Легалізацію кабелів електрозв’язку у Києві розпочато
Інформацію для операторів щодо процедури врегулювання відносин з власниками несанкціоновано розміщеного телекоммайна у кабельній каналізації електрозв’язку розміщено на вебсайтах Укртелекому та НКРЗІ

АТ «Укртелеком» розпочав проведення легалізації кабелів зв’язку в оглядових пристроях кабельної каналізації електрозв’язку столиці, що належить оператору.

Укртелеком звертається до власників несанкціоновано розміщеного телекоммайна у кабельній каналізації електрозв’язку у м. Київ з пропозицією розпочати роботу щодо легалізації відносин шляхом укладання відповідних договорів. Строк для подання звернень: з 01.06.2021 до 30.06.2021 р. включно. Умови проведення визначено Процедурою врегулювання відносин з суб’єктами господарювання, кабель електрозв’язку яких розмішено в ККЕ АТ «Укртелеком» у м. Київ, для приведення у відповідність до вимог законодавства, що розміщено на сайті компанії.
Деталі про ініціативу за посиланням: https://property.ukrtelecom.ua/dokumentatsiya/

Відповідну інформацію розміщено і на сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, що свідчить про підтримку такої ініціативи Укртелекому/

Основним завданням запровадженого заходу є забезпечення повної відповідності фактично наявних кабелів зв’язку в ККЕ даним технічного обліку АТ «Укртелеком» та належного оформлення договірних відносин для уникнення необхідності демонтажу незаконно розміщених кабелів електрозв’язку.
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: ukrtelecom.ua
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading