aldn Опубликовано: 22 березня, 2010 Опубликовано: 22 березня, 2010 Пробую почати монтувати сєть з нуля накупив обладнання пішов в міську раду за дозволом і там мені сказали що ніхто з таким питанням до них ще не звертався сказали чекати 2 місяці на рішення . А я вже зареєструвався як ФОП і плачу всі податки плачу оренду і фактично нічого не можу зробити. Можливо хтось стикався з подібною проблемою і знає якісь інші варіанти вирішення. Попередньо дякую
petrovi4 Опубліковано: 22 березня, 2010 Опубліковано: 22 березня, 2010 Конечно монтируй, а проблемы решай по мере их возникновения
aldn Опубліковано: 22 березня, 2010 Автор Опубліковано: 22 березня, 2010 А якщо потім дозвіл не дадуть і скажуть демонтувати всі кабеля і ящики?
petrovi4 Опубліковано: 22 березня, 2010 Опубліковано: 22 березня, 2010 А вот тогда и будеш решать проблемы... то что это все решаемо это однозначно!
serverusko Опубліковано: 22 березня, 2010 Опубліковано: 22 березня, 2010 Пробую почати монтувати сєть з нуля накупив обладнання пішов в міську раду за дозволом і там мені сказали що ніхто з таким питанням до них ще не звертався сказали чекати 2 місяці на рішення . А я вже зареєструвався як ФОП і плачу всі податки плачу оренду і фактично нічого не можу зробити. Можливо хтось стикався з подібною проблемою і знає якісь інші варіанти вирішення. Попередньо дякую Монтируй!!!!!!!!!!!!!
Mess Опубліковано: 27 липня, 2010 Опубліковано: 27 липня, 2010 Делай свое дело, потом просто лень будет комуто это демонтировать, а тебе - так и подавно...))) ДЕЛАЙ!!! )
LiViS Опубліковано: 28 липня, 2010 Опубліковано: 28 липня, 2010 Волков бояться... Если хочешь правильно, то пусти рекламу, собери пакет заявок и с ними иди на прием. Мол вот, народ уже просто требует, а никого нет. Это должно помочь им (руководству) принять правильное решение. Еще лучше письменное обращение граждан, которые под ним подпишутся, о желании иметь у себя дома хороший не дорогой интернет... з.ы. если решил, то строиться начинай в любом случае.
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас