zachott 961 Опубликовано: 2020-02-26 23:11:43 Share Опубликовано: 2020-02-26 23:11:43 Пресконференція представників Ukrainian Cyber Alliance за наслідками обшуків У мене особисто по відношенню до влади тільки одна емоція: "дыбилы, бл**ь!" (с) Лошадка 2 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergei_Shablovsky 19 Опубліковано: 2020-02-27 02:15:33 Share Опубліковано: 2020-02-27 02:15:33 (відредаговано) В мене дещо інший коментар: Це ми з Вамі всі не доклали достатньо зусиль, щоб нефахови, безвідповідальни та відкрито популістични люди (про іх про-россійську та «партії регіонів» спільність вже мовчу, бо це вочевідь) потрапили до керівництва краіни, яка е в стані війни с россійською імперією, яка мае проблеми монополізму в економіці, яка не мае незалежних від олігархів та економічних монополістів політичних рухів, ті достатньо архаїчним населенням з демографічним викривленням та значною трудовою міграцією в краіни східної Европи. Достатньо було КОЖНОМУ З НАС витратити час свого життя та докласти зусиль, щоб переконати 3-4 своіх приятелів чі друзів зробити СВІДОМИЙ ТА ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ВИБІР. Достатньо було б кожному з технарів, які традиційно на пост-радянському просторі «мы вне политики, мне пох, я технарь, они все там идиоты»,- бути активним. І результати були б іншими. А зараз «вигрібати» будуть усі: і свідоми та відповідальні, і ти, кому «какая разница». І це не тактични втрати, це стратегічни втрати, наслідкі якіх будуть вже влітку, а під кінець року і взагалі на протязі наступних 3-5 років. Ось ціна «я вне политики». Відредаговано 2020-02-27 02:27:26 Sergei_Shablovsky 5 3 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Інет.укр 112 Опубліковано: 2020-02-27 06:23:11 Share Опубліковано: 2020-02-27 06:23:11 Вибрали президента по оголошенню зараз маєте) 3 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
nedoinet 440 Опубліковано: 2020-02-27 07:55:33 Share Опубліковано: 2020-02-27 07:55:33 Активисты, ананисты, прочие исты... в этой стране вообще когда-нибудь Закон будет действовать? для всех одинаково! Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Jon 47 Опубліковано: 2020-02-27 09:33:54 Share Опубліковано: 2020-02-27 09:33:54 (відредаговано) Я вас расстрою, он на всей планете выборочно действует ваш - закон. Для того чтоб закон работал он должен быть всестороннее логичным, тактичным, грамотным и там еще много чего, то есть отшлифованным до блеска и да нами должен управлять ИИ, одна макака управлять другой макакой не способна в принципе доказано историей, нашего вида. Так что оплачено, кушайте не обляпайтесь. ? Відредаговано 2020-02-27 09:34:17 Jon Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ISK 259 Опубліковано: 2020-02-27 10:00:32 Share Опубліковано: 2020-02-27 10:00:32 2 часа назад, nedoinet сказал: Активисты, ананисты, прочие исты... в этой стране вообще когда-нибудь Закон будет действовать? для всех одинаково! Да, есть один такой - Закон всемирного тяготения называется. 23 минуты назад, Jon сказал: и да нами должен управлять ИИ, одна макака управлять другой макакой не способна в принципе доказано историей, нашего вида. Когда ИИ поймет кем он управляет - он поработит нас. И то не всех, а только самых умных и способных для поддержания себя любимого™, остальных - уничтожит на%уй! 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CoUL 30 Опубліковано: 2020-02-28 15:32:28 Share Опубліковано: 2020-02-28 15:32:28 (відредаговано) В 27.02.2020 в 4:15 AM, Sergei_Shablovsky сказав: В мене дещо інший коментар: Це ми з Вамі всі не доклали достатньо зусиль, щоб нефахови, безвідповідальни та відкрито популістични люди (про іх про-россійську та «партії регіонів» спільність вже мовчу, бо це вочевідь) потрапили до керівництва краіни, яка е в стані війни с россійською імперією, яка мае проблеми монополізму в економіці, яка не мае незалежних від олігархів та економічних монополістів політичних рухів, ті достатньо архаїчним населенням з демографічним викривленням та значною трудовою міграцією в краіни східної Европи. Достатньо було КОЖНОМУ З НАС витратити час свого життя та докласти зусиль, щоб переконати 3-4 своіх приятелів чі друзів зробити СВІДОМИЙ ТА ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ВИБІР. Достатньо було б кожному з технарів, які традиційно на пост-радянському просторі «мы вне политики, мне пох, я технарь, они все там идиоты»,- бути активним. І результати були б іншими. А зараз «вигрібати» будуть усі: і свідоми та відповідальні, і ти, кому «какая разница». І це не тактични втрати, це стратегічни втрати, наслідкі якіх будуть вже влітку, а під кінець року і взагалі на протязі наступних 3-5 років. Ось ціна «я вне политики». Погоджуюсь шановний! Але відмічю, що, як я не переконував, навіть родичів і підлеглих це нічого не дало... Лише пересварився з багатьма . Г+Г, свати, Слуга народу - зробили свою справу! Відредаговано 2020-02-28 15:34:54 CoUL Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
xnet.com.ua 20 Опубліковано: 2020-02-28 16:41:00 Share Опубліковано: 2020-02-28 16:41:00 хлопці єдині хто з 2014 дійсно намагався ДОПОМОГТИ владі, але чомусь з приходом зе команди знайшовся привід їх усунути від справ 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andryas 1 059 Опубліковано: 2020-02-28 18:26:30 Share Опубліковано: 2020-02-28 18:26:30 1 час назад, xnet.com.ua сказал: хлопці єдині хто з 2014 дійсно намагався ДОПОМОГТИ владі, але чомусь з приходом зе команди знайшовся привід їх усунути від справ Судячи з пресухи, вони країні допомогти намагалися. Але, можливо, не кожна влада такої допомоги потребує. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergei_Shablovsky 19 Опубліковано: 2020-03-01 04:48:49 Share Опубліковано: 2020-03-01 04:48:49 (відредаговано) On 2/28/2020 at 7:32 AM, CoUL said: Погоджуюсь шановний! Але відмічю, що, як я не переконував, навіть родичів і підлеглих це нічого не дало... Лише пересварився з багатьма . Г+Г, свати, Слуга народу - зробили свою справу! Переконати неосвічену людину, з архаїчним мисленням охлос - не можливо принципово. Воно повинно померти само по собі. Тобто це справа 2-3 поколінь (30-40 років при сучасних швидкостях розвитку світу). Генетично СРСР будував цей «безпородний охлос з вбудованою безпомічністью» всі свої 70 років (+20 до них це робили кгбшники та олігархі з кремля на территоріі россіі). Так що не все це «щастя» так просто викреслити. Прийдеться прийняти, що будувати будемо ми, а результати - бачіти наши діти або онукі. Це як з вирощуванням олівкових дерев 1:1 аналогія Сваритись те ж не бачу сенсу: тримати стійку позицію і не підлаштовуватись (що з урахуванням української історичної спадщіни - важко), - це завжди виграшна позиція в тривалому. А в короткому - грають тількі дурні Люди принципово суспільні тварини. А пост-радянські - тім пач. Тому робимо кожний, що можемо, і прикладом свого життя навчаемо дітей та навколишне «стадо» (вибачте за таке порівняння). і все буде добре! Відредаговано 2020-03-01 04:56:02 Sergei_Shablovsky 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Земеля 728 Опубліковано: 2020-03-01 08:25:36 Share Опубліковано: 2020-03-01 08:25:36 (відредаговано) видео 2017 года мышление предпринимателя и гос чиновника Відредаговано 2020-03-01 08:25:45 Земеля Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CoUL 30 Опубліковано: 2020-03-01 14:14:39 Share Опубліковано: 2020-03-01 14:14:39 9 часов назад, Sergei_Shablovsky сказав: Переконати неосвічену людину, з архаїчним мисленням охлос - не можливо принципово. Воно повинно померти само по собі. Тобто це справа 2-3 поколінь (30-40 років при сучасних швидкостях розвитку світу). Генетично СРСР будував цей «безпородний охлос з вбудованою безпомічністью» всі свої 70 років (+20 до них це робили кгбшники та олігархі з кремля на территоріі россіі). Так що не все це «щастя» так просто викреслити. Прийдеться прийняти, що будувати будемо ми, а результати - бачіти наши діти або онукі. Це як з вирощуванням олівкових дерев 1:1 аналогія Сваритись те ж не бачу сенсу: тримати стійку позицію і не підлаштовуватись (що з урахуванням української історичної спадщіни - важко), - це завжди виграшна позиція в тривалому. А в короткому - грають тількі дурні Люди принципово суспільні тварини. А пост-радянські - тім пач. Тому робимо кожний, що можемо, і прикладом свого життя навчаемо дітей та навколишне «стадо» (вибачте за таке порівняння). і все буде добре! Я теж думаю, що має бути, як з євреями, що ходили 40 років по пустелі... Тобто має відбутись зміна поколінь. Так я і не сварився з ними це у них від аргументів горить... А для себе зрозумів, що маю бути принциповим. Також моє завдання правильно виховати дітей. Все, що маємо, результат здебілювання населення і основну роль в цьому відіграє телебачення... 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас