НКРЗІ визначився як Ericsson показуватиме 5G обладнання
НКРЗІ визначено заходи, за умови яких можлива демонстрація радіообладнання 5G дочірнім підприємством з іноземними інвестиціями «Ерікссон» на території їх офісу в м. Києві
 
22 червня 2021 року на засіданні НКРЗІ рішенням № 237 було визначено заходи, за умови яких можлива демонстрація радіообладнання 5G дочірнім підприємством з іноземними інвестиціями «Ерікссон» на території їх офісу в місті Києві.

Заявлена мета демонстрації – провести тестування рішень 4G/5G для бізнесу та для користувачів мобільних послуг.
 
Представники НКРЗІ напередодні відвідали 5G-демоцентр та ознайомилися із умовами демонстрації та перевірили документи, які доводять безпечність для здоров’я людей роботи малопотужної базової станції 5G всередині приміщення. Крім того, НКРЗІ запропонувала встановити на обладнанні 5G-демоцентру попереджувальний знак «Неіонізуюче випромінювання», регламентований Кабінетом Міністрів України, до імплементації в Україні рішення Еврокомісії (EU) 2020/1070.
 
Як зазначили фахівці ДП «Ерікссон», 5G-демоцентр зможуть відвідати оператори мобільного зв’язку, національні розробники програмних сервісів та додатків, представники бізнесу, інші зацікавлені сторони для наочної демонстрації усіх переваг мереж 5G. За результатами демонстрації ДП «Ерікссон» рекомендовано надати звіт до НКРЗІ щодо очікувань потенційних користувачів та споживачів послуг 5G, які регулятор зможе використати у майбутніх консультаціях зі стейкхолдерами.
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: nkrzi.gov.ua
hex@set
2021-06-22 23:53:35
Avatar
Клетка Фарадея и шапочки из фольги?
Jon
2021-06-23 02:45:35
Avatar
Однозначно и неизбежно.
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading