Jump to content

Не работаєт проброс порта RDP через Mikrotik

Recommended Posts

Доброго дня. Вже другий день добусь не можу догнати що роблю не так. Не можу прокинути порт 3389 через Мікротик . Раніше до цього моменту по нижче вказаній схемі все робив і все працювало . А тут щось пропустив і не можу зрозуміти що не так . 

З локальної мережі підключається без проблем . а з зовіншньї ай пі адреси ніяк 

Буду дуже вдячний хто підскаже що я пропустив . чи що роблю не так. Раніше ж все получалось , а чим цей мікротик відрізняється ?    Конфіг в прикріплених файлах 

post-21032-0-25968600-1492026346_thumb.png      post-21032-0-61947300-1492026419_thumb.png    post-21032-0-68898200-1492026435_thumb.png  

Конфіг config.rar

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Проброс порта 3389 для использования RDP ставит под удар сохранность данных на удалённом компьютере: к нему будут постоянно ломиться из мира, брудфорсить и т.д.. При слабой организации защиты на компь

Каунтеры на  правиле проброса меняются? Посмотри пакет снифером или в обе стороны пакеты идут, и вообще куда идут... 

айпишки экономят. 

Posted Images

Откуда Вы проверяете внешний RDP? Из вне или из под микротика, просто указывая внешний адрес?

Просто если Вы пробуете соединиться из внутренней сети на внешний ради теста - то работать не будет, пока не уберете ether1-gateway)

Если из вне пробуете - попробуйте отключить все правила из Firewall - Filter Rules

Edited by Jecky

з внутрішньої мережі на комп 192,168,1,175 все працює . тобто на компі все ок . перевіряв з іншого компа який в цій же мережі .  От проблема що не можу ззовні підключитись

По вашій пораді правила фаєрвола всі потушив але нічого не допомогло 

post-21032-0-66768500-1492028788_thumb.png

При спробі підключитись якийсь мінімальний трфік цвиркає в статистиці але що при включених правилах що при виключених однаково 

post-21032-0-25444200-1492028851_thumb.png

Edited by AndriyLL

з внутрішньої мережі на комп 192,168,1,175 все працює . тобто на компі все ок . перевіряв з іншого компа який в цій же мережі .  От проблема що не можу ззовні підключитись 

Вы пробуете подключиться на внешний IP из другой сети? Если да, то отключите все правила в Firewall - Filter Rules на время теста

Edited by Jecky

Відключав , там в повідомленні вище вже скріни виложив

На 192.168.1.175 прописан шлюз микротик? У Вас включен masquerade для 192.168.1.*?

Edited by Jecky

так на компі  192.168.1.175 прописаний шлюз мкротика , два рази сьогдні перевіряв. і в ручну айпі туди зі шлюзом вписував. і автоматом по ДШЦП ставив , всеодно ніяк

так на компі  192.168.1.175 прописаний шлюз мкротика , два рази сьогдні перевіряв. і в ручну айпі туди зі шлюзом вписував. і автоматом по ДШЦП ставив , всеодно ніяк

У Вас включен masquerade для 192.168.1.* через внешний IP?

Пробував і не раз . те ж саме  :wacko:  нічого не міняється.  не врбулюсь чому на інших мікротиках все з першого разу працює прям з коробки . тільки прваило нат руле добавити і все.  а тут що не так ? не доганяю 

Да все так, наверное неправильно проверяете :).

С локальной сети по внешнему адресу работать не будет... Скиньте в личку ip, попробую подключиться...

НЫ ЙИБЫ МОСК НАМ

УДАЛЫ ВСЭ С АЙПИ ФАЕРВОЛ ФИЛЬТР РУЛИС

И ПОМИНЯЙ В АЙПИ ФАЕРВОЛ НАТ В ЭКШЕН В ЭКШЭНИ НЭТМАП НА ДСТ-НАТ

Ледь прочитав . думав очі поламаю . Але все це я вже робив і не допомогло , тому і звернувсь сюди на форум за допомогою а не гвалтувати комусь моск

При спробах ломитись через зовнішню ай пі до компа 192,168,1,175  в логах каже ось це 

attachicon.gif8.png

что за сеть 192.168.90.х - в конфиге в первом посту ее нету...

Скиньте полный конфиг (без паролей естественно), а то непонятно, что и как у Вас там.

И - внешний ИП надеюсь не серый :)

192.168.90.х То для його і є зовнішня ай пі . це внутрішня мережа підприємства , а той мікротик стоїть в окремому корпусі як і решта три  які успішно працюють , все через них прокидається без проблем. 

НЫ ЙИБЫ МОСК НАМ

УДАЛЫ ВСЭ С АЙПИ ФАЕРВОЛ ФИЛЬТР РУЛИС

И ПОМИНЯЙ В АЙПИ ФАЕРВОЛ НАТ В ЭКШЕН В ЭКШЭНИ НЭТМАП НА ДСТ-НАТ

post-21032-0-12278100-1492062388_thumb.pngpost-21032-0-71089700-1492062394_thumb.png

Всеодно не працює 

А сама "внєшня" адреса пінгається з іншого копма підприємства?

Edited by ua.feldsher

А сама "внєшня" адреса пінгається з іншого копма підприємства?

Так, звичайно пінгуеться . і з він бокса без проблем можна в налаштування заходити , а от достукатись до компа за мікротиком ніяк.  Сьогодні ще раз перевірив чи на компі все норм. підключивсь до ВаФай і по РДклієнту підключивсь , пускає !  А через ван порт ніяк не можна зайти 

post-21032-0-75832700-1492081060_thumb.pngpost-21032-0-66081500-1492081066_thumb.png

ip 192.168.1.175 добавлен ли фаервол если нет то дабавте

Так я взагалі всі правила в фаєрволі потушив 

Edited by AndriyLL