Перейти до

ЄС відкрив антимонопольну справу проти 6 кіностудій США


Рекомендованные сообщения

ЄС відкрив антимонопольну справу проти 6 кіностудій США

"Європейські споживачі хочуть дивитися платні телеканали за своїм вибором незалежно від того, де вони живуть або подорожують в ЄС", - зауважила єврокомісар з конкуренції Маргарет Вестагер.

 

"Наше розслідування показує, що вони не можуть зробити це сьогодні тому, що ліцензійні угоди між найбільшими кіностудіями і телеканалом Sky не дозволяють споживачам в інших країнах ЄС мати доступ до  послуг платного телебачення Sky через супутник або інтернет", - наголосила вона.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Ну видимо им не нравится, что США контролируют фактически весь рынок киношников. У нас же точно такая ситуация, как там. Тут тоже только крупные правообладатели США могут предлагать какой-то востребованный контент, все остальные - не потянут цены на права.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

 

 

У нас же точно такая ситуация, как там. Тут тоже только крупные правообладатели США могут предлагать какой-то востребованный контент
 

Как наши могут что-то предлагать если нихрена не производят?  :)

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Как наши могут что-то предлагать если нихрена не производят?  :)

Снять одну серию сериала стоит пару миллионов. Сезон - значит 50. Реклама и нахлебники, ну пусть еще столько же. Рабочее население - 20 миллионов. Из них захотят посмотреть сериал ну пусть десятая часть, 2 миллиона. Имеем стоимость 50 баксов за просмотр сериала на человека. Никто по такой цене не купит, конечно же, и снимать не будет смысла в общем-то никогда, не хватает у нас населения для этого.

 

Это такая индустрия очень хитрая, естественная монополия, которая никем не регулируется, потому что индустрия развлечений.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

ну, и?

Тебе тут не стояло, это парит кабельщиков, рынок которых, условия ретрансляции, могут переформатировать.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Снять одну серию сериала стоит пару миллионов. Сезон - значит 50. Реклама и нахлебники, ну пусть еще столько же. 

Вот тут я не вкурил :( Не знаю кто такие "нахлебники", но реклама, ИМХО, должна таки покрывать часть  расходов а не добавлять их ..., Аль я не прав ?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Только о расходах писал.

Ну вот оллтв покупает права, перепродает их дальше провайдерам или конечным потребителям - конечный потребитель получает их уже дороже. Чтобы конечный потребитель был вообще, нужно еще потратиться на рекламу.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Только о расходах писал. Ну вот оллтв покупает права, перепродает их дальше провайдерам или конечным потребителям - конечный потребитель получает их уже дороже. Чтобы конечный потребитель был вообще, нужно еще потратиться на рекламу.

А не наоборот, получить от рекламодателей "вознаграждение" за показы ... ???

Ну не верю я что контент провайдер тратит на рекламу больше чем зарабатывает на оной ... :(

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Да нет же, сериал, чтобы смотрели, нужно сначала порекламировать. Это расходы.

Контент провайдеры могут потом зарабатывать хоть на рекламе, как хотят, но им нужно окупить права, свои расходы и еще и что-то сверху заработать. Сути не меняет, как пользователь платит, или покупая товары увидев рекламу или прямо за контент, но конечная цена намного выше себестоимости.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Да нет же, сериал, чтобы смотрели, нужно сначала порекламировать. Это расходы. Контент провайдеры могут потом зарабатывать хоть на рекламе, как хотят, но им нужно окупить права, свои расходы и еще и что-то сверху заработать. Сути не меняет, как пользователь платит, или покупая товары увидев рекламу или прямо за контент, но конечная цена намного выше себестоимости.

По моему Вы путаете "правообладателя" и "контент-провадера" ... :(

"Правообладатель" закадывает на "инф. раскрутку" своего продукта изначально ... (вне зависимости от распространения)

У "контент-провайдера" таких "накруток" - нет изначально ... - ИБО,контракт ...

Відредаговано Учумелые ручки
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

  • Схожий контент

    • Від VAndrey
      Доброго дня,  колеги!
      Надійшов лист-вимога від Антимонопольного комітету про надання інформації по абоненту по IP.
      IP в абонента виділений, тому ідентифікувати не проблема.
      Звісно, Антимонопольний - це не правоохоронні органи і в листі немає посилання на номер кримінальної справи. Хоча чув, що правоохоронні органи цим також займаються.
      Чи повинні ми надавати інформацію? Просять надати інформацію за період з 01.04.2020 року.
      Про те, що ми маємо зберігати дані протягом 3 років (строк позовної давності зрозуміло), знаю. Але цей термін було призупинено прийнятям Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану". Набрання чинності, відбулась 17.03.2022. Тобто ми маємо зберігати дані за три роки до набуття чинності цим Законом. Тобто з 17.03.2019 року.
      Не ху-ху собі архівчик виходить!!!
      А саме в законі вказано: "2) розділ "Прикінцеві та перехідні положення" Цивільного кодексу України (Відомості Верховної Ради України, 2003 р., № 40-44, ст. 356) доповнити пунктами 18 і 19 такого змісту:
      19. У період дії в Україні воєнного, надзвичайного стану строки, визначені статтями 257-259, 362, 559, 681, 728, 786, 1293 цього Кодексу, продовжуються на строк його дії";
      3. Статтю 102 Податкового кодексу доповнити пунктом 102.9 такого змісту:
      "102.9. На період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану зупиняється перебіг строків, визначених цим Кодексом, іншим законодавством, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи"."

      Окрім копій договорів і даних абонента вимагають:
      - дату та час початку сесії з'єднання тривалість;
      - приналежність IP-адреси та log-файлів цієї IP, зокрема які містять інформацію про mac-адресу обладнання тощо.
       
      Причина, два учасники приймали участь з одного IP в державних закупівлях. Тобто їх обвинувачують в антиконкурентних діях.
       
      Відповідно до пунктів 13, 14,1 5 статей 50 Закону України "Про захист економічної конкуренції" неподання,  подання інформації не в повному вигляді чи подання недостовірної інформації,  тягне за собою відповідальність,  передбачену статею 52 Закону накладаються штрафи у розмірі до одного відсотка доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.
      Рішення приймає сам Антимонопольний комітет чи надана мною повна чи неповна інформація.
      А там можуть накласти штраф і судися з АМКУ. Розглядати - це буде скоріше всього Київський обласний адміністративний суд,  де позови лежать по рокові до того,  як їх розподілять по суддям і приступлять до розгляду справи про незаконність накладення штрафу. Знаю,  бо маю там один позов вже. Та й в знайомих також там розглядаються справи....
       
      Як мені діяти? Що порадите?
×
×
  • Створити нове...