Перейти до

Валера

Сitizens
  • Всього повідомлень

    155
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Валера

  • Звание
    Мережа Братва
  • День народження 24.12.80
  1. Валера

    отключение lan.com.ua

    Ти ба! Вітаю адміністрацію сайта. Ваш інтернет-ресурс поступово починає перетворюватися у офіційне інтернет-видання оголошень. Хто не побачив оголошення - провтикав, відповідно - не правий. :tongue:
  2. Валера

    Договор с ЖЭКом.

    Вітаю! Тепер усі по судам відстоювати свої права!
  3. Хоча кожен стовб окремо і не реєструється як нерухоме майно, але, все ж таки, вважаю, що він є нерухомим майном. І тому, договір оренди потрібно укладати у відповідності до норм господарського та цивільного кодексів, які регулюють орендні відносини. Якщо стовб належить комунальногому господарству то тут потрібно звертатися до балансоутримувача та укладати з ним договір оренди. Відповідно, відносини регулюватимуться ще й законом України "Про оренду державного та комунального майна". Отже, договір укладаємо на строк, який є меншим за 1 рік (щоб уникнути нотаріального посвідчення майна). Форма д
  4. Валера

    Сеть в частном секторе

    А на чиєму балансі знаходяться ті стовби?
  5. Ага, краще до юриста сходи. Але до нього не з бланком потрібно йти, а вже з готовою остаточною версією договора. А взагалі, було б цікаво глянути на те, що буде написано у дорученні, яке інвестор зобов'язаний видати та у Додатку №1.
  6. Бідна дівчина... витримувати такі знущання прєпода... це ж треба! До речі, колись існувало таке поняття як БІБЛІОТЕКА, може хоч на останніх курсах варто з цим поняттям познайомитися? Але ж там потрібно щось шукати і читати... мда... таки западло виходить...
  7. Валера

    НКРЗ

    До лампочки, тобто пофігу! А взагалі, хтось щось зрозумів з написаного? А щодо оцього то у грудні я сам у НКРЗ відповідав, коли вони мені такий проект надсилали для надання пропозицій та зауважень. У Законі стільки протирічь і недописок, а вони таку фігню пропонують... :argh:
  8. На вибір (або і усі разом) три варіанти: 1. Написати претензію. 2. "Наколотити понтів" у офісі та залякати керівництво (посваритися усно). 3. Звернутися в районний суд з позовом про відшкодування збитків (ч.3 ст.612 ЦК)
  9. Найближчими днями буду на роботу юристів брати, то вже й не знаю що робити. Посадити диктант писати як у школі? Скільки працюю - стільки і переконуюсь, що між рівнем лінгвістичної грамотності та загальним рівнем людини (включаючи IQ) є пряма залежність. Так от, серед людей моєї професії писати грамотно - як один із основних неписаних законів. Те, що хтось там робить 2-3 помилки у одному слові - його проблеми, але працювати у своїй команді таким людям я не дам. А про те чи один я такий "буквоїд" чи і інші роботодавці теж, нехай замисляться прихильники "безграмотності".
  10. А хто підписав листа і до відділу якої структури викликали? Місцевої райдержадміністрації? Надішліть мені, будь-ласка, копію листа для його юридичної експертизи.
  11. Кхе-кхе... не забувайте, що цей закон вже не діє (окрім ст.4).
  12. Ну... вцілому хід думки вірний, у подробиці не будемо заглиблюватися. Також вцілому погоджуюся з думкою пана Сірка (правильно назвав?) викладеній у його попередньому пості. Флешбомберу: Моя думка така (з нею збігається думка суддів): якщо закон можливо зрозуміти по різному, то він повинен тлумачитися лише у бік, який розширює права громадян чи суб'єктів господарювання, а не у бік звуження цих прав.
  13. Валера

    Політика Укртелекома.

    Хе-хе ширше треба трохи обговорювати, не лише інтернет. От і я свою скаргу напишу. Козлота з Укртелекома ніколи не виправляє ту фігню, яку вони понаписують у своїх договорах. Переконати у чомусь неможливо. Якось написали були, що я, як користувач, який орендує нерухоме майно, зобовязаний застрахувати але не орендоване майно, а те майно, яке я буду ставити на тому технічному майданчику. І це при тому, що Укртелеком відповідальності за моє майно не несе. Майно коштує близьку 200 тис. $ От і порахуйте у що вильється мені страхування мого майна (близько 600$ на рік чи на місяць, точно вже не
  14. А номерочок і дату вашої ліцензії на будівництво не підкажете?
  15. Ги стопудово. І не лише адвокати, а навіть просто звичайнісінькі юристи. Безсовісні принципові сволочі. Якщо у них, не дай Бог, є вільний час, то краще не зачіпати. Сам так колись усі свічі погорілі нафіг поздавав і гроші позабирав за них коли, мене на гарантії намагалися "нагріти", при цьому директор контори ще й радий залишився. :tongue: Флешбомберу: не переживай ти так. Сходиш у суд, нічого там страшного немає, а практику зате отримаєш. Наступного разу будеш обережніше. Перед тим як писати публічні оферти спершу проконсультуйся з юристами. p.s. А видно ви йому кріпко насолили і при
×
×
  • Створити нове...