Годовой отчет НКРЗ за 2008год
Відбулась презентація Річного звіту НКРЗ за 2008 рік
У заході брали участь народні депутати України, представники Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, операторів та провайдерів телекомунікацій, громадських організацій, Голова та члени НКРЗ, керівники структурних підрозділів НКРЗ, Державної інспекції зв’язку, ДП «Український державний центр радіочастот».

Голова НКРЗ Сергій Колобов відкрив презентацію доповіддю про основні цілі та завдання регуляторної діяльності Комісії у 2008 році. Також із співдоповідями виступили члени НКРЗ Володимир Звєрєв, Володимир Олійник, Володимир Пащук та Людмила Артюшенко. Зокрема висвітлювались наступні теми: розвиток ринків телекомунікаційних послуг у 2008 році, стан та перспективи використання радіочастотного ресурсу України, аналіз ринків телекомунікаційних послуг та взаємоз’єднання телекомунікаційних мереж, стан тарифного регулювання та взаєморозрахунків.

У свою чергу представники операторів телекомунікацій наголосили на проблемах ринку, які потребують негайного вирішення. Серед таких проблем питання щодо ставок інтерконекту, створення Фонду універсальних телекомунікаційних послуг, розширення повноважень НКРЗ стосовно визначення операторів з істотною ринковою владою, подальшого застосування радіотехнології CDMA-2000 та інші.

Оператори, провайдери телекомунікацій за ініціативою та сприяння Національної комісії з питань регулювання зв'язку України та Громадської ради при Національній комісії з питань регулювання зв'язку України підписали Меморандум про принципи діяльності операторів та провайдерів телекомунікацій при наданні послуг споживачам.

По завершенню презентації відбувся брифінг для представників ЗМІ.
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: www.nkrz.gov.ua
zulu_Radist
2009-03-27 20:24:48
Avatar

Кароч собрались побухать)))

Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading