НКРЗІ затвердила новий зразок заяви на ліцензію
НКРЗІ спрощує процедуру початку здійснення діяльності для учасників ринку телекомунікацій
На засіданні 5 листопада було затверджено зразок заяви про видачу ліцензії на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій. Таке рішення прийнято Комісією з метою досягнення цілей державного регулювання сфери телекомунікацій відповідно до вимог чинного законодавства після громадського обговорення даного документу та з урахуванням пропозицій, які надійшли до Комісії.

Подання заяви на отримання ліцензії на відповідний вид діяльності дозволить майбутнім ліцензіатам легше, прозоріше та зрозуміліше розпочинати діяльність на ринку телекомунікацій. Адже обов’язок виконання ліцензійних умов на певний вид діяльності поширюватиметься на оператора з моменту отримання ліцензії.

Це рішення НКРЗІ буде подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та вступить у дію одночасно з втратою чинності рішення НКРЗ від 10.12.2009 № 1789, яким було затверджено нині діючі Ліцензійні умови здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку: місцевого, міжміського, міжнародного.
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: www.nkrz.gov.ua
Sanito
2013-11-06 22:35:23
Avatar

А чего никто не радуется? Все быстро одели цаки и вперед радоваться)))

 

P.S. Прикол конечно, в стране по-ходу не осталось ни одного нелегального провайдера (кроме парочки пионеров в Шевченковском районе г.Киева), а тут бах - и упростили всё))))

telehelp
2013-11-06 22:41:12
Avatar

Собственно упрощения как такового нет.

Есть приведение к здравому смыслу некоторых норм.

Отныне скажем лицензиата РЧР не будут проверять, если он не ввел лицензию в эксплуатацию (нет ни единого разрешения на эксплуатацию) ну и так далее.

Ну а в остальном все так же и все по прежнему:) А в чем то и сложнее.

work_ems
2013-11-06 22:53:24
Avatar

Собственно упрощения как такового нет.

Есть приведение к здравому смыслу некоторых норм.

Отныне скажем лицензиата РЧР не будут проверять, если он не ввел лицензию в эксплуатацию (нет ни единого разрешения на эксплуатацию) ну и так далее.

Ну а в остальном все так же и все по прежнему :) А в чем то и сложнее.

Ну да проверять не будут, сразу аннулируют лицензию...

lipton_4905
2013-11-07 07:30:14
Avatar

а где прочитать весь перечень "упрощений" ? поделитесь ссылочкой

telekon
2013-11-07 10:26:59
Avatar

Речь идет все-таки об лицензионных условиях для видов деятельности в сфере телекоммуникаций, а не об использовании РЧР... Это стандартная процедура и лиц. условия обновляются 1 раз в 2-3 года. Врятли будут какие-то серьезные изменения по кол-ву необходимых документов для получения лицензии, т.к. все они выписаны в ЗУ "О Телекоммуникациях".

Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading