5670-5725 МГц для широкосмугового радіодоступу.
НКРЗІ пропонує відкрити для ліцензування на умовах неексклюзивних прав ліцензіата діапазон 5670-5725 МГц для широкосмугового радіодоступу.
 
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, під час чергового засідання, що відбулося 8 грудня 2015 року, прийняла рішення про подання пропозиції до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України щодо внесення змін до Плану використання радіочастотного ресурсу України. Запропоновані зміни спрямовані на розширення можливостей для розвитку ринку широкосмугового радіодоступу та гармонізацію використання смуг радіочастот в Україні з практикою Європейського Союзу.
 
Зокрема, пропозиції стосуються узгодження смуг радіочастот та технічних параметрів для пристроїв короткого радіусу дії – безпроводових зарядних пристроїв, індуктивних пристроїв, пристроїв короткого радіусу дії для телеметрії. Також НКРЗІ пропонує відкрити для ліцензування на умовах неексклюзивних прав ліцензіата діапазон 5670-5725 МГц для широкосмугового радіодоступу. Розширення смуги радіочастот загального доступу сприятиме зростанню обсягу ринку та збільшенню надходжень до державного бюджету від ліцензування і сплати рентної плати за користування РЧР.
 
Це рішення Комісії в установленому порядку буде направлене до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.
http://nkrzi.gov.ua/index.php?r=site/index&pg=99&id=946&language=uk
Публікації за темою:
більше приховати
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading