Jump to content

Recommended Posts

Posted

если даже бесплатно предлагать будете, мало кто поставит :)

• 3 months later...
Posted

Всё хорошо, но есть нюанс. ?  :D

Хотел глянуть демо. - и проникся названием.

вот первый нюанс:

"На веб-сайте произошла ошибка при получении http://acp.nuance-bs.com/. Веб-сайт может быть закрыт на обслуживание или настроен неправильно."

второй тут же :

"На веб-сайте произошла ошибка при получении http://ucp.nuance-bs.com/. Веб-сайт может быть закрыт на обслуживание или настроен неправильно."

Универсальность платформы  :facepalm: и число типов используемых маршрутизаторов расстроило больше всего..:facepalm:

Posted

Доброго дня.

Цими днями трохи міняв структуру сайту, тепер демо переїхало на http://acp.nuance-bs.com/demo/ та http://ucp.nuance-bs.com/demo/ .

Зразу ж розповім про головні нововведення:

• Права доступу (можна давати доступ як на цілі таблиці, так і на окремі операції (додавання, редагування, читання та видалення), або на читання/редагування окремих рядків.
  • Підтримка тарифів день/ніч
  • Підтримка Burst
  • Показ онлайну користувачів та онлайну/інформації (версія ОС, навантаження ЦП, вільна оперативка) маршрутизаторів
  • Підтримка РРР
  • Значно збільшений функціонал користувацької частини. Додана головна сторінка, користувачі можуть міняти тариф/пароль, вибирати мову, переглядати доступні тарифні плани, історію платежів. Також додана сторінка "Документи", куди можна вивантажити інструкції, договори, квитанції та інше

Тепер біллінг можна використовувати як SaaS (Site as a Service).

Для цього достатньо зареєструватись на сайті та підтвердити email. Ви отримаєте логін, пароль та посилання на свою сторінку типу acp.nuance-bs.com/ваш_логін/ .

Ця послуга є повністю безплатна.

Старий варіант (встановлення на власний сервер) при цьому нікуди не дівся, і, як і раніше, доступний для покупців.

Також було знижено ціни :) Деталі тут: http://nuance-bs.com/uk/purchate/editions/

Якщо коротко, то:

• Додана безплатна версія
  • Стандартна версія коштує $150
  • Максимальна версія коштує $300

Платформа з самого початку розроблялась тільки під Mikrotik. Тим не менше, в планах є підтримка інших (FreeBSD та Linux).

• 2 months later...
Posted

Всім привіт.

Біллінг таки продовжує розвиватись :)

За ті декілька місяців додав усіляку статистику:

• по оплатах
  • по тарифах
  • по населених пунктах
  • по користувачах

Додав підтримку повідомлень користувачам. Ви можете відправити повідомлення як одному користувачу, так і багатьом. Також користувачі можуть відповідати на повідомлення та писати їх першими з кабінету користувача.

При надсиланні повідомлення користувач автоматично перенаправляється у особистий кабінет на сторінку нового повідомлення.

Вніс багато правок у сам інтерфейс. Тепер біллінг працює доволі швидко з великими таблицями на десятки тисяч записів. Також швидко загружається.

Також додана підтримка 6-ої версії RouterOS.

Розширена кількість налаштувань для зйому грошей.

Можна вибирати алгоритм зняття в нових абонентів (знімати за фактичні дні, за весь місяць чи нічого), в усіх (за весь місяць чи за фактичні) та при негайній зміні тарифу.

Ну і ще багато всього :)

• 4 weeks later...
Posted (edited)

крайне медленная отдача контента, даже для статических страниц

Bad Way

err_800.jpgi.gif

Edited by Prime
Posted

кто из форумчан?

Попрошу їх відписатись.

крайне медленная отдача контента, даже для статических страниц

Bad Way

err_800.jpgi.gif

Сервер в США, тому так. Якщо буде потреба — можна взяти і по ближче.

Дякую, не заглядав у консоль. Ця проблема вже виправлена.

Posted

нет, это не потому что он в США, а потому что куча AJAX запросов грузит все сразу в UI и тянет все, что только можно по всему flow.

говорят, что у PHP программистов нет души, отчасти с этим соглашусь.

Posted

нет, это не потому что он в США, а потому что куча AJAX запросов грузит все сразу в UI и тянет все, что только можно по всему flow.

говорят, что у PHP программистов нет души, отчасти с этим соглашусь.

І велика кількість AJAX-запитів настільки навантажує сервер, що зменшується швидкість завантаження статичного контенту?

Мені самому зараз не подобається їх кількість, хочу втиснути все в один :)

Я більше JS-програміст.

Posted (edited)
І велика кількість AJAX-запитів настільки навантажує сервер, що зменшується швидкість завантаження статичного контенту?

ну так ajax считывает все это через php с БД на server-side.

достаточно сделать Lazy загрузку компонентов.

сейчас модно писать биллинги.

почему бы не сделать open-source проект?

Edited by Neelix
Posted

Я її робив. Але таблиця користувачів має зв’язки майже з усіма іншими, тому економія незначна. Якщо ви не проти — давайте обговорювати технічні деталі такого плану в приваті.

Я не виключаю переведення його в Open Source у майбутньому.

Posted

ок, не буду писать на форуме технические детали.

з.ы. я про новый проект, на PHP не перспективно.

займусь ка я им.

• 3 weeks later...
Posted
Всім привіт.

Я один з небагатьох клієнтів, хто купив цей білінг.

Хоча з самого початку білінг мав багато глюків і мало функціоналу, але за ці декілька місяців, що я ним користуюся багато змінилося в кращу сторону. 

Появився новий функціонал:

- Веб сайт

- Тарифи День/Ніч

- Перевірка чи користувач онлайн

- Загальна статистика

і ще багато чого.

На даний момент в розробці ще декілька фіч суто під мої потреби. 

Ясно що цей білінг, як і будь-який інший програмний продукт мав різні глюки. 

Але я не замітив таких глюків, які б спричинили відмову білінгу чи втрату даних з нього.

Усі глюки швидко локалізувалися і виправлялися або негайно або в наступних версіях, в залежності від нагальності проблеми.

Була ситуація, що обновлення до білінгу було залито менше ніж за годину після виловлення глюка.

Тому, як на мене, досить непоганий варіант, для невеликих провайдерів.

• 2 years later...
  • 1 year later...
Posted

Все Ок, только нужно бы модуль для работы с Приват24 и аналогичными платежными системами

• 3 years later...
Posted

Доброго дня.

може у вас є копія цього білінгу ?

бо в повідомлені вище демо версія 

Буду вдячний!!!

dret85@gmail.com