому в її піснях передається українська культура і самобутність в сучасній обробці.

Ось декілька сильних її творів

Edited by Nightly Wanderer

Ну, а называть дегенератом человека из-за его музыкальных пристрастий и субъективной оценки исполнителя, это удел высокоморальных личностей?

А ніхто нікого конкретно дегенератом не називав.

Дегенератами я називаю тих, хто не розуміє музику, але обсирає часто шедевральні речі, при тому слухаючи шлак. Багато людей не те що не розуміє ту чи нішу музику, а взагалі музику не слухає, бо не сприймає її ніяк. Але якщо людина це усвідомлює і не лізе в суперечки на музичні теми, то я нічого проти не маю. В кожного свої достоїнства і недоліки. Я наприклад на місцевості не орієнтуюся зовсім і імена дуже погано запамятовую.

На рахунок Онуки, то це дуже талановита людина. Вона вивела українську музику на світовий рівень, при чому в її піснях передається українська культура і самобутність в сучасній обробці.

Ось декілька сильних її творів

Ну как по мне, то её творчество довольно примитивно и особого интереса у меня не вызывает.