Перейти до

andr1y

Маглы
  • Всього повідомлень

    71
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано andr1y

  1. Запрошуємо на постійну роботу монтажників кабельних мереж (м.Львів) Вимоги: відповідальне ставлення до роботи, якісне і оперативне виконання поставлених завдань, дисциплінованість; ініціативність, та швидкість у навчанні; охайність та орієнтованість на результат; перевагою буде наявність власного авто Умови роботи: повна зайнятість стабільна, своєчасна заробітна плата додаткові бонуси/премії за виконану роботу оплата амортизації та палива при використанні власного автомобіля в робочих цілях ми пропонує стабільну роботу
  2. andr1y

    xPON

    чи правильно я розумію, що для XG-PON підходять тільки планарні PLC дільники, а відсоткові FBT не підходять ?
  3. Ми розробили карту повітряних тривог https://www.kopiyka.org/sirens Хоча їх вже є кілька, в момент коли ми її створювали всі існуючі карти періодично не працювали.
  4. в цьому будинку є провайдер https://www.kopiyka.org/
  5. andr1y

    HUAWEI MA5683T OID и MIB

    Як вам вдалося "Найти MAC-адреса за ONU" по SNMP ? Ми таке тільки через телнет можемо отримувати.
  6. andr1y

    FreeBSD ipfw dummynet performance

    А яким методом обмежує швикдість феєрвол PF порівняно з IPFW ? Можливо там працює багатопоточність ?
  7. andr1y

    оптика MCP отзывы

    кабель якісний, рекомендую.
  8. andr1y

    DUMMYNET и все-все-все

    Зараз PF багатопоточний і працює чудово ( принаймі для NATу) , думаю варто проексперементувати як він буде різати швидкість.
  9. andr1y

    DUMMYNET и все-все-все

    А якщо різати швидкість через PF а не через ipfw, то там також задіюється DUMMYNET чи ні ?
  10. Я то думаю, чому так заявки на підключення посипались )
  11. andr1y

    роутери Tenda флудять

    Ми зараз роутери totolink абонентам ставимо - ціна\якість дуже добра. В місяць більше 40 шт. - жодних проблем не виникає. Але в нас dhcp, в кого ще рррое, то краще ставити tplink.
  12. andr1y

    роутери Tenda флудять

    Ні, все на керованих. Причому ніякі налаштування не допомагали, типу lbd і т.п. Доки не відключили порт, то флуд продовжувався. Трафік до речі на порті того клієнта був не великий - кілька кілобайт.
  13. andr1y

    роутери Tenda флудять

    Ми їх не ставимо, це абоненти собі самі купують.
  14. Останнім часом вже 6-й абонентський роутер Tenda починає глючити і флудити влан в якому він включений. Хтось з таким стикався ? Авторизація в нас по dhcp.
  15. Як на мене, то зараз логічніше розробити телеграм бота замість додатків окремих - тоді не буде прив'язки до якоїсь платформи.
  16. Замовили у it.unfallen новий особистий кабінет під nodeny50 - все зроблено дуже добре. Також за нашим ТЗ було розроблено багато додаткових модулів. Функціонал it.unfallen може зробити будь-який, обмежується тільки розміром вашої фантазії )) Ми задоволені на 100%
  17. andr1y

    Свитч с SFP+ портами

    Працює без проблем.
  18. andr1y

    Оборудование GPON от HUAWEI

    Напишіть будь-ласка приклад
  19. andr1y

    Оборудование GPON от HUAWEI

    Доброго дня, чи знає хтось як прокинути vlan між двома ОНУ на olt HUAWEI ? (бо по замовчуванню всі ОНУ між собою ізольовані і не відомо як це відключити)
  20. andr1y

    HUAWEI MA5608T + ONT alcatel i-010g

    Как можно перегрузить то, что находится на голове в офлайн Как можно перегрузить то, что находится на голове в офлайн? порт на котором висит онуха: shutdown 0, undo shudown 0 Так пробували - недопомагає. Єдине що допомогло це переванажити фізично ОНУ.
  21. Виникнула проблема - після обриву кабелю ONU alcatel i-010g автоматично не піднялися (в цілій гілці) - щоб запрацювало потрібно фізично перевантажувати (los не світитися але не працює і на голові offline) Чи хтось стикався з таким і що можливо зробити ? Можливо перед відновленням порт на OLT потрібно відключати, чи ще щось.. Бо при великій кількості абонентів така проблема критична. Ніби на оригінальних ONU HUAWEI такої проблеми немає, але ціна там суттєво вища.
  22. andr1y

    ОЛТ STELS

    Після перепрошивки злітає pvid на 1 pon порті. Також останні ОНУ Стелс які ми купили (напевно з останньою прошивкою) не хотіли працювати з OLT на прошивці 2.3 Прийшлось перепрошивати до 2.4
  23. andr1y

    ОЛТ STELS

    також поставили останню прошивку і деякі глюки пропали, працює зараз ніби стабільно.
  24. andr1y

    Youtube в хлам?

    Те відношення, що і Ютуб і ці днс є сервісами гугла і з ними є проблеми. З чого ви взяли, що в нас крива маршрутизація ?
×
×
  • Створити нове...