Підсумки засідання НКРЗІ від 3 вересня

Підсумки засідання НКРЗІ від 3 вересня

Комісія видала одну ліцензію на користування РЧР України. Реєстр операторів, провайдерів поповнився на 12 позицій. Відтепер на території України можуть застосовуватись п’ять нових типів РЕЗ та ВП. Видано та переоформлено дозволи на використання номерного ресурсу. Ці та інші рішення прийнято на черговому засіданні НКРЗІ 3 вересня.
Комісія видала ліцензії на користування РЧР
На засіданні прийнято рішення видати cтроком на 5 років ТОВ «Морська-хвиля» ліцензію на користування радіочастотним ресурсом України для широкосмугового радіодоступу (радіозв’язку в системі передавання даних з використанням шумоподібних сигналів) для користування у Дніпропетровській області.

Крім того, НКРЗІ видала cтроком на 5 років дві ліцензії на додаткову смугу радіочастот для широкосмугового радіодоступу (радіозв’язку в системі передавання даних з використанням шумоподібних сигналів): підприємцю Пилипчуку С.М. (Дніпропетровська область) та ТОВ «Ай.Ті.Ен.Ті.» (Вінницька область).

У зв’язку з порушенням ліцензіатом вимог частини другої статті 37 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» щодо невиконання умов ліцензії в частині освоєння радіочастотного ресурсу у визначені у ліцензії терміни ТОВ «Ведекон» відмовлено у продовженні терміну дії ліцензії на користування РЧР України для широкосмугового радіодоступу (радіозв’язку в системі передавання даних з використанням шумоподібних сигналів) на території Львівської області.

Реєстр операторів, провайдерів поповнився на 12 позицій
Згідно з рішенням Комісії до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій внесено:
- десять операторів: ТОВ «Інтернет Пілот» для надання послуг доступу до Інтернету з використанням РЧР та без використання РЧР на території Житомирської області; підприємець Шматко С.Л. для техобслуговування власних телекомунікаційних мереж, надання послуг з техобслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж, надання послуг доступу до Інтернету, надання в користування каналів електрозв'язку з правом здійснення їх технічного обслуговування та експлуатації у смт Рокитне, смт Борова, селах Червона Мотовилівка, Велика Мотовилівка, Мотовилівська Слобідка, Оленівка, Велика Снітинка, Фастівець, Київської області; підприємець Кухар К.В. для техобслуговування власних телекомунікаційних мереж, надання послуг доступу до Інтернету, надання в користування каналів електрозв'язку з правом здійснення їх технічного обслуговування та експлуатації у смт Рокитне, смт Борова, селах Червона Мотовилівка, Велика Мотовилівка, Мотовилівська Слобідка, Оленівка, Велика Снітинка, Фастівець, Київської області; підприємці Чишко Є.М. (м. Комсомольське Донецької області) та Обухов О.Г. (м. Докучаєвськ Донецької області) для надання послуг доступу до Інтернету, техобслуговування власної телекомунікаційної мережі; підприємці Свинобой Ю.А. (Вінницька область), Кінаш Т.І. (Львівська область) та ПП «Інсталтелеком» (Хмельницька область) для надання послуг доступу до Інтернету з використанням РЧР; ТОВ «Хатанет Запоріжжя» (м. Запоріжжя) та ТОВ «Максі.Ком» (м. Полтава та Полтавська область), які надаватимуть послуги доступу до Інтернету;

-два провайдери, які надаватимуть послуги доступу до мережі Інтернет: ТОВ «Артвеб» (с. Петропавлівська Борщагівка Київської області) та підприємець Кадацькая Л.М. (м. Лисичанськ Луганської області).

Нові РЕЗ та ВП можуть застосовуватись на території України
Комісія прийняла рішення внести до Реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватись на території України в смугах радіочастот загального користування, п’ять нових типів РЕЗ та ВП, а саме: три типи радіообладнання систем стільникового рухомого радіозв’язку та два типи радіообладнання у складі комбінованої продукції для особистих, родинних, побутових і технологічних потреб.

Крім того, визначено можливим застосування 18 заявлених типів РЕЗ на території України – 17 цифрових радіорелейних станцій виробництва Ericsson AB (Швеція) різних моделей і модифікацій та обладнання радіодоступу – безпроводового маршрутизатора виробництва Emerson Process Management, Rosemount, Inc.

Видано та переоформлено дозволи на використання номерного ресурсу
Через бездіяльність оператора щодо вирішення питань з будівництва власної мережі та її підключення до ТМЗК Комісія відмовила ТОВ «Керченський морський порт «Камиш-Бурун» у переоформленні дозволу на використання та вилучила відповідний номерний ресурс ємністю 2000 номерів у м. Керч АР Крим.

За заявою оператора у ДП Національна енергетична компанія «Укренерго» вилучено номерний ресурс ємністю 1000 номерів у м. Запоріжжя.

На засіданні НКРЗІ прийняла рішення виділити ВАТ «Південний гірничо-збагачувальний комбінат» код кінцевий пункту сигналізації мережі СКС-7 у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області, а ТОВ Фірма «Радіо» – код кінцевий пункту сигналізації мережі СКС-7 у м. Вінниця.

Цим же рішенням переоформлено два дозволи на використання номерного ресурсу: ТОВ «Керченські телекомунікації» – 3400 номерів у м. Керч АР Крим, а ПАТ «Укртелеком» – 800 номерів у м. Запоріжжя.
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: www.nkrz.gov.ua
work_ems
2013-10-04 19:07:54
Avatar

Да не густо...

ВАК
2013-10-04 19:11:51
Avatar

West , ты расширяешся? )

_WesT_
2013-10-04 21:03:12
Avatar

West , ты расширяешся? )

 

Ато))) 

но нет, не я, просто кому-то приглянулось наше название)

Alex_E
2013-10-04 22:17:55
Avatar

 

West , ты расширяешся? )

 

Ато))) 

но нет, не я, просто кому-то приглянулось наше название)

 

Саня не скромничай;)

Кубышку то где то откопал:)

Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading