Перейти до

karyon

Сitizens
  • Всього повідомлень

    645
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    5

Все, що було написано karyon

  1. Накидали тут зради... Те що держава публікує стратегію на роки вперед, це добре, бо зрозуміло чого очікувати на 5+ років вперед. Тут би війну до цього часу закінчити. І поки не буде конкретних змін в податковий кодекс, а це мінімум рік, то це просто плани. Також , якщо подивитися файл, то там є табличка доходів бюджету, і доходи від ЄП взагалі менше 10% і добре, якби це дійсно всі були самозайняті особи. Якщо подивитися ще табличку з к-стю ФОП на 2-гій групі і на 3-й , то 3-ї кількість більше. Виходить більшість ФОП впираються в ліміти 2ї групи, тобто це дробл
  2. Заводські батареї для роботи при мінусовій температурі так і роблять. Всередині корпусу там 2 пласких нагрівача з різних боків комірок, bms спочатку вмикає струм на нагрівачі, поки нагріє батарею, а потім підключає зарядку і вимикає нагрівачі. Можна інфракрасну плівку, як для підлог використовувати для підігріву батареї (також з неї роблять теплі килимки) , або обігрівач як для стійок на позитроні з величезним радіатором. Але стандартного рішення не бачив. Вам потрібно зробити бокс, бажано негорючий, в нього вкласти обігрівач і сенсори температури. І літом можливо все ц
  3. це хіба якщо самому щось збирати на jkbms, а в готові батареї майже ніхто не ставить, бо ніхто їх і на мороз не ставить. хтось пише, що можна заряджати >0, хтось пише до -4 При температурі менше 5 градусів пишуть обмежувати струм заряду 0.05C, що теж суттєво і ніякі бмс цього регулювання не можуть робити, може розумний інвертор, якщо бмс йому буде подавати температуру через can/rs485. Простіше всього гріти місце з акумулятором, або там де мороз ставити кислотні акуми.
  4. karyon

    Продам FiberHome

    2Модератор: Продажі свіжокрадених комутаторів Київстара
  5. Всі питання з'явилися тому, що податкова повідомила список компаній, що з початку цього місяця вони вже не на єдиному податку (до цього їх податкова теж сама зареєструвала на ЕП). Звідси і взявся лист депутата на податкову і відповідь податкової, в якому зазначені обидва КВЕД. Тому, якщо центральна податкова не змінить свою думку (що поки сумнівно), то десь на початку січня ще список компаній/ФОП можуть заднім числом дізнатися, що вони вже на загальній системі оподаткування. Додаткове питання, яке випливає з листа, що якщо ви на 61.90 надаєте інтернет послуги, то згідно закон
  6. Це думка податкової України, сперечатися з нею можна лише через суд. Судячи з їх формулювання в листі, де вони прирівнюють по новому закону всіх до операторів (остання сторінка), то ще можуть сказати, що ви надаєте послуги не по своєму КВЕДУ, якщо є 61.90 а немає 61.10
  7. Що ви з троляку кормите. Аби повідомлень набити.
  8. Аргументована відповідь, нічого іншого і не чекав
  9. Чого ж ви цитату не скопіюєте сюди ? Раз вже взялись, давайте до кінця. Виділіть у вказаному вами пункті фразу яка забороняє надавати послуги інтернет на ЕП. Ви ж читали. Те, що в описі 1го КВЕДу вписали різну діяльність , як може підпадати під заборону і яка не підпадає, не забороняє займатися тим , що не описано в ПКУ.
  10. Схоже хтось інший ПКУ взагалі не читав. А ну покажіть цитату де в ПКУ написано, що з "КВЕД 61.10 з единим податком" надання послуг інтернет заборонено.
  11. "при оплаті за послуги за допомогою банківських систем дистанційного обслуговування та/або сервісів переказу коштів РРО/пРРО не застосовуються". Заспокойтеся вже, вже пройшло багато часу і ніхто той РРО для послуг не ставить і фіскальні квитанції по квартирам не відправляє. (Київстар, МТС, Лайф, Воля і т.д).
  12. karyon

    BGP 10G Soft Router Своими руками v1.0

    У вас на мізерному трафіку вже дропи є. Ніхто і раніше код не лопатив, гралися з мережевими буферами, картами, процесорами, значенням sysctl. Ви спочатку подайте туди реального 30+г трафіку, і напишете потім який буде pps/cpu/drops і про "стоят по дефолту нужные значения". Обговоримо, цікаво всім буде.
  13. karyon

    BGP 10G Soft Router Своими руками v1.0

    ну слот підключається на 1 процесор, потім по шині між процесорами передає дані на інший, в чому проблема. 3% - це середне завантаження всіх процесорів, подивіться top за частину секунди максимальні стрибки ядра - це буде вже обмеження і який там зараз pps? ще там обмеження не тільки в процесорі, мережева+ стек. Треба моніторити дропи пакетів через мережеву і стек, ось при піднятті packet rate вони в якийсь момент почнуть рости, при тому що cpu ще не буде в 100%. Можна загуглити статті по тюнингу і по статистиці стеку, як дропи дивитися. Тим кому влом це робити - купляють го
  14. karyon

    BGP 10G Soft Router Своими руками v1.0

    Мав на увазі без стороннього софта. Є dpdk і подібне. Там може і 80 г бути, тільки за гроші. Раніше хтось рфний скат копіював, вони там пишуть до 200 гбіт на топових серверах.
  15. karyon

    BGP 10G Soft Router Своими руками v1.0

    якщо на звичайному ядрі? то 20-25 буде працювати, але це майже стеля (до 3-3.5 mpps), це якщо взагалі без фільтрів, далі будуть з'являтися проблеми, норм мережеві, а краще mellanox там черга більша ніж в інтелі в 2 рази і коштує в 4 рази дешевше з nat на звичайному linux ядрі ні про які 80гіг можна не мріяти.
  16. Перетестував для прикладу домени, що вище написав написал otchem - рекурсивний сервер, який ближче стоїть, швидше працює. Кеш на 1.1.1.1 може і більше, але запитів які не попадають в локальний кеш, проте є на 1.1.1.1, мінімум. Відповідь теж не "мгновенный", а забирає свои мс-ди. На зовсім маленькій мережі рекурс, напевне, і немає сенсу ставити.
  17. karyon

    Выбор инвертора

    да норм, працювати буде, питань нема, по ціні ви ще доставку не врахували якщо з європи брати, то ціна однакова буде, що 4*100, що 1*48 (тільки не ampere time) але в 48в батареї вже зазвичай ставлять людську bms з пачкою датчиків, каншиною і , що важливо, пристойним балансиром.
  18. karyon

    Выбор инвертора

    такий собі екстрім так збирати, ці батарейки потрібно балансити, вони в мануалі там пропонують зазвичай знімати їх і включати паралельно через деякий час. вже купили то пофіг, але логічніше купити на таку ємність server rack, 3шт по 4.8kwt. 1 pylontech u5000 (4.8kwt) коштує дешевше ніж 4*100 ач ampere time, але там людський bms і 10 років гарантії , бо ячейки точно нові. Litime в Америці теж є такий https://www.amazon.com/gp/slredirect/picassoRedirect.html/ref=pa_sp_atf_aps_sr_pg1_1?ie=UTF8&adId=A03721531ETGPFU4GIJ0V&qualifier=1675785758&id=204316332187674&widg
  19. Цікаво скільки ці комірки пропрацюють з нашими інтервалами, це ж вживані в більшості екземпляри
  20. ця міграція буде дууже довга , велика частина абонентських роутерів взагалі не підтримує ipv6, а на іншій воно вимкнене по замовчуванню, скинув роутер і знову налаштувань нема, і це в 22 році так. В останніх нових tplink що продаються в Україні всюди ipv6 вимкнене, в для інших країн може бути ввімкнене. А nat64 сенс робити, якщо ipv4 nat справляється.
  21. Набридла їх нав'язлива реклама на форумах , ось люди і шукають інших.
  22. karyon

    input errors TurboIron-X24

    Що зараз актуального э 24 sfp та декілька 10g і куди можна щось типу пролайновського БП поставити? долларів до 500 за шт
  23. Нкрзи ж написало, що треба забанити мережі з рф.
  24. Приплыли, что у людей в голове... https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1147-2015-п#Text 7 год как рубим
  25. Зміни з виключеннями застосування рро були додані в Закон після цієї "сформованої позиції", а саме з 21 року. Тобто покладатися на відповідь когось з центру підтримки привату - так собі позиція.
×
×
  • Створити нове...