У Києві плата за доступ не може перевищувати встановлену
Київська міска рада прийняла рішення "Про встановлення плати за доступ до елементів інфраструктури об'єктів будівництва, транспорту, енергетики, кабельної каналізації електрозв'язку, будинкової розподільної мережі комунальної власності територіальної громади міста Києва".
1. Встановити, що плата за доступ до елементів інфраструктури об'єктів будівництва, транспорту, енергетики, кабельної каналізації електрозв'язку, будинкової розподільної мережі комунальної власності територіальної громади міста Києва (далі - об'єкт) визначається підприємствами, установами, організаціями територіальної громади міста Києва, за якими закріплені такі об'єкти на праві господарського відання чи оперативного управління, в тому числі, перебувають на балансі (далі - балансоутримувач), у розмірі, що не перевищує граничний розмір, встановлений статтею 17 Закону України "Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж".
....
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Київської міської ради з питань транспорту, зв'язку та реклами.

236-8406.pdf
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: kmr.gov.ua
Чучундра
2020-03-21 16:13:49
Avatar
Еще бы установили граничные тарифы на трубы, колодцы, люки, услуги экскаваторов, траншеекопателей, горизонтального бурения, вывоза грунта, песка, щебня и асфальта, ну чтоб уже все по чесноку было.
pavlabor
2020-03-21 17:35:23
pavlabor
2020-03-21 17:37:09
Avatar
https://docs.google.com/viewer?embedded=true&url=http://kyivcity.gov.ua/npa/pro_vstanovlennya_plati_za_dostup_do_elementiv_infrastrukturi_obyektiv_budivnitstva_transportu_energetiki_kabelno_kanalizatsi_elektrozvyazku_budinkovo_rozpodilno_merezhi_komunalno_vlasnosti_teritorialno_gromadi_mista_kiyeva/dtpnziwybg_236-8406.pdf
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading