CES 2022: TP-Link показала лінійку пристроїв з підтримкою нового стандарту Wi-Fi 6E
На виставці CES 2022 в Лас-Вегасі компанія TP-Link представила 3-діапазонний маршрутизатор з рухомими антенами Archer AXE200 Omni, надшвидкий 4-діапазонний роутер Archer AXE300, Wi-Fi 6E Mesh-систему Deco XE200 та інші пристрої з підтримкою стандарту Wi-Fi 6E.
Archer AXE200 Omni

AXE200_Omni.jpg

Нагороджений CES 2022 Innovation Award, Archer AXE200 Omni працює в трьох діапазонах Wi-Fi (2,4 ГГц, 5 ГГц і новий діапазон 6 ГГц) із загальною швидкістю з’єднання більше 10 Гбіт/с. Найбільш цікава особливість цієї моделі – механічні роботизовані зовнішні антени, які змінюють своє положення, щоб забезпечити стабільний сигнал бездротової мережі і розширити зону покриття (як це відбувається на практиці, можна подивитись тут). У поєднанні з потужним 4-ядерним процесором з тактовою частотою 2,0 ГГц, портами 10 Гбіт/с і 2,5 Гбит/с, Archer AXE200 Omni створений для того, щоб надати користувачам можливості, яких раніше просто не існувало.


Archer AXE300

axe300.png

Перший в історії 4-діапазонний маршрутизатор TP-Link. Archer AXE300 підтримує роботу в діапазоні 6 ГГц і забезпечує загальну швидкість Wi-Fi з’єднання до 16 Гбіт/с. Поєднання потужного 4-ядерного процесора з тактовою частотою 2,0 ГГц, 10-гігабітного порту WAN/LAN та другого порту 10 Гбіт/с забезпечує максимальну швидкість і максимальну продуктивність. Велика кількість діапазонів, що підтримуються, допомагає запобігти перенавантаженню бездротової мережі. Також користувачі зможуть обрати окремий діапазон Wi-Fi, який ідеально підійде для перегляду відео в форматі 8K та мережевих ігор.

Deco XE200

deco_xe200.jpg

Флагманська Mesh-система TP-Link із загальною швидкістю з’єднання до 11 Гбіт/с, 10-гігабитним портом и можливістю роботи в трьох діапазонах Wi-Fi – 2,4 ГГц, 5 ГГц и 6 ГГц. Комплект з двох модулів гарантує стабільний Wi-Fi сигнал для 200 підключених пристроїв на площі більше 600 квадратних метрів (для комплекту з двох модулів). Також до незаперечних переваг цієї моделі варто додати процесор Qualcomm з тактовою частотою 2,2 ГГц.

Deco XE75

Mesh-система Deco XE75 не є флагманським пристроєм і має об’єднати переваги роботи в трьох діапазонах Wi-Fi, підтримку новітнього стандарту Wi-Fi 6E і доступну ціну. Загальна швидкість з’єднання Deco XE75 становить 5400 Мбіт/c, до неї можна підключити до 200 пристроїв, а завдяки фірмовому додатку Deco налаштування займе всього кілька хвилин.

Deco X50-Outdoor

Deco_X50_Outdoor.jpg

Це 2-діапазонний модуль, який сумісний з усіма Mesh-системами TP-Link Deco і має збільшити площу Wi-Fi покриття на подвір’ї вашого будинку. Зручний для монтажу дизайн спрощує установку, а пило- та вологонепроникний корпус, який відповідає вимогам стандарту IP65, ідеально підходить для тривалого використання на вулиці.
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: www.tp-link.com
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading