За один присест 20 лицензий
НКРЗІ видала 20 ліцензій на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій, а також продовжила термін дії двох ліцензій на користування РЧР. Реєстр операторів, провайдерів поповнився на шість позицій. Видано та переоформлено низку дозволів на використання номерного ресурсу. Ці та інші рішення прийнято на черговому засіданні НКРЗІ 19 січня.
Своїм рішенням Комісія видала терміном на 5 років 19 ліцензій на надання послуг з технічного обслуговування та експлуатації телемереж наступним суб’єктам господарювання: ТОВ «І.Т.Т. Технологія» на території м. Українка та м. Обухів Київської області, ТОВ «Центр Впровадження Інформаційних Технологій «Фобос» на території м. Хорол Полтавської області, ТОВ «ЛокалНет» на території м. Київ, ТОВ «Сетілайт» на території м. Полтава та м. Світловодськ Кіровоградської області, ТОВ «Телерадіокомпанія «ЛиК-ТБ» на території м. Лисичанськ Луганської області, ПП «Телерадіокомпанія «Інтелектуальні Кабельні Системи» на території смт Ладан Чернігівської області, підприємцю Макєєву О.В. на території м. Костянтинівка Донецької області, Спільному українсько-американському підприємству «Європоль» у формі ТОВ на території м. Харків, фізичній особі-підприємцю Найман О.В. на території м. Мукачеве та смт Кольчино Закарпатської області, ТОВ «Мегалан плюс» на території м. Зеленодольськ Дніпропетровської області, підприємцю Марціху Н.П. на території м. Стебник Львівської області, МПП – фірмі «Центуріон» на території м. Львів, підприємцю Осуховській Н.В. на території с. Павлів Радехівського району Львівської області, ТОВ «Парт-Інет» на території с. Малий Маяк, селище Утьос АР Крим, підприємцю Габідулліній Л.М. на території м. Миргород Полтавської області, підприємцю Данильченку О.С. на території м. Донецьк, ТОВ «Телерадіокомпанія «Кабельні телевізійні мережі плюс» на території м. Олександрія Кіровоградської області, ТОВ «КС Плюс» на території м. Суми.

Також терміном на 5 років видано одну ліцензію на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв'язку з ємністю мережі до 1000 номерів з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку ТОВ «Лекос-Тел» на території м. Київ і Київської області.
У зв’язку зі зміною місцезнаходження юридичної особи Комісія переоформила ліцензії двом компаніям, а саме: ТОВ «Дігітал Сервіс» – на надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації телемереж на території м. Луганськ, та ПП «Київські інтерактивні телекомунікації» – на надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації телемереж (телекомунікаційних мереж) на території м. Київ.

Цим же рішенням ТОВ «Пролайн ТМ» продовжено до 2017 року строк дії ліцензії на надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації телемереж на території м. Київ.

За заявою ТОВ «Ланком» Комісія анулювала ліцензію на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв'язку з ємністю мережі до 10 000 номерів з правом техобслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку на території м. Севастополь.

Комісія продовжила термін дії ліцензій на користування РЧР
На засіданні НКРЗІ вирішила продовжити ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» термін дії ліцензії на користування РЧР для широкосмугового радіодоступу (радіозв’язку у системі передавання даних з використанням шумоподібних сигналів) у Київській області.

За заявою ліцензіата ТОВ «Пріорі-нет» Комісія анулювала ліцензію на користування РЧР для широкосмугового радіодоступу на території Черкаської області.

Реєстр операторів, провайдерів поповнився на шість позицій
Згідно з рішенням Комісії до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій внесено:
– три оператори: ТОВ «ЛокалНет» для технічного обслуговування та експлуатації власних телекомунікаційних мереж, надання послуг доступу до Інтернету в м. Київ; ТОВ «Гранд Телеком», який надаватиме послуги з технічного обслуговування та експлуатації телемереж, послуги фіксованого місцевого телефонного зв`язку, технічного обслуговування та експлуатації власних телекомунікаційних мереж та послуги доступу до Інтернету в м. Київ, а також ТОВ «Телсет-Рівне» для надання послуг з технічного обслуговування та експлуатації телемереж в м. Рівне і м. Сарни Рівненської області;
– три провайдери, що надаватимуть послуги доступу до Інтернет: ТОВ «Луганські мережі» (м. Луганськ) та підприємці Скуратовський А.В. (м. Макіївка) і Кульченко Д.О. (м. Київ).

Переоформлено низку дозволів на використання номерного ресурсу
Своїм рішенням Комісія виділила ТОВ «Зорянські телекомунікаційні системи» номерний ресурс ємністю 1000 номерів у селах Рівненського району Рівненської області.
Крім того, ПАТ «Укртелеком» виділено скорочені номери: 1636 – для використання на місцевій телефонній мережі м. Малин Житомирської області для довідково-інформаційної служби ТОВ «Доміарт», та 1551 – для використання на місцевій телефонній мережі м. Херсон для аварійно-диспетчерської служби ПАТ «Енергопостачальна компанія «Херсонобленерго».
Цим же рішенням Комісія переоформила чотири дозволи, а саме: ДП «Центральна станція зв’язку» Державної адміністрації залізничного транспорту України – на використання номерного ресурсу ємністю 1000 номерів у м. Київ, а Будівельно-монтажному підприємству «Волсбуд» – дозволи на використання номерного ресурсу ємністю 7000 номерів і коду транзитного пункту сигналізації мережі СКС у м. Одеса.
Крім того, за заявою оператора ТОВ «Восток Телеком», Комісія вилучила номерний ресурс ємністю по 10 000 номерів у м. Запоріжжя та м. Харків.
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: www.nkrz.gov.ua
Kovalchukvv
2012-01-20 15:33:30
Avatar

Бабки наверно сильно нужны....

Den_LocalNet
2012-01-20 17:56:21
Avatar

и мы там есть... дважды!

Учумелые ручки
2012-01-20 19:30:11
Avatar

ВНИМАНИЕ - вопрос, а что мы тогда так горячо обсуждали новые изменения в НК.

Если "приватний підприемець" (молодец парень) - спокойно получает лицуху?

А, как-же нововедения что телекомуникациями можно заниматся только юр.лицу?

mr.Dream
2012-01-20 19:39:46
Avatar

А, как-же нововедения что телекомуникациями можно заниматся только юр.лицу?

Форма власності ролі не грає, лише система оподаткування.

Женёк
2012-01-20 19:40:46
Avatar

ВНИМАНИЕ - вопрос, а что мы тогда так горячо обсуждали новые изменения в НК.

Если "приватний підприемець" (молодец парень) - спокойно получает лицуху?

А, как-же нововедения что телекомуникациями можно заниматся только юр.лицу?

Ты че батя :blink: можно заниматься, но на общей системе...

Учумелые ручки
2012-01-20 20:07:50
Avatar

Посыпая голову пеплом :blink:

Простите рябята - протупил. Попутал форму собственности и форму налогообложения :)

Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading