Держстат. Наказ про втрату чинності форми №14 з 01 березня 2020 року
Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної служби статистики України від 22 січня 2019 року № 23 "Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 14-зв'язок (квартальна) "Звіт про діяльність операторів, провайдерів телекомунікацій та поштового зв'язку"

Відповідно до статей 4, 14, 18 Закону України "Про державну статистику", пункту 4 Положення про Державну службу статистики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2014 року № 481 (зі змінами), з метою приведення нормативних актів центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері статистики, у відповідність із законодавством

1. Визнати таким, що втратив чинність, з 01 березня 2020 року наказ Державної служби статистики України від 22 січня 2019 року № 23 "Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 14-зв'язок (квартальна) "Звіт про діяльність операторів, провайдерів телекомунікацій та поштового зв'язку".

2. Департаменту короткотермінової статистики (Петренко І. С.) надати протягом трьох робочих днів департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О. А.) цей наказ в електронному форматі для оприлюднення на офіційному вебсайті Держстату.

3. Департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О. А.) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Держстату протягом трьох робочих днів після одержання його електронної версії.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Жук І. М.
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: www.ukrstat.gov.ua
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading