-
Зараз на сторінці 0 користувачів
Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
-
Схожий контент
-
Від Stigmated
Вітаю!
Може хто зтикався з такою проблемою і може щось порадити, бо провайдер нічого не може зробити.
Ситуація така:
Стоїть ONU від провайдера Huawei EchoLife HG8310M. Далі підключений гігабітний роутер. Від нього через Ethernet порти підключено 2 компа. Тарифна швидкість від провайдера 300 Мбіт/с.
Маю таку проблему: швидкість до мене 300 Мбіт/с, від мене по спідтесту від 30 до 140 максимум. На гугл драйв 10 Мбіт/с. Підключав компи напряму в термінал - ситуація та ж сама. Підключав через інший роутер - теж саме. Але!!! Через wi-fi швидкість 300 Мбіт/с у обидві сторони. Якщо переткнути кабель із роутера напряму в ONU - теж саме. Якщо у налаштуваннях мережевої картки на компах примусово поставити 100 Мбіт/с - то швидкість від мене і по спідтесту, і на гугл драйв стабільно 100 Мбіт/с. Монтажники вже переварили пігтейли у своєму ящику і у мене в будинку, поміняли 4 термінали. Нічого не допомагає. Проблема може пропасти на декілька днів, а потім знову повернутись. Іноді допомагає кілька разів включити-виключити ONU термінал.
Хтось стикався із такою проблемою?
-
Від imbiter
Міністерство цифрової трансформації запустило сайт для вимірювання швидкості інтернету в Україні.
https://broadband.gov.ua/
Про це повідомляє прес-служба Мінцифри в Facebook.
Згідно з повідомленням, міністерство планує в найближчі п’ять років забезпечити стовідсоткове покриття населених пунктів і їх соціальних об’єктів високошвидкісним інтернетом, однак для цього необхідно зібрати інформацію про реальне покриття.
“Наше завдання – визначити, чи відповідає швидкість в існуючих мережах заявленій, де взагалі немає покриття, наскільки соціальні об’єкти в регіонах мають доступ до інтернету. Для цього ми використовуємо всі наявні джерела – дані офіційної статистики, інформації регулятора, профільних асоціацій, технічні дані” , – розповіли у відомстві.
Як зазначається, за допомогою нового сайту до збору інформації зможуть приєднатися українці з різних куточків країни.
“Сьогодні ми запускаємо сайт broadband.gov.ua, який дозволить жителям України приєднатися до цієї справи. Сайт є прототипом майбутньої карти інтернету України”, – відзначили в Мінцифрі.
На даному сайті можна повідомити, чи є інтернет і з якою швидкістю він працює. При цьому швидкість з’єднання визначається автоматично через speedtest. Дані можна залишити анонімно.
Також є можливість провайдерам лишали свої контактні дані для підключення шкіл....
-
Від vit75
Был хороший mini.speedtest.net для локалки. Но больше не поддерживается.
Эти и подобные на HTML5 врут
https://github.com/topics/html5-speedtest
https://github.com/adolfintel/speedtest
Кто какой использует?
Может есть способ крякнуть старый mini.speedtest.net?
-
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас