Перейти до

Grey.brv

Маглы
  • Всього повідомлень

    38
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Все, що було написано Grey.brv

  1. Мав не обережність працювати з цією бригадою і отримав суцільний геморой. Не зважаючи на те, що була розписано детально вся процедура підключки - в результаті отримано халтуру зроблено аби як: клієнтські патчі не підмонаті до основного жмута проводів, запасів не вистачає до землі, що унеможливлює тепер роботу з боксом, у клієнтів кабеля не підбиті до будинків, кабеля кріпилися за ушки коли є крюки, несостиковки по складу, складнощі в організації робочого процесу. І все це задоволення в два рази дорожче чим робота своєї бригади. Наполеглево не рекомендую користуватись послугами ц
  2. Користувався послугами Івана в чернігівській області. Розтягали по селу 16 км за 7 днів. Варять теж швидко, при чому самі рахують пон, коли є така необхідність і не дзвонять по кожній дрібниці. Ціни адекватні. Роботю задоволений на 100%.
  3. Grey.brv

    EQUICOM PING3

    Як ви в кактусі розділили значення яке видається по ОІДу на 10 ?
  4. Grey.brv

    Железо для BGP

    А якщо говорити не про фул а про українські точкі обміну трафіком... 3-4 сесії, разом активних маршрутів 170тис, але загалом прилітає близько 350тис. Які є варіанти заліза на ринку, бажано 10 і більше sfl+ ?
  5. Доброго дня. Куплю OLT BDCOM P3612-2TE новий чи б\в. Бажаючих продати прохання писати пропозиції в тему чи в особисте повідомлення.
  6. Доброго дня. Оголошення актуальне? Цікавить такий комутатор.
  7. Доброго дня. Цікавить антена Rocket Dish 5G-30, ще є в наявності?
  8. Добрый день. Имею в наличии такой свитч, но он не принимает сфп модули какие я использую. Какие СФП модули вы использовали с ним и есть они у вас ?
  9. Хочу в якості бордера для BGP маршрутизації UA-IX і парітетів поставити Cisco WS-C4900M. Відповідно цікавить ціна на : 1) Cіsco WS-C4900M з 8 10G портами + адаптери Х2 на SFP+ 2) 8-портовый 10G X2 модуль WS-X4908-10GE + ціна на TwinGig модулі до нього 3) 20-портовий 10/100/1000BaseT модуль WS-X4920-GB-RJ45 На скільки я розумію WS-C4900M може молотить 250тис БГП маршрутів. Можливо є альтернатива яка зможе прийняти декілька фулів і UA-IX, тоді взагалі булоб ідеально. По портам потрібно мінімум 8 портів 10Г і бажано 4-10 гігових портів. Буду вдя
  10. Можно ли не проводить обучение своих сотрудников а подписать договор с каким-то подрядчиком, который просто проведет инструктаж и заведет журнал в котором сотрудники будут разписываться и брать ответсвенность на себя, снимая с руководителя?
  11. Grey.brv

    Продам новий OLT BDCOM P3310

    ОЛТ проданий. Не можу знайти як закрити тему, хтось підкаже?
  12. Grey.brv

    Продам новий OLT BDCOM P3310

    UP Ціну знижено до 10500 грн
  13. Доброго дня. Продам новий ОЛТ на 4 порта BDCOM P3310, новий. Купувався на Депсі, не володіючи повною інформацію стосовно масштабів підключок, тепер потрібен на 8 чи краще на 12 портів. Можливий обмін з моєю доплатою. Хочу 11500 грн. Новий, з усіма документами.
  14. Добрый день. Подскажите железяку что у вас есть чтоб промолотить сейчас фул, в раене 750000 маршрутов, а лучше 1 млн. Спасибо.
  15. Дякую всім хто приєднався до вирішення моєї проблеми. Прочитавши всі рекомендації, було прийнято рішення поставить F-Poe, що і було зроблено. Окрема подяка nsm, за роз'яснення по роботі данного девайса. Нажаль юстіровка не привела до великих змін в сигналі, тому буду чекати коли опаде листя, щоб визначитись чи це дерева перекривають зону френеля чи копать ще кудись.
  16. Ну сверху еще и пое инжектор нужно повесить, соеденить его с медяком и с пое пустить патч на точку. Инжектор чем запитать? Или я что-то не понимаю?
  17. А яке обладнання підключене і які параметри в рідного поє?
  18. Не понял по поводу питания ... мне сверху нужно запитать поэ инжектор и медяк, соответсвенно нужно 220 вольт. У вас есть опыт подачи 220 вольт на операторскую вышку ? Я себе слабо это представляю... насколько я понимаю у витой пары не то сечение, значит нужно тянуть кабель всепогодный и устойчивый к ультрафиолету, но это не беда, можно взять сип самый тонкий, а вот будут ли наводки которые собируться на длинне в 50метров по вышке влиять на напряжение? Ну и даже если реализовать такой вариант то его обслуживание превратиться в приговор в виде лазанья на вышку при выходе из строя медяка, сфп ,
  19. Прошивка последняя, принудительно гиг не поднимаеться, кабель медная одеса с жилой 0.51 FTP наружка, экран идет на джек , точка заземленная. Да, рекомендуют кат6 но в офисе поднималось на патче 75 метров на сраном биметале step4net. Ви з власного досвіду зробили такі висновки? Якщо так, то на якому обладнанні ви це робили, бо в юбнт максимум 50в і 0.5а а на точку b5c треба 54в і 1.2а. Можна конкретніше модель чи параметри поє? Ф-поє лежить на столі, річ абсолютно мені не зрозуміла, вона живлення на точку подає а езернет не піднімає, якщо треба то скину від
  20. Доброго дня. Є лінк 15 км на mimosa b5c+rocket dish, і в один прекрасний момент, точка на операторській вишці почала падать з 1Гб на 100мбіт по езернету. Методом проб і експерементів було з'ясовано, що виникла проблема з точкою, її відремонтували, в офісі перевірили патчем 100 метрів - піднявся гіг, все чесно. Полізли на вишку, поставили точку і знову 100 мбіт. На вишку йде одескабель, мідь, довжиною біля 65м, тестером провірили, переобжали, але результату нема. Хотів піднять на верх волокно, замовив F-poe , але воно не працює коректно, не піднімає езернет взагалі. Кр
  21. Требования: Досвід роботи в сфері телекомунікацій. Досвід монтажу ВОЛЗ по ЛЕП. Бажаний досвід проведення зварювальних робіт оптоволоконного кабеля. Знання основних принципів роботи комп'ютерних мереж і технологій. Володіння ПК на рівні досвідченного користувача. Обязанности: Підключення абонентів до мережі Інтернет. Налаштування ПК і роутерів. Прокладання ВОЛЗ по ЛЕП. Підтримка абонентів по телефону. Условия работы: Провайдеру на постійну роботу потрібен монтажник ВОЛЗ. Робочий день з 9 до 18. При аваріях, потрібно бути готовим вийти в не робочий час, чи в вихідний
  22. Розібрались. Була проблема з кабелем по якому траспортувався трафік до різних провайдерів, включаючи транспорт до Гайдара 50.
  23. Доброго ранку. Сьогодні з 7 до 12 лежали сессії мінімум в двох провайдерів з Датагруп, один підключений в Києві на Гайдара 50, інший в Броварах. В когось ще такі проблеми були помічені ?
  24. Grey.brv

    Посоветуйте оборудование

    Думаю, что если протестить TCP ( том числе OOKLA speedtest.com ) конкретно этот незагруженный трафиком канал, то получим пропускную способность где то 30-40% от цифры встроенного или внешнего UDP теста. Это его реальная пропускная способность. Можно долго тут прыгать по модели ОСИ и приводить всякие предположения, но для меня РЕАЛЬНАЯ пропускная способность это то, сколько пользовательского говнотрафика железо может промолотить, со всеми торентами, видеонаблюдениями, ИПТВ, онлайн шпильками и т.д. И у меня получилось что внутринний тест показал 560 мбит и загрузка канала на мимозе показ
×
×
  • Створити нове...