Заседание НКРС от 19 апреля 2012
Комісія видала 12 ліцензій, продовжила термін дії трьох ліцензій та видала копії ліцензій на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій. Видано та продовжено термін дії ліцензій на користування РЧР. Реєстр операторів, провайдерів поповнився на 11 позицій. Переоформлено дозволи на використання номерного ресурсу. Ці та інші рішення прийнято на черговому засіданні НКРЗІ 19 квітня.
Видано 12 ліцензій на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій
Своїм рішенням Комісія видала терміном на 5 років ліцензії на надання послуг з техобслуговування та експлуатації телемереж наступним суб’єктам господарювання: підприємцю Ошитьор Н.А. на території м. Кривий Ріг Дніпропетровської області; ПП «Телерадіокомпанія «Амос» на території м. Алушта, смт Партеніт, с. Малий Маяк АР Крим; ТОВ «Юасіті» на території м. Конотоп Сумської області; ТОВ «Квазар-Ліник» на території м. Мелітополь Запорізької області; ТОВ «Мега Лінк» на території м. Новомосковськ, м. Перещепине, смт Гвардійське, смт Меліоративне, смт Черкаське, смт Губиниха Новомосковського району Дніпропетровської області; ТОВ «Світ Онлайн» на території м. Бровари Київської області; ТОВ «Бест-Лінк» на території м. Сокаль, м. Радехів, м. Соснівка, м. Жовква Львівської області; ТОВ «Чарджексі» на території м. Дрогобич Львівської області; Комунальному спеціалізованому підприємству «Інженерні мережі» на території м. Харків та ПП «Ті Сі Пі» на території м. Київ.
Цим же рішенням видано терміном на 5 років ліцензії на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв'язку з ємністю мережі до 10 000 номерів з правом техобслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку: ТОВ «ДТЕК Ровенькиантрацит» на території Луганської області (з записом в особливих умовах щодо заміни протягом дії ліцензії аналогового обладнання на цифрове) та ТОВ «Ем Ай Ай Ті» м. Київ.
На засіданні НКРЗІ вирішила продовжити до 2017 року строк дії ліцензій на надання послуг з техобслуговування та експлуатації телемереж наступним суб’єктам господарювання: ПП «Завжди добрий продакшн» на території м. Луцьк Волинської області, ТОВ «Телекомпанія «Регіон» на території м. Куп'янськ Харківської області, ТОВ «ТРК «Зеніт» на надання послуг з техобслуговування і експлуатації телемереж на території м. Суходольськ Луганської області.
У зв’язку зі створенням нових філій видано копії ліцензій для філій ТОВ «ДТЕК Ровенькиантрацит» – на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв'язку з ємністю мережі до 10 000 номерів з правом техобслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку на території Луганської області для Відокремлених підрозділів «Вузол виробничо-технологічного зв'язку», «Шахта ім. М.В. Фрунзе», «Шахта ім. Ф.Е. Дзержинського», «Шахта ім. В.В. Вахрушева», «Шахта № 81 «Київська», «Шахта імені Космонавтів», «Шахтоуправління «Ровеньківське», «Ровеньківське вантажно-транспортне управління» та «Центральна збагачувальна фабрика «Комендантська».
За заявою ліцензіата Комісія анулювала ТОВ «Веста-2005» ліцензію на надання послуг з техобслуговування та експлуатації телемереж на території м. Хуст Закарпатської області.

Комісія видала ліцензії на користування РЧР
На засіданні НКРЗІ вирішила видати терміном на 5 років ліцензії суб’єктам господарювання на користування радіочастотним ресурсом України: для широкосмугового радіодоступу (радіозв’язку в системі передавання даних з використанням шумоподібних сигналів) – підприємцям Донченку В.М. (Запорізька область), Підлужному В.О. та ТОВ «Компанія «Юнісофт» ( Київська область), Вишневському Б.В. (Тернопільська область), ТОВ «Павутина.Нет» (м. Київ), ТОВ «Лугалінк» (Луганська область), ТОВ «Амбрелла С» (Полтавська область).
Цим же рішенням видано ліцензії на додаткову смугу радіочастот для широкосмугового радіодоступу (радіозв’язку в системі передавання даних з використанням шумоподібних сигналів): підприємцю Федоренку Д.В. (Запорізька область), ТОВ «Галицькі телекомунікації» (Львівська область); для широкосмугового радіодоступу (радіозв’язку в багатоканальних розподільчих системах для передавання та ретрансляції телевізійного зображення, передавання звуку, цифрової інформації: ТОВ «ТК Ай Пі Сістемс» (Харківська область), ПП «Ів-КОМ» (Тернопільська область). Крім того, НКРЗІ продовжила до 2017 року ТОВ «Ай.Ті.Ен.Ті.» термін дії ліцензії на користування РЧР для широкосмугового радіодоступу (радіозв’язку в системі передавання даних з використанням шумоподібних сигналів) для користування в м. Київ.
Через зменшення смуги радіочастот ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Гамаюн» переоформлено ліцензію на користування РЧР для аналогового транкінгового радіозв'язку в Дніпропетровській області.

Реєстр операторів, провайдерів поповнився на 11 позицій
Згідно з рішенням Комісії до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій внесено:
- шість операторів: ВАТ по будівництву, монтажу та експлуатації засобів телекомунікацій, радіо і телебачення «Свемон-Захід» для надання послуг з техобслуговування та експлуатації телемереж і власних телекомунікаційних мереж на території міст Львів, Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці, Луцьк, Рівне, Тернополь, Хмельницьк, Хуст, Мукачеве, Надвірна, Стрий, Теребовля, Квасилів, Донецьк; ПП «Ніка КТБ», яке надаватиме послуги з техобслуговування, експлуатації телемереж та доступу до Інтернету в м. Косів, смт Кути Івано-Франківської області; підприємець Телегін С.С. для надання послуг доступу до Інтернету з використанням РЧР у Закарпатській області; підприємець Антонов О.О. для техобслуговування, експлуатації власних телекомунікаційних мереж, телемереж і надання послуг доступу до Інтернету на території м. Знам`янка Кіровоградської області; ТОВ «Юаінет+», яке надаватиме послуги з техобслуговування та експлуатації телемереж у м. Володимир-Волинський Волинської області, підприємець Осипенко С.О. для техобслуговування і експлуатації власних телекомунікаційних мереж, телемереж та надання послуг доступу до Інтернету в с. Дівички Переяслав-Хмельницького району Київської області;
- п’ять провайдерів для надання послуг доступу до Інтернету: ТОВ «Ентрі» (м. Київ), ТОВ «Вебконект» (Київська область), ТОВ «Демо-Юг» (м. Алушта, смт Партеніт, с. Малий Маяк АР Крим), ТОВ «Марбіус» (м. Бориспіль Київської області), підприємець Хом`яченко В.А. (Одеська область).

Переоформлено дозволи на використання номерного ресурсу
Через виникнення в оператора потреб у зміні обсягу номерного ресурсу Комісія переоформила дозволи на використання номерного ресурсу: Державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» – 2000 номерів у м. Здолбунів Рівненської області, 1500 номерів у м. Рівне, 2000 номерів у м. Сарни Рівненської області, 200 номерів у м. Луцьк; 200 номерів у м. Ківерці Волинської області, 200 номерів у м. Володимир-Волинський Волинської області; 1500 номерів у м. Ковель Волинської області, 2000 номерів у м. Ужгород; 1500 номерів у м. Мукачеве Закарпатської області; 1000 номерів у м. Чоп Закарпатської області.
За заявою оператора у Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» вилучено номерний ресурс ємністю 1000 номерів у м. Рівне, 200 номерів у м. Луцьк, 500 номерів у м. Ковель Волинської області, 500 номерів у м. Мукачеве Закарпатської області.
У зв’язку із закінченням терміну дії відповідної НКРЗІ вилучила: у ТОВ «Імпульс» – номерний ресурс ємністю 600 номерів і код кінцевий пункту сигналізації мережі СКС-7 у м. Дніпропетровськ, у Колективного підприємства «Дзвоник» – номерний ресурс ємністю 1000 номерів у с. Горенка Києво-Святошинського району Київської області, у ТОВ «Резбек» – номерний ресурс ємністю 1000 номерів і код кінцевий пункту сигналізації мережі СКС-7 у м. Севастополь, у ТОВ «Тревелінк Телеком» – номерний ресурс ємністю 5000 і 2000 номерів у м. Київ.

НКРЗІ схвалила результати діяльності УДЦР за I квартал 2012 року
На засіданні Комісія розглянула та схвалити результати виробничої діяльності УДЦР за І квартал 2012 року. Cлід відзначити, що затверджений фінансовим планом обсяг доходів підприємство виконало на 115 %, а приріст доходів звітного періоду до відповідного періоду минулого року склав 4,7 %. Серед інноваційних здобутків підприємства в I кварталі можна відзначити розробку проекту Концепції Автоматизованої інформаційної системи ведення Реєстру РЕЗ та ВП, що може застосовуватися в Україні у смугах радіочастот загального користування. Документ схвалено рішенням НКРЗІ. Велику роботу було проведено УДЦР у напрямку підготовки до Чемпіонату Європи з футболу Євро 2012, зокрема, з надання іноземним користувачам дозволів на ввезення та експлуатацію радіоелектронних засобів на період проведення чемпіонату в Україні.
Звіт в установленому законодавством порядку буде направлено до Міністерства економічного розвитку та торгівлі України та Міністерства фінансів України.
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: www.nkrz.gov.ua
farvar
2012-04-19 22:38:10
Avatar

скільки коштує зараз ліцензія на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій?

X_NU
2012-04-19 22:46:59
Avatar

Надання послуг з техобслуговування та експлуатації телемереж - 4250грн.

Norbert
2012-04-19 22:54:42
Avatar

http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/773-2004-п

?

 

 

1. Надання послуг фіксованого телефонного зв'язку з

правом технічного обслуговування та експлуатації

телекомунікаційних мереж і надання в користування

каналів електрозв'язку (відповідно до виду

діяльності, на який видається ліцензія):

 

міжнародного (на всю територію України) 8 993 000

 

міжміського (не менше ніж на два регіони), 340000

 

місцевого:

 

з ємністю мережі до 1 тис. номерів 1 700

 

з ємністю мережі до 10 тис. номерів 8 500

 

з ємністю мережі понад 10 тис. номерів 51 000

 

з використанням безпроводового доступу 102 000

 

з використанням безпроводового доступу із 5 800

застосуванням технології DECT

 

у сільській місцевості 340

 

2. Надання послуг рухомого (мобільного) телефонного 340 000

зв'язку з правом технічного обслуговування та

експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в

користування каналів електрозв'язку

 

3. Надання послуг з технічного обслуговування і

експлуатації телекомунікаційних мереж ефірного

теле- та радіомовлення, проводового радіомовлення

та телемереж:

 

ефірного телемовлення 1 700

 

ефірного радіомовлення 1 700

 

проводового радіомовлення 340

 

телемереж (на територію окремого населеного 4 250

пункту)

 

4. Надання в користування каналів електрозв'язку:

 

міжнародного (на всю територію України) 918000

 

міжміського 34000

 

місцевого 34000

Sergek
2012-04-19 22:57:21
Avatar
Комунальному спеціалізованому підприємству «Інженерні мережі» на території м. Харків

А эт кто такие?

X_NU
2012-04-19 23:03:57
Avatar

Это те кто резали "воздушки" по Харькову.

Sergek
2012-04-19 23:20:54
Avatar

На фоне проекта закона о совместном использовании телеком инфраструктуры все очень эротично получается...

Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading