Перейти до

stsnet

Сitizens
  • Всього повідомлень

    132
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано stsnet

  1. stsnet

    Звонки на мобильные: GSM-шлюз или SIP?

    Опять никрология. Но может комуто пригодится. Есть вариант но дорогой по SIP МТС. Один канал на вход обходится порядка 80+160 грн., а также есть вариант с исходящими звонками. 80+250 грн. входит 1000 минут на все напрвления + около 0,50 грн. все что больше 1000 минут. П.С. не реклама. искать или Мироктел или миротел, точно не помню.
  2. Вам сюда Организовуют в самые кратчайшие сроки. П.С. Тут таких сервисов нет.
  3. Пусть передадут Вам по акту для проведения какихто работ. А Вы какбы потеряете его и возместите стоимость. Или же просто пускай передадут для чегото и пользуйтесь, а приедет проверка КРУ вы всегда сможете его показать. Это так мысли в слух, скорей всего руководство организации на ето непойдет.
  4. stsnet

    Конкурс на форуме

    И лучший читатель. Кому отправлять адрес для вручения премии?
  5. комплексная услуга выгоднее. Все зависит от многих факторов, Если нету конкурентов по КТВ - КТВ, если нет конкурентов по Интернет - Интернет! Самому решать. Илиже запускать все вместе.
  6. Любой бизнес выгодный, а кабельное так на первый взгляд, никому ничего ненадо платить, а по сути платные каналы сразу надо платить от 500-1000 абонентов. А тех бесплатных так они в Т2 есть. Некоторые каналы так кажется, что бесплатные, а на сомом деле очень даже пллатные.
  7. Ну да если по совести, есть долг 10к у.е., оплата 1к у.е. по курсу 8 = 8к грн., оплата 1к у.е. по курсу 14= 14к грн. Получается 2к у.е. оплачено, остаток долга = 8к у.е. С поставщиками ТС получается, долг 10к у.е., оплата 1к у.е. по курсу 8 = 8к грн., оплата 1к у.е. по курсу 14= 14к грн. Получается 2к у.е. оплачено, а остаток долга = 8,4к у.е. Правильно?
  8. stsnet

    Конкуренция в ЧС

    Семь раз отмерь, один раз отреж. П.С. Если много денег, дай в займы может лет через 6 отдам, будет равносильно.
  9. Если есть желание работать, есть на это деньги - нужно запускать интернет+КТВ. Иначе, завтра прийдет конкурент с инетом+1050 каналов на халяву ИПТВ.
  10. Викликай міліцію. Звони на гарячу лінію СБУ в їх присутності, повідом, що відмовляються проводити опис, ксіва протермінована...
  11. stsnet

    что будет с НДС?

    На скільки мені відомо, колись був так званий касовий метод, виписуються податкові накладні тільки по приходу коштів на рахунок і так само в кредит можна поставити податкову накладну за яку заплачено кошти в поточному місяці. Тепер дивився податкову декларацію такого пункту як перехід на касовий метод немає, а за 2008 р. є "Рішення (заява) щодо вибору касового методу".
  12. Ну як варіант можна звернутись із офіційним листом до правовласників каналів, з якими заключено договора, і повідомити про такий факт. Як варіант поскаржитись в національну раду, НКРЗІ, написати декілька скарг від фізичних осіб про те що надаються послуги неналежної якості в туж національну раду. Позвонити на гарячу лінію СБУ. Ліцензію Провайдера програмної послуги. нкрзі? Ні національна рада з питань телебачення та радіомовлення.
  13. Взагаліто по Українському законодавству, якщо надають послуги, які підлягають ліцензуванню, без ліцензії застосовується виємка 100% від наданих послуг. Також згадувалось про правовласників, там дійсно може бути декілька тисяч єнотів. Може бути попа повна.
  14. stsnet

    Нужен канал

    Не мало буде?
  15. stsnet

    ФОП - работа с юр. лицом

    Так получається, що СПД ФО на єдиному податку неможуть надавати послуги СГД на загальній формі оподаткування. Мало того, що ці послуги ЮО чи СПД на загальній неможе поставити собі в затрати, так щей стоїть пряма заборона. Такі послуги, якщо вони не заборонені, можна надавати на ІІІ групі або на загальній системі.
  16. stsnet

    ФОП - работа с юр. лицом

    Це вже порушення правил перебування на єдиному податку. Можуть онулювати свідоцтво ЄП. Але якщо юридична особа на єдиному податку також, тоді може таке бути, якщо не помиляюсь.
  17. Це обладнання ставили на виборах в 2010 р. по гірським та негірським місцевостям. Нічого там складного немає. Хлопці за день ставили по 3-5 комплектів.
  18. Хлопці! Просили, без політики! Тільки факти.
  19. А те що дурних на порядок більше нічого? І що руками цих дурних можна робити що завгодно теж? Дураків слід відгородити від інформаційної пропоганди яка чинить загрозу безпеці країни. У Вас сложилось ошибочное впечатление. Это - обычный диванный троль-пиздабол. Все что он может - это лайки на вконтактах ставить. А ти що можеш? Що зробив? Лучшая защита - нападение!
  20. О, вот ты куда перенес! Молодец! Народ, поддерживаем, не стесняемся! Даёшь СОРМ! Даёшь цензуру! Даёшь фильтрацию трафика! Нахуй свободу слова! Нахуй свободу выбора! Слава демократии! Слава европейскому выбору! Украина - не Россия! Свободу вибору? Та у 90% її немає. Вибирають людськими руками. Це явна пропоганда яка причиняє істотну шкоду нашому суспільству та державі. Чинить розкол в суспільстві та нестабільність. До чого утт право вибору? Я взагалі не розумію чому на законодавчому рівні ще не прийняли постанову заблокувати російську пропоганду. Ведеться інформаційна війна. Це те саме
  21. stsnet

    Постучался oll.tv

    Ну чисто теоретически - ДА, но недумаю, что Вам поверят что только УПП будет.
  22. stsnet

    Постучался oll.tv

    Вы серьезно???, Учитывая откровенно хамскую позицию этих пукинских каналов по отношению к Украине, призывы к сепаратизму и прочие происки враждебно настроенного соседнего государства (не народа, а именно государства) рассматриваю вариант исключения их каналов из сетки вещания, и буду считать правильным, если Верховная Рада велит сделать это нам всем. Уже проходили в 2005 г.! И ничего хорошего небыло! На росийских каналах есть много хорошего, а если когото неустраивает информация - ненадо ее воспринимать. Все просто. Росийские каналы рейтинговые и их хотят смотреть абоненты.
  23. Прошу вибачення, що влажу в чужу тему. Може хто на супутникову антену вішав?
  24. У РЕС треба питатись які потрібні допуски. Я так думаю ви маєте отримати у них дозвіл на початок робіт, а при отриманні дозволу треба подати пакет документів. 1. Має бути допуск по електробезпеці та у когось корочка по техніці безпеки і монтажник має пройти курс по техніці безпеки і в журналі розписатись.
×
×
  • Створити нове...