Перейти до

mamolog

Маглы
  • Всього повідомлень

    93
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Останнього разу mamolog вигравав 7 червня 2017

Публикации mamolog были самыми популярными!

Репутація

14 Хороший

О mamolog

  • Звание
    Первая Кровь

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

836 просмотров профиля
  1. підтримуйте своїх а не іноземців.
  2. пора навчитися трембітами користуватися. Сигнал передається з гори на гору далеко. Залишилося лиш кодер-декодер придумати і в роутер гуцула запхати.
  3. mamolog

    Edge-Core ECS4510-28F (T)

    скоріше щось не так робите. Може по об'єму не влізає.
  4. mamolog

    Edge-Core ECS4510-28F (T)

    ftp://ftp.vimcom.ru/Accton_Edge-Core/Switches/
  5. mamolog

    (dBm) лучше больше или меньше?

    яка корова краще та що дає 10 літрів молока жирністю 5,5 чи та що дає 15 літрів жирністю 1,2. щоб дати відповідь на ваше питання треба понімати що ви спитали. (точніше чи ви зрозуміли що ви спитали?)
  6. хай держава монетизує пільги всім кому вона їх декларувала і не буде різного роду не поняток. Сам тоже пільговик але користуюся пільгами там де їх безпосередньо держава оплачує. А то розвели срач в маршрутці водій не провіз тепер інтернет не дали.
  7. купіть новий роутер і не партеся
  8. тому ми так живемо, що замість того щоб требувать якісного електроживлення від енергопостачальної організації, якій платимо чималі кошти городимо чортзна що. Це то саме як замість того щоб при лікуванні хвороби призначати ліки які знімуть причину недуги ми призначаємо ліки які лікують симптоми і такого пацієнта ніколи не вилікуємо.
  9. щось незрозуміле. ліва рука не знає що робить права. наскільки мені відомо навпаки будуть закривати районні лікарні і поліклініки і скорочувати витрати на медицину а не витрачати на міфічну телемедицину. хіба що черговий розпил грошей.
  10. на рахунок виборів так.при нинішніх законах про вибори без спонсора ніяк, на рахунок майдану так люди спонсували і чимало
  11. якщо влада йде проти народу владу міняють. Вибори або майдан.
  12. це якщо батарею в нуль розрядити?
  13. та краще най діти відпочинуть від того інтернету хоч в таборі а то як зомбі без інету жити не можуть.
  14. Если я поеду со своим мобильным телефоном за бугор в командировку, подключусь в отеле к интернету и с СИП клиента зарегистрируюсь на офисном Астериске и позвоню по Украине на мобильный, то я сразу становлюсь преступником? Посмотрел видео на ютубе, описание переводили на украинский гугл переводчиком? Два предложения, две ошибки )) И это офф канал СБУ на ютубе? Так и не понял в чем там конкретно состав преступления. Перепродажа услуг связи мобильніх операторов через Интернет по СИП? Дешевше буде, але не підходить. Шлюз має з одного боку Е1, з іншого СІП, а СІПом в ТДА200 ніяк не підключит
×
×
  • Створити нове...