Перейти до

Чучундра

Сitizens
  • Всього повідомлень

    480
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    20

Все, що було написано Чучундра

  1. ВИихідного номеру і дати нема, я тільки дата перевірки 30.09. Печатки нема.
  2. Прийшов тільки акт камеральної перевірки. Ні дати, ні вихідного номеру, ні печатки, тільки підпис. Якась фількина грамота.
  3. А якщо впадуть на мороз ? Протягом якого часу вони зобов'язані дати відповідь ?
  4. Пора переходити на розрахунки біткоінами
  5. Якби ІНАУ не було клубом любителів потравити пи*дунця, вони б уже давно подали відповідну колективну скаргу
  6. Наявність ліцензії дає дозвіл на здійснення певного виду діяльності, і ще не означає що ви фактично займаєтеся цією діяльністю. Ключевим моментом є саме факт надання таких послуг.
  7. 1. Так, з моменту створення. 2. Не менше. На податки впливає форма оподаткування (загальна система, спрощена система) а не форма власності (ТОВ, ФОП). 3. Суду абсолютно монопісуально, і ФОП і ТОВ є юридичними особами І кожного разу перезаключати всі договори з постачальниками і абонентами
  8. Западло в тому що рахуватися оборот починається не з моменту переходу на загальну систему, а за останні 12 місяців включаючи період перебування на спрощеній системі.
  9. Ставати платником ПДВ не обов'язково одразу. Згідно ст. 181 Податкового кодексу, на загальній системі реєстрація платником ПДВ обов'язкова, якщо за останніх 12 календарних місяців загальна сума від продажу продукції або надання послуг складає 1 млн грн та більше за вирахуванням суми сплаченого ПДВ
  10. У мене кондей без проблем працює від генератора не перший рік. Правда при старті кондея генератор трошки присідає, бо кондей не інверторний і при включенні працює на максималці. В цьому плані інвертоні кондеї мають великий жирний плюс.
  11. Говорив з адвокатом з цього приводу, він сказав що судитися можна, і справа виграшна, але може затягнутися на рік і більше, і якщо податкова примусово переведе на загальну систему, то до рішення суду будеш на загальній системі і як потім повернути назад кошти то окрема пісня, бо механізмів виконання таких судових рішень немає.
  12. Походу так і буде. Не просто так старші моделі UPS-ів починаючи з 3КВт мають батарею не на 48В, а на 192В. Там 2.5А вже повеселіше буде. Хочете швидку зарядку - забудьте про свинець.
  13. Там не такі самашедші кошти. Основна проблема судів це не кошти а їх довготривалість.
  14. Зараз в будь якій канторі, в будь якому офісі в будь яківй квартирі є телекомунікаційна мережа, тоді по логіці податкової їм всім, не залежно від того які послуги вони надають, треба обов'язково переходити на загальну систему бо вони експлуатують телекомуныкаційну мережу ?
  15. Єдиний хто буде в виграші - це адвокати.
  16. За наличку или из зарплаты после ПП/ЄСВ/ПДФО- никто не запретит, а вот в счет расходов - большой болт, до первой проверки, ибо не думаю что ктото с olx выдаст вам расодную накладную. Кучеряво живете там отчеты примитивнейшие, это детский сад по сравнению с теми отчетами которые придется подавать на общей схеме даже не будучи плательщиком НДС
  17. А от питна вода, миючі засоби, туалетний папір уже не факт. А генератор у вас є ? Тоді готуйтеся з головняком по списанню палива На olx/aliexpress акумулятори купуєте ? Тепер забудьте.
  18. Дуже дивно що тільки аж на третьому році війни ввели військовий збір для ФОП-ів
  19. Чучундра

    !!! УВАГА!!!

    і для мусорів мало що зміниться
  20. Чучундра

    !!! УВАГА!!!

    Наивный чукотский юноша .... думающий что орки проникнутся сочувствием к мелкому бизнесу, он останется владельцем бизнеса и все что изменится это номера счетов и валюта для взаиморасчетов
  21. Чучундра

    !!! УВАГА!!!

    Это еще один повод плевать им в харю и презирать считая их низшей формой жизни.
  22. Чучундра

    !!! УВАГА!!!

    Де у фразі " У разі якщо загальна сума від здійснення операцій з постачання товарів/послуг, що підлягають оподаткуванню" ви знайшли щось про доходи чи витрати ? Загальна сума - це вал.
×
×
  • Створити нове...