Меморандум деятельности в телекоме
Підписано Меморандум про принципи діяльності операторів та провайдерів телекомунікацій при наданні послуг споживачам
24 березня 2009 року відбулось підписання Меморандуму про принципи діяльності операторів та провайдерів телекомунікацій при наданні послуг споживачам.

Метою підписання даного Меморандуму є затвердження цивілізованих та прозорих принципів формування ринку телекомунікацій України та здійснення першого кроку до врегулювання проблем, що склалися на телекомунікаційному ринку в умовах кризи, зміцнення партнерських взаємовідносин та координування зусиль, спрямованих на створення сприятливих організаційних та економічних умов для подолання кризових явищ.

Меморандум підписано Головою НКРЗ, Головою Громадської ради при НКРЗ та представниками учасників ринку телекомунікацій: ТОВ “Астеліт”, ТОВ "Голден Телеком", ЗАТ “Датагруп”, ТОВ “International Telecommunication Company”, ТОВ “Інтертелеком”, ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем.", ТОВ ВК “Кримтел”, ЗАТ “Український мобільний зв’язок”, ЗАТ “Українські радіосистеми”, ВАТ “Укртелеком”, Група компаній “Фарлеп-Оптіма”,  Асоціація “Wireless Ukraine”, Асоціація “Телекомунікаційна палата України”.

Результатом підписання Меморандуму стала низка домовленостей між операторами та провайдерами телекомунікацій, зокрема, взаємне сприяння в організації надання телекомунікаційних послуг належної якості, забезпечення прав споживачів на вільний вибір телекомунікаційних послуг, забезпечення надання споживачам вичерпної інформації про умови та вартість послуг.

У рамках Меморандуму досягнуто домовленісті щодо дотримання принципів добросовісності і чесної ділової практики, принципів вільної ринкової економіки, своєчасного надання інформації на запит іншої сторони щодо технічної можливості надання взаємоз'єднання з метою надання послуг споживачам, сприяння удосконаленню нормативно-правової бази у сфері телекомунікацій.

Оператори та провайдери взяли зобов’язання докласти максимум зусиль для дотримання основних принципів Меморандуму і взаємної підтримки.

Меморандум відкритий для приєднання всіх операторів і провайдерів, які підтримують його засади.

З текстом Меморандуму можна ознайомитись на офіційному веб-сайті НКРЗ та інших громадських організацій в галузі зв’язку.

http://www.nkrz.gov.ua/img/zstored/File/memorandum.pdf
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: www.nkrz.gov.ua
Foster
2009-03-26 13:24:08
Avatar

Никаких обязательств, сплошные красивые слова :(

Kto To
2009-03-29 23:53:42
Avatar

"...мы просто улыбаемся и пожимаем руки при встрече" :(

Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading