Перейти до

Яка вартість документів ?

Рекомендованные сообщения

Доброго дня

Скільки зараз приблизно коштує щоб відкрити провайдера ?

які документи для цього потрібні?

прошу детальніше розписати 

Доброго дня

А чи вартує цим тепер займатись? Це найактуальніше питання ...

Доброго дня

ну це кращий варіант ніж жити на зарплату в 2000-4000 грн

з ціною за долар 25 грн

Доброго дня

з ціною за долар 25 грн

Только кроме доков нужно вкинуть столько, что  в расчете 2к-4к лет 10 вообще на работу можно не ходить,а просто жить на эти деньги

Если уж так хочется бизнесом заняться, имхо проще пивной ларек поставить и не паритса

Відредаговано John_Doe

з ціною за долар 25 грн

Здоровье и нервы - дороже обходятся :( ...

дякую за пораду але будьте добрі і напишіть відповідь на мої питання

а не відговорки що цього робити не вартує

p.s мені потрібно розтягнути 4 будинка які стоять всі один біля одного

інтернет канал є по розумній ціні

оптики піде максимум 1 км

8 sfp модулів

парочка б.у свычыв з цього форума вот впринципі і все

питання тільки в документах

дозволах

договорах з ЖКУ

і т.д що там ще треба незнаю

питання тільки в документах дозволах договорах з ЖКУ і т.д що там ще треба незнаю

Отож что не знаете,то что вы перечислили ето ниочем и смысла брать документы на 4 дома никакого,вообще затеватся из за такого обьема не стоит

Та навіть не задумуйтесь ... на таку кількість ... Ціна буде ...

Ну НІКОЛИ не "відібьється" ... Або робіть в "чорну" - я би Вам не рекомендував ...

Або не робіть зовсім ...

Опубліковано: (відредаговано)

Ну НІКОЛИ не "відібьється" ... Або робіть в "чорну" - я би Вам не рекомендував ...

Або не робіть зовсім ...

в "чорну" виховання не позволяє

(Ну НІКОЛИ не "відібьється"  - я що десь писав щось про кількість підїздів і поверхів)

p.s не тратьте мій і Ваш час і пишіть по темі або не пишіть взагалі.

я попросив відповісти на питання а не вислуховувати критику

Вот дізнаюсь ціни тоді і скажу чи дорого і чи окупиться

Дякую

Відредаговано Beshenuy

Заплатіть юристу, він вам розповість.

Не-а, нормальних телеком-юристів ... раз-два, і все ... на всю неньку ... :(

А вся проча "наволочь" - ... :( у чоловяги то бюджету зась, скоріш за все, на побудуватися ..

А "юристи" висмокчуть все, без явного результату, вже за тиждень :(

8 sfp модулів

дозволах

договорах з ЖКУ

ТЕЛЕКОН

ТЕЛЕХЕЛП

8 sfp модулів

дозволах

договорах з ЖКУ

ТЕЛЕКОН

ТЕЛЕХЕЛП

Єдина людина яка прочитала перший пост перед тим як щось писати.

Або не робіть зовсім ...

(Ну НІКОЛИ не "відібьється"  - я що десь писав щось про кількість підїздів і поверхів)

Дякую

Шановний, можу Вам запропонувати заманливі варіанти щодо купівлі "готового" провайдера. З дозволами, "ліцухами" і т.д.

Питання... Вища технічна освіта у Вас є? Якщо візьмете у руку куркулятор та підрахуєте... То побачите, що це найкращий варіант... Навіть комстар можна купити)))) Чесно. І буде у Вас логотип підприємства як Ваш аватар.

договорах з ЖКУ

Вельмишановний бешений....

Якщо мова йде про Вартість договору "з ЖКУ" то хоча б відкритйе таємницю про "ЖКУ" якого міста чи села йде мова....?

Я Вам як приклад навів. Можна купити і український. Не в цьому річ. Ви що, ніколи не бачили біля податкової та відділу статистик і тд установ оголошень по типу "продається підприємство.... ТОВ...."?

Я Вам як приклад навів. Можна купити і український. Не в цьому річ. Ви що, ніколи не бачили біля податкової та відділу статистик і тд установ оголошень по типу "продається підприємство.... ТОВ...."?

промовчу і гляну що люди напишуть по темі

Дякую

Ну то добре, я тільки почну ... Все нижче викладене "ИМХО" ...

1) Відкриття ФОП, офіційно близько 1000 грн., якщо швидко - 200-300 у.о.

2) Реестрація в НКРЗІ як проавйдера (по факту близько 500 у.о., або "бескоштовно" - та довго)

3) Заключення договорів з балансоутримувачем будинків ... (як пощастить) на таких малих об'ємах - таки потрібно давати хабарі, від 50 ... у.о. до ... за дім разово, а потім ...

4) Заключення договору з вищестоящим оператором на "реальний" канал, від 200 у.о. до ... 1000 і більше, за включення, + ... у.о. за сам канал щомісячно ...

5) Заключення договору на проєктування та побудову мережі (бо Ви, як провайдер) - не маєте права будувати ... Тут ... як домовитесь ... (якщо отримувати ліцезію на будівництво - набагато дорожче ...) І не потрібно мені розповідати про "необов'язковысть такої ліцензії" ...

6) Побудова мережі ... :) тут від 2К у.о. до ... Ніхто не скаже ... Скільки абонентів плануєтся ... Що буде за "ядро" мережі ... білінг, Л2-Л3 ... Дуже багато питань ..

7) Активка та пасивка ... По якій технології будувати, на якому обладнанні ... и т.д.

8) Штат ... ? Офіс ... ?

9) ... Далі промовчу ...

В сухому залишку ... близько ~ 2 - 5К у.о. чисто на організаційні питання без будівництва ...

+ ~ 0.2 - 1К у.о. щомісячно на "підтяжки для штанів" ...

Реально: близько 4-10К у.о. разово якщо починати з нуля, офіційно ...

Навіть якщо 12 поверховий будинок по 4 квартири на поверх ... при 50% проникненні на 4 будинки ~100 абонентів ... по 4,5 у.о. максимум (без вирахувань витрат) 4.5К у.о. (якщо підключите всих зразу) щомісячно ...

Але ... на таку кількість абонів потрібен канал ..., потрібна бригада хоча-б з 1-2 "підключал/ремонтників" ... потрібен хоча-б віддаленний адмін, сапорт, хоч "приходящий" бухгалтер ... (це звісно якщо ви будуєте бізнес а не займаєтесь усім особисто) ... тоб-то у Вас залишится ~100 у.о. "чистого прибутку", в кращрму випадку ...

от і розбийте грубо вкладення 5-20 К у.о. на 100 у.о. прибутку ... отримаєте мінімум 4 роки окупності ... Що в умовах нашої країни дорівнює = ніколи :(

ЗЫ: Я навмисне промовчав про деталі, я навмисне не писав "дисертацію" ... Я просто окреслив "рамки", як зміг, ... дещо з перебільшенням в деяких місцях, дещо з замовчуванням, ... Дуже "широке питання" ... :(

І повірте я знаю про що кажу ...

ЗЗЫ: в наших умовах - краще купити готовий "бізнес" ....

Відредаговано Учумелые ручки

Доброго дня

Сколько стоит автомобиль?

Прошу расписать детальнее!

=================

Для начала напишите выделяемый бюджет, покрытие, планируемую технологию доступа, услуг , кол-во клиентов, тарифы. Выдайте побольше полезной информации. 

ФОП - 3-я группа

Письмо в НКРЗи о внесении в список операторов

РЭС - договор на без учетное потребление электроэнергии (на 4 дома могут напрячь и счетчики ставить). Может как-то договоритесь с балансо-держателем взять с освещения.

В ЖЕКе побеседуйте о доступе к помещениям которые находятся в совместной собственности жильцов дома.

С этим можно работать.

Заплатіть юристу, він вам розповість.

Не-а, нормальних телеком-юристів ... раз-два, і все ... на всю неньку ... :(

А вся проча "наволочь" - ... :( у чоловяги то бюджету зась, скоріш за все, на побудуватися ..

А "юристи" висмокчуть все, без явного результату, вже за тиждень :(

Мабуть мені щастило :)

Ключове слово - шукати юристів, які принципово не працюють з населенням (вони зазвичай не рекламуються, невеличкі таблички на дверях офісів), тільки з підприємствами. Тоді, правильно поставивши запитанням, давши відповідь на 100500 зустрічних запитань, можна буде скласти картину в першому наближенні :)

Відредаговано graysilver

РЭС - договор на без учетное потребление электроэнергии (на 4 дома могут напрячь и счетчики ставить). Может как-то договоритесь с балансо-держателем взять с освещения.

В ЖЕКе побеседуйте о доступе к помещениям которые находятся в совместной собственности жильцов дома.

С этим можно работать.

Где работать?..в вакууме?

ПРостите за сарказм, но на форуме, причем за последний год толково написано, что, куда и как.

Нужно примерить схему со скидкой на валютный курс.

п.с. в школе каникулы?

Дякую

Ну то добре, я тільки почну ... Все нижче викладене "ИМХО" ...

1) Відкриття ФОП, офіційно близько 1000 грн., якщо швидко - 200-300 у.о.

2) Реестрація в НКРЗІ як проавйдера (по факту близько 500 у.о., або "бескоштовно" - та довго)

3) Заключення договорів з балансоутримувачем будинків ... (як пощастить) на таких малих об'ємах - таки потрібно давати хабарі, від 50 ... у.о. до ... за дім разово, а потім ...

4) Заключення договору з вищестоящим оператором на "реальний" канал, від 200 у.о. до ... 1000 і більше, за включення, + ... у.о. за сам канал щомісячно ...

5) Заключення договору на проєктування та побудову мережі (бо Ви, як провайдер) - не маєте права будувати ... Тут ... як домовитесь ... (якщо отримувати ліцезію на будівництво - набагато дорожче ...) І не потрібно мені розповідати про "необов'язковысть такої ліцензії" ...

6) Побудова мережі ... :) тут від 2К у.о. до ... Ніхто не скаже ... Скільки абонентів плануєтся ... Що буде за "ядро" мережі ... білінг, Л2-Л3 ... Дуже багато питань ..

7) Активка та пасивка ... По якій технології будувати, на якому обладнанні ... и т.д.

8) Штат ... ? Офіс ... ?

9) ... Далі промовчу ...

В сухому залишку ... близько ~ 2 - 5К у.о. чисто на організаційні питання без будівництва ...

+ ~ 0.2 - 1К у.о. щомісячно на "підтяжки для штанів" ...

Реально: близько 4-10К у.о. разово якщо починати з нуля, офіційно ...

Навіть якщо 12 поверховий будинок по 4 квартири на поверх ... при 50% проникненні на 4 будинки ~100 абонентів ... по 4,5 у.о. максимум (без вирахувань витрат) 4.5К у.о. (якщо підключите всих зразу) щомісячно ...

Але ... на таку кількість абонів потрібен канал ..., потрібна бригада хоча-б з 1-2 "підключал/ремонтників" ... потрібен хоча-б віддаленний адмін, сапорт, хоч "приходящий" бухгалтер ... (це звісно якщо ви будуєте бізнес а не займаєтесь усім особисто) ... тоб-то у Вас залишится ~100 у.о. "чистого прибутку", в кращрму випадку ...

от і розбийте грубо вкладення 5-20 К у.о. на 100 у.о. прибутку ... отримаєте мінімум 4 роки окупності ... Що в умовах нашої країни дорівнює = ніколи :(

ЗЫ: Я навмисне промовчав про деталі, я навмисне не писав "дисертацію" ... Я просто окреслив "рамки", як зміг, ... дещо з перебільшенням в деяких місцях, дещо з замовчуванням, ... Дуже "широке питання" ... :(

І повірте я знаю про що кажу ...

ЗЗЫ: в наших умовах - краще купити готовий "бізнес" ....

Я это распечатал и повесил на доску.+++

Добавил бы к этому еще затраты на электроэнергию активки+расходы на ксерокопирование документов чтоб стать на учет фонда занятости.

Если дописать разного рода затраты к этим выше указаным, то последнее будет как раз в тему.

++++у кого есть еще предложения по затратам? Например налоги что-то забыли...

Доброго дня

Сколько стоит автомобиль?

Прошу расписать детальнее!

=================

Для начала напишите выделяемый бюджет, покрытие, планируемую технологию доступа, услуг , кол-во клиентов, тарифы. Выдайте побольше полезной информации. 

навіщо інфо про покриття технологію доступа чи тарифи

я запитав про документи а не скільки обійдеться сама построяка і інтернет канал

ТІЛЬКИ ДОКУМЕНТИ !!!!

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Схожий контент

• Від nvr
      https://biz.liga.net/ua/all/all/novosti/v-ukraini-maizhe-pivtysiachi-internet-provaideriv-prypynyly-robotu-prychyna

Протягом серпня-жовтня 2024 року 487 операторів інтернет-звʼязку звернулися до НКЕК із заявами про їх виключення з реєстру постачальників електронних комунікаційних мереж. Про це повідомив голова підкомітету Верховної Ради із кібербезпеки Олександр Федієнко.
      Федієнко зауважив, що це сталося після заборони працювати на спрощеній формі оподаткування.
      "Я не знаю, куди вони пішли, можемо припустити що частина закрилась, частина пішла в тінь та вийшла з-під нагляду регулятора. Частина, може, буде продаватись", – зазначив Федієнко.
      Станом на 8 жовтня кількість суб'єктів господарювання, які з серпня звернулися із заявами про їх виключення з реєстру постачальників електронних комунікаційних мереж, досягла 487. Опрацьовано 386 заяв.
      Найбільше операторів припинили діяльність у Києві та Київській області – 156, а також у Черкаській області – 108.
      "Я думаю, через місяць ми отримаємо ще -1000 провайдерів із реєстру, які першими робили цифровізацію країни", – заначив Федієнко.

• Від nvr
      В пошуку підключення об'єкту біля об'їзної дороги м.Рівне.
      Юридична особа.
      Підключення + оптична мережа по території для відеонагляду.
      Бажано оптика.
      Статична ip адреса.

Локація
      https://maps.app.goo.gl/aRBHEBvmGytruPHS9

• Від cfytr
      Потрібен надійний провадер, що гарантує надання послуг при вімкнені світла, принаймі на 6-8 годин.
      За адресою є Фрінет але він лягає через 1-2 години, Unicom теж не гарантує інтернет
    • Від hr.manager
      Добрий день! 
      В компанію  Linkcom інтернет-провайдер (м. Львів), на роботу потрібен: 

Інженер телекомунікаційних мереж

Обов’язки:
      Пайка оптичних волокон високого рівня складності патчпанелі, каналізаційні муфти; Ремонт магістральних і абонентських кабельних мереж; Виконання інженерних планів по оптимізації та розвитку мережі; Встановлення і оптимізація пасивного і активного обладнання на точках, при потребі в абонента; Встановлення і перенос коробок, оптичних муфт та інше; Прокладка кабелю якщо кабель був пошкоджений, або його маршрут потребує оптимізації; Виконання вимірювальних робіт з оптикою.  
      Вимоги:
      Навики виконання вимірювальних робіт з оптикою; Досвід роботи з PON технологією; Досвід роботи з електрикою; Досвід пайки оптоволокна, каналізаційних муфт;  Бажана наявність власного авто.  
      Рівень зп від 35тис.

Звертатися за телефоном 0969193227 Євгенія. 
    • Від hr.manager
      Добрий день! 
      В компанію Linkcom інтернет-провайдер (м. Львів), на постійну роботу потрібен: 

Технік (Спеціаліст з обслуговування абонентів)

Обов’язки:
      Обслуговування мережевого обладнання; Сервісне обслуговування абонентів; Вирішення технічних проблем клієнта, пов’язаних з роботою інтернету; Організації розводки по приміщеннях; Налаштування Wi-Fi точок доступу. Вимоги:
      Наяність автомобіля. Розуміння, як працює мережеве обладнання; Досвід роботи з Mikrotik, Ubiquiti, Ruijie. Бажано:
      Досвід роботи у сфері телекомунікацій. Навички роботи з електрикою.  
      Рівень зп 30-35тис.

За подробицями звертайтеся за телефоном 0969193227 Євгенія.
  • Створити нове...