Paramotor 308 Опубліковано: 2019-02-06 13:49:41 Share Опубліковано: 2019-02-06 13:49:41 Я понял что ФОП надо давно уже http://poltawa.hnb.com.ua/catalog/item-15573-oblastnaya_klinicheskaya_psikhiatricheskaya_bolnitsa_im._maltseva 52-77-47, 52-72-82 Чел тебе реально не УДЦР, не рекетиры тебе надо только одно для начала позвони по этим телефонам расскажи свою печаль - помогут сто пудово Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Vagner 3 Опубліковано: 2019-02-06 13:51:25 Share Опубліковано: 2019-02-06 13:51:25 6 минут назад, WIFINS сказал: Ви ІНАУ від УДЦР відрізняєте? Розмова була про ІНАУ Это вы вопрос на засыпку задали. Не боитесь что у пациента взрыв "коробочки" будет. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FOP_Osypenko 38 Опубліковано: 2019-02-06 13:54:15 Share Опубліковано: 2019-02-06 13:54:15 10 минут назад, Vagner сказал: Реально ты тупой фуфел. Нахер мне чтобы ты знал как меня зовут. И я тебе если ты не понял - ничего не обязан доказывать. Хоть усрись в своем мухосранске. Якщо ти тут ніхто і звати тебе ніяк, то яка ціна твоїм флудовським висерам тут на форумі? Не знайшов кращого місця, де насрать? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Vagner 3 Опубліковано: 2019-02-06 13:55:08 Share Опубліковано: 2019-02-06 13:55:08 Только что, FOP_Osypenko сказал: Якщо ти тут ніхто і звати тебе ніяк, то яка ціна твоїм флудовським висерам тут на форумі? Не знайшов кращого місця, де насрать? Иди убейся Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
WIFINS 42 Опубліковано: 2019-02-06 13:55:51 Share Опубліковано: 2019-02-06 13:55:51 Олександр, 15 сторінок люди намагалися Вам БЕЗКОШТОВНО допогти, деякі не витримали уже та можливо Вам і нагрубили. Але. Ви звинуватили і звинувачуєте УДЦР в хабарництві, ви можите викласти хоть якісь матеріали про вимагання хабара? Можете затерти конфіденційні дані. Я Вам не вірю. Вимагання хабара і пропозиція від юриста- дві зовсім різні речі. Думається мені, що такі звинувачення безпідставні. В остальному все з Вами зрозуміло. Як що тему не затруть, то для тих, хто ВМІЄ читати- ціла інструкція)) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FOP_Osypenko 38 Опубліковано: 2019-02-06 13:56:00 Share Опубліковано: 2019-02-06 13:56:00 11 минут назад, WIFINS сказал: Ви ІНАУ від УДЦР відрізняєте? Розмова була про ІНАУ А до чого тут взагалі Ваш ІНАУ, якщо тема розмови про УДЦР і їхній антикорупційний відділ? Ваші "п'ять копійок" не туди вставили. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ромка 567 Опубліковано: 2019-02-06 13:56:54 Share Опубліковано: 2019-02-06 13:56:54 12 минут назад, WIFINS сказал: Ви ІНАУ від УДЦР відрізняєте? Розмова була про ІНАУ Та ему походу пофиг. Ему шо те, шо те коррупционеры и порохоботы))) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Vagner 3 Опубліковано: 2019-02-06 13:59:48 Share Опубліковано: 2019-02-06 13:59:48 3 минуты назад, WIFINS сказал: Олександр, 15 сторінок люди намагалися Вам БЕЗКОШТОВНО допогти, деякі не витримали уже та можливо Вам і нагрубили. Але. Ви звинуватили і звинувачуєте УДЦР в хабарництві, ви можите викласти хоть якісь матеріали про вимагання хабара? Можете затерти конфіденційні дані. Я Вам не вірю. Вимагання хабара і пропозиція від юриста- дві зовсім різні речі. Думається мені, що такі звинувачення безпідставні. В остальному все з Вами зрозуміло. Як що тему не затруть, то для тих, хто ВМІЄ читати- ціла інструкція)) Нет у пациента ничего. Просто пиар. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FOP_Osypenko 38 Опубліковано: 2019-02-06 14:03:37 Share Опубліковано: 2019-02-06 14:03:37 (відредаговано) 7 минут назад, WIFINS сказал: Олександр, 15 сторінок люди намагалися Вам БЕЗКОШТОВНО допогти, деякі не витримали уже та можливо Вам і нагрубили. Але. Ви звинуватили і звинувачуєте УДЦР в хабарництві, ви можите викласти хоть якісь матеріали про вимагання хабара? Можете затерти конфіденційні дані. Я Вам не вірю. Вимагання хабара і пропозиція від юриста- дві зовсім різні речі. Думається мені, що такі звинувачення безпідставні. В остальному все з Вами зрозуміло. Як що тему не затруть, то для тих, хто ВМІЄ читати- ціла інструкція)) А де тут написано, що я просив в когось допомоги? Зібралися тут як шакали і срати давай один з поперед одного на мене. Тему допису читали? Де там написано про допомогу? Це реальний замовний гамновкид від частотників. Але я в боргу не залишуся. Жодне їхнє правопорушення їм з рук не зійде! Я взагалі переконаний, що за цим лайном стоїть директор УДЦР, на якого і була подана мною остання скарга. Тому звертаюся до того гнилого чиновничка. Якщо ти мене тут читаєш, мудило, то затям, що такими методами гнилими ти мені рота не закриєш. А такі брудні методи вчинення розправ свідчать лише про одне, що воно реально розвело в своєму відомстві корупцію і здирництво і тепер всралося, що його будуть перевіряти та виженуть з посади. Відредаговано 2019-02-06 14:03:55 FOP_Osypenko Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
a_n_h 589 Опубліковано: 2019-02-06 14:08:27 Share Опубліковано: 2019-02-06 14:08:27 В 02.02.2019 в 11:21, unique сказал: Как увел в сторону "виновник торжества"! Интересно увидеть его комментарии по данному счету. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
WIFINS 42 Опубліковано: 2019-02-06 14:12:18 Share Опубліковано: 2019-02-06 14:12:18 4 минуты назад, FOP_Osypenko сказал: 12 минут назад, WIFINS сказал: Олександр, 15 сторінок люди намагалися Вам БЕЗКОШТОВНО допогти, деякі не витримали уже та можливо Вам і нагрубили. Але. Ви звинуватили і звинувачуєте УДЦР в хабарництві, ви можите викласти хоть якісь матеріали про вимагання хабара? Можете затерти конфіденційні дані. Я Вам не вірю. Вимагання хабара і пропозиція від юриста- дві зовсім різні речі. Думається мені, що такі звинувачення безпідставні. В остальному все з Вами зрозуміло. Як що тему не затруть, то для тих, хто ВМІЄ читати- ціла інструкція)) А де тут написано, що я просив в когось допомоги? Зібралися тут як шакали і срати давай один з поперед одного на мене. Тему допису читали? Де там написано про допомогу? Це реальний замовний гамновкид від частотників. Але я в боргу не залишуся. Жодне їхнє правопорушення їм з рук не зійде! Я взагалі переконаний, що за цим лайном стоїть директор УДЦР, на якого і була подана мною остання скарга. Тому звертаюся до того гнилого чиновничка. Якщо ти мене тут читаєш, мудило, то затям, що такими методами гнилими ти мені рота не закриєш. А такі брудні методи вчинення розправ свідчать лише про одне, що воно реальнорозвело в своєму відомстві корупцію і здирництво і тепер всралося, що його будуть перевіряти та виженуть з посади. Значить, колеги праві, у Вас не має ніяких матеріалів про вимагання хабара. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FOP_Osypenko 38 Опубліковано: 2019-02-06 14:20:32 Share Опубліковано: 2019-02-06 14:20:32 5 минут назад, WIFINS сказал: Значить, колеги праві, у Вас не має ніяких матеріалів про вимагання хабара. Якщо у мене "немає ніяких матеріалів", то з якої радості ви мене тут брудом поливаєте? Мабуть же всрався просто директор УДЦР від того, що в мене "немає ніяких матеріалів". Чи я повинен повірити, що ця темка тут з'явилася "випадково" після моєї скарги на директора УДЦР? Той гамнюк вирішив просто поквитатися зі мною таким чином. Висновок такий, що в УДЦР працюють не менш гнилі чиновники, ніж мусора та інша корупційна сволота. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Vagner 3 Опубліковано: 2019-02-06 14:21:44 Share Опубліковано: 2019-02-06 14:21:44 17 минут назад, FOP_Osypenko сказал: А де тут написано, що я просив в когось допомоги? Зібралися тут як шакали і срати давай один з поперед одного на мене. Тему допису читали? Де там написано про допомогу? Це реальний замовний гамновкид від частотників. Але я в боргу не залишуся. Жодне їхнє правопорушення їм з рук не зійде! Я взагалі переконаний, що за цим лайном стоїть директор УДЦР, на якого і була подана мною остання скарга. Тому звертаюся до того гнилого чиновничка. Якщо ти мене тут читаєш, мудило, то затям, що такими методами гнилими ти мені рота не закриєш. А такі брудні методи вчинення розправ свідчать лише про одне, що воно реально розвело в своєму відомстві корупцію і здирництво і тепер всралося, що його будуть перевіряти та виженуть з посади. Ебанутый заяц и Волк.mp4 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FOP_Osypenko 38 Опубліковано: 2019-02-06 14:24:23 Share Опубліковано: 2019-02-06 14:24:23 Ну та нічого, ці поливання лайном я долучу до матеріалів журналістського розслідування про корупцію в УДЦР. По них буде наочно видно, як саме реагує директор корумпованого відомства на скарги про здирництво його підопічних. Цей козел просто все це кришує, бо отримує частку собі від тих хабарів. Жодного ж працівника вони не притягнули навіть до дисциплінарної відповідальності, хоча повинні були вже давно звільнити. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
IRSID 40 Опубліковано: 2019-02-06 14:32:57 Share Опубліковано: 2019-02-06 14:32:57 50 минут назад, WIFINS сказал: Надіслано з ел пошти УДЦР, чи все таки якась інша пошта? Йолки двадцять, не один рік співпрацюю з УДЦР- хоч би хтось щось по електронці прислав, а то все шлють Укрпоштою, та ще й рекомендаваними листами. Мабуть у них моєї ел адреси не має))) уже как пять лет прошло со времени первых электронок с удцр и нкрзи... нормально люди общаются.. и копии протоколов присылали , и счета, и письма, и претензии.. и добрую половину всего именно через электронную почту Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
WIFINS 42 Опубліковано: 2019-02-06 14:38:01 Share Опубліковано: 2019-02-06 14:38:01 1 минуту назад, IRSID сказал: уже как пять лет прошло со времени первых электронок с удцр и нкрзи... нормально люди общаются.. и копии протоколов присылали , и счета, и письма, и претензии.. и добрую половину всего именно через электронную почту Вы не поверите, ни единого раза не было электронных писем с УДЦР. Электронка не менялась. Может в нас организация какая то особенная Хотя Укрпочтой приходит очень много (постоянно что то регистрируем, получаем, оплачиваем.) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Alex_E 852 Опубліковано: 2019-02-06 14:43:13 Автор Share Опубліковано: 2019-02-06 14:43:13 (відредаговано) 1 час назад, FOP_Osypenko сказал: Питання до всіх тут присутніх високорозвинених "спеців". Комусь з Вас вдавалося отримати висновок щодо електромагнітної сумісності радіоелектронного засобу за кілька днів? А мені от вдалося це зробити. При чому я документи подавав самостійно без хабарів і вперше в житті! Ану, хто тут ще буде умнічати? Це брехня, ви подали їх не самостійно! Вашу ліцензію отримала таж сама людина яка отримує документи за компанію АВАТОР. Чи то ви? П.С. хто вам робив документи та хто їх подавав за вас? Відредаговано 2019-02-06 14:46:59 Alex_E Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
zulu_Radist 856 Опубліковано: 2019-02-06 14:49:53 Share Опубліковано: 2019-02-06 14:49:53 пипец что-то зачастила клиника на локале. последний раз лечили атошника который срался с кристаллом, теперь этот клоун никак не уймется... Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FOP_Osypenko 38 Опубліковано: 2019-02-06 14:51:36 Share Опубліковано: 2019-02-06 14:51:36 21 час назад, Alex_E сказал: Це брехня, ви подали їх не самостійно! Вашу ліцензію отримала таж сама людина яка отримує документи за компанію АВАТОР. Чи то ви? П.С. хто вам робив документи та хто їх подавав за вас? Вам що, повилазило, що це мій персональний кабінет на Порталі послуг УДЦР? Я всього подав три заяви. Остання була з проханням про видачу висновку без погодження Генштабу. Вам взагалі скільки заплатили, шановний, за оцю травлю мене на цьому конченому форумі, де зібралися одні "експерти" по гамновбросах? 21 час назад, zulu_Radist сказал: пипец что-то зачастила клиника на локале. последний раз лечили атошника который срался с кристаллом, теперь этот клоун никак не уймется... Так перейменуйте Ваш форум дебільний на ПСИХЛІКАРНЮ і "лікуйте" тут далі тих, кого Вам замовлять з УДЦР. Якого хера ви доїбалися тут до мене взагалі? Зборище фейків і тролів якесь, а не форум! І багатьох ви тут вже обісрали подібним чином? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Paramotor 308 Опубліковано: 2019-02-06 17:15:51 Share Опубліковано: 2019-02-06 17:15:51 Господа АХТУНГ АХТУНГ тут нас всех обосрали как последних шавок уважаемый или не очень господин ФОП Честно это уже реально перебор. Может ему надо устроить темную?))) Человек же написал работает честно все ему мешают? НКРЗ, частотники - все пид""ры Так давайте, кто там рядом от него, поможем работать на его частотах ))) методы все знают сами))) и пусть тогда добивается правды у тех же частотников)))) А то вообще млять ппц какой то чел прям воин света один против всех стоит 2 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FOP_Osypenko 38 Опубліковано: 2019-02-06 17:34:21 Share Опубліковано: 2019-02-06 17:34:21 (відредаговано) Давайте "допомагайте" далі. І подивимося, скільки часу лишилося працювати на посаді гендиректора Корсуну В.І. Я розпочинаю повномасштабну інформаційну кампанію про корупцію в УДЦР. Ваш форум мені вже в цьому гарно допоміг! Молодці, гарно "підтримали" начальника! 20 минут назад, Paramotor сказал: Господа АХТУНГ АХТУНГ тут нас всех обосрали как последних шавок уважаемый или не очень господин ФОП Честно это уже реально перебор. Может ему надо устроить темную?))) Человек же написал работает честно все ему мешают? НКРЗ, частотники - все пид""ры Так давайте, кто там рядом от него, поможем работать на его частотах ))) методы все знают сами))) и пусть тогда добивается правды у тех же частотников)))) А то вообще млять ппц какой то чел прям воин света один против всех стоит А ви тут всі думали, що знайшли "хлопчика для биття" і вирішили порозважатися, поливаючи мене брудом? Що ж, давайте "порозважаємося"! Відредаговано 2019-02-06 17:35:04 FOP_Osypenko Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FOP_Osypenko 38 Опубліковано: 2019-02-06 17:41:13 Share Опубліковано: 2019-02-06 17:41:13 (відредаговано) Це ви ще, шановні не бачили моїх відеорепортажів з кабінетів чиновників. Я думаю, що гендиректор такому репортажу буде дуже "радий". Особливо коли я йому на камеру задам питання про вчинення розправ над підприємцем, що поскаржився на корупцію в його установі. Чи ви думаєте, що мені ліньки в офіс ваш з камерою приїхати? Переконаний, що на Ютубі сюжет про гендиректора-корупціонера з УДЦР набере чимало переглядів. Розважаємося далі? Відредаговано 2019-02-06 17:42:20 FOP_Osypenko 1 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
vsteshak 0 Опубліковано: 2019-02-06 17:42:37 Share Опубліковано: 2019-02-06 17:42:37 Лично я буду ждать с нетерпением ) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FOP_Osypenko 38 Опубліковано: 2019-02-06 17:44:54 Share Опубліковано: 2019-02-06 17:44:54 (відредаговано) "Товарісч" тут дуже влучно підмітив, як охарактеризувати покидьків, які травлять проти свого колеги. Так, справді це ОСТАННІ ШАВКИ так вчиняють! Відредаговано 2019-02-06 17:46:09 FOP_Osypenko Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Paramotor 308 Опубліковано: 2019-02-06 17:45:39 Share Опубліковано: 2019-02-06 17:45:39 3 минуты назад, FOP_Osypenko сказал: Це ви ще, шановні не бачили моїх відеорепортажів з кабінетів чиновників. Я думаю, що гендиректор такому репортажу буде дуже "радий". Особливо коли я йому на камеру задам питання про вчинення розправ над підприємцем, що поскаржився на корупцію в його установі. Чи ви думаєте, що мені ліньки в офіс ваш з камерою приїхати? Переконаний, що на Ютубі сюжет про гендиректора-корупціонера з УДЦР набере чимало переглядів. Розважаємося далі? Чел у тебя в голове вавка и ОЧЕНЬ большая я там давал телефоны выше обратись помогут 1 минуту назад, FOP_Osypenko сказал: які травлять проти свого колеги "Не брат ты мне гнида черножопая" 1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас