Перейти до

Щодо бронювання працівників Інтернет провайдера


Рекомендованные сообщения

5 часов назад, tkapluk сказал:

абезпечити зі свого кармана навіть одного воїна на нулі далеко не всі власники бізнесу та топ-менеджери потягнуть... а якщо у них забрати звичайних працівників то взагалі вся піраміда рухне. 

Этот спич мне напоминает 10-15-ти летнюю байку во времена ценовой войны между провами:

Вот они цены опустили, рботают в минус, а мы не будем, подождем, пока они обанкротятся и уйдут....

Даже в антимонопольный писали коллективный, про то что невозможно продавать интернет ниже цены его закупки.... На что ответ был - нам обходится 1грн за 1Г. А то что вам он обходится дороже - ваши проблемы...

И да, 15 лет прошло... все на месте.

И тут ничего не разрушится... Все приспособятся. Просто кто-то выпадет из обоймы да и все.

Відредаговано Dimkers
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • Відповіді 115
  • Створено
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

А я можу бути впевнений, що ця інформація не витече і не попаде у потрібні руки? Якась комісія погрожуючи штрафами збирає інформацію про вас і про ваш бізнес через ексель і електронну пошту. В інструк

Навіщо тобі та бронь? Хз де гірше, в траншєї чи в телекомі, з неадекватним командуванням чи з неадекватними абонами.

Чёт ты переобулся так лихо.

12 часов назад, Dimkers сказал:

Этот спич мне напоминает

 

Кудись тебе взагалі не туди понесло. 

Ну от ти пишеш про ФОП: 

  

12 часов назад, Dimkers сказал:

С ваших пары десятков тыщ налогов ни холодно ни жарко в общем котле. Поэтому выгоднее вас использовать как штурмовика, желательно чтоб ещё и пропал, чтоб не платить гробовые...

 

Підстав у цю логіку замість ФОП: монтажників, техпідтримку та весь інший чоловічий персонал і нічого не зміниться. 

 

Але охоронці на мінімалці в АТБ, УЗ, УТК будуть заброньовані, а ФОП - ні. 

Відредаговано tkapluk
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
13 часов назад, Dimkers сказал:

да бросайте вы уже эти вымыслы... Все время держава миняет правила игры... Сколько раз ПКУ менялся за последние 20 лет?

Скупка мелких провайдеров шла, идкт и будет идти в не зависимости от законов. Ктото решил выйти в кеш, комуто надоело... Я даже до войны зхнаю кучу провайдеров мелких, один из учредителей которых подался в програмеры\аналитики и ему просто стал не интересен бизнесс в сфере провайдинга... Дело же не только в деньгах... Попробуйте сейчас открыть продуктовый магазин в райцентре, где уже есть парочка сетевых АТБ\Сильпо\Фора.... Ну или откройте магазин одежды напротив ТРЦ "Республика" в Киеве ))) А раньше возить шмот с Турции с наценкой в 200-300% и распродавать как пирожки было ОК... Все течет и все меняется...

И шо? Ну закрылся провайдер на районе. Придет другой, ну или абоны перетекут к тому, который есть на этом районе.

Хто прийде? Укртелеком? яким выйськовы не можуть користуватися,  бо вын працює жахливо. Саме його і попросили замінити військові. Саме з Укртелеком телефонує місцевий начальник РТЦ і просить мене надати матеріали, бо у них нічого немає на складі. Тоя к вони все будуть відновлювати після обстрілів. Ми відновлюємо на наступний день,  не вимагаємо підписання договору і оплати,  маємо матеріали на складі,  на відміну від Укртелекома. Хоча знаєте,  вже давно є бажання забити хер і залишити трішки військових без звязку. Десь прилетить ракета,  яку не зібють і може в когось прийде просвітлення у високих кабінетах. Хоча є сумніви. Якщо навіть ви пишете такий бред. Тобто ви за не ринкові відносини і за вибір найкращого постачальника? А за того в кого є звязки в кабінетах,  є можливість лобіювати,  формувати під себе законодавство і давати аби яку послугу? Логіка залізна.

 

13 часов назад, Dimkers сказал:

А вот в обленергах нет схем в конвертах, когда сотрудник на минималке, а в конверте "премия".

В обленерго немає схем? Не смішіть. Багато робіт виконують працівники ДТЕК,  а бабки скидають на підрядників. Прибутки там 500+%. А ви підтримуєте створення такої ж монополії на ринку телеком. А че норм!

 

13 часов назад, Dimkers сказал:

Почему Новапошта/новапей/киевсрал/ватафон/монобанк в крытычной? А гляньте сколько налогов они заносят.

Недавно новость была, что новапей(монобанк новой почты) только за первое полугодие заплатил 500+ млн податкив. Ещё раз - БОЛЬШЕ 500 ЛЯМОВ ПОДАТКИВ ЗА ПОЛ 2024 ГОДА! Это примерно по 80+ млн в месяц!

и сравните с тем что заплатил ваш бизнесс.

 

И поставьте потом себя на месте чувака, который смотрит цифры и решает, кому дать крытычну, а кого лесом послать..

И никто не смотрит на то, что вместо новапей вполне сойдёт и Приват/моно. Они могут заменить новапей... Все смотрят на кешфлоу в бюджет в данном случае.

В случаях облегерго/тец - другая кухня. Они как монополисты.

Но провайдинг - взаимозаменяема я шляпа. Ушел ты, пришел другой. Поэтому в провайдинге смотрят на кешфлоу в бюджет. Оттого всю мелкоту и завернули. А крупняк все получил ещё заранее.

Ну будут обслуговувать инши. В чом питання? В том шо вы красавчик? Ну красавчик. Но к деньгам в бюджете это никакого отношения не имеет.

Еще раз - денег нет, выплаты на войну растут, помимо денег нужны еще и души. Если у вас денег мало, вы не интересны для державы как платнык банкета, а более инетресны как душа с автоматом. А вы все теории заговоров строите, что вас отжимают...

Ви зрівняли обороти Новаої пошти і моєї компанії. Треба дивитися на % від обороту, що сплачується у вигляді податку до бюджету і як допомога ЗСУ. Боюсь, що тут НП буде далеко не у виграші.
Бо так можна і до сплати податків у світі Google, а  всі іт-компанії,  які мають менший оборот і менше платять податків непотрібні?

Звісно,  в кого більше оборот,  той платить більше податків в грошовому еквіваленті,  але у відсотковому до обороту не факт.

Ти більше це ставити,  як показник кому вижити,  кому ні.......
Для Вашого відома,  аби в крахні був достатній рівень життя всього населення,  основою бізнесу має бути малий і середній бізнес. Це вчать на перших курсах економіки. Ви ж дивлюсь милитеся до олігархів.
Я не дуже великий провайдер,  але якось переживу і на загальній системі оподаткуванні і якось протримаюсь до видачі критичності.

Питання в тому, що є закон і є нормативна база,  яка обовязкова для виконання. І не можна в ручному режимі зупиняти видачу критичності одним,  а іншим давати. При цьому обгрунтовувати це якимись там обрахунками і доцільністю,  які ніде не прописані.

Це чистої води беззаконня.
Більше того,  Вам зараз нібито байдуже,  але стане час,  коли це торкнеться Вас,  і тоді Ви у все горло будете кричати. І будете дуже не задоволені,  що інші Вас не підтримують.
Рішення в цій ситуації одне,  є нормативна база,  і її потрібно виконувати,  а при її порушенні гуртом чинити спротив. Інакше через деякий час доберуться і до вас. В "ручному режимі".

13 часов назад, Dimkers сказал:

Не идите лучше на войну, а там вы выгоднее с точки зрения гос-ва. Вот и все. С ваших пары десятков тыщ налогов ни холодно ни жарко в общем котле. Поэтому выгоднее вас использовать как штурмовика, желательно чтоб ещё и пропал, чтоб не платить гробовые...

Ви пишите "желательно,  чтоб еще и пропал"? Тут патріотизм прямо "випирає". Ви думали,  коли це писали? Цікаво реакцію на це інших військових,  навіть ващих мобілізованих родичів чи працівників??? Що державі потрібна лише їх "душа з автоматом".
Фраза "щоб не платить гробовые" - ну це вже взагалі абзац. Фраза була адресована не мені,  але мені здається, що це відверто перебір! Ви за кого вболіваєте за Україну чи за Росію? Чиї бійці на Вашу "авторитетну" думку мають там зникати безвісті?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
20 minutes ago, VAndrey said:

Ви пишите "желательно,  чтоб еще и пропал"? Тут патріотизм прямо "випирає". Ви думали,  коли це писали?

обычный цинизм.

вполне соответствующий нынешней ситуации.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
5 часов назад, tkapluk сказал:

Підстав у цю логіку замість ФОП: монтажників, техпідтримку та весь інший чоловічий персонал і нічого не зміниться. 

 

Але охоронці на мінімалці в АТБ, УЗ, УТК будуть заброньовані, а ФОП - ні. 

Охоронці в АТБ не заброньовані, так само як кассири НовойПошти. В мене у облцентрі - саме так. А ось охоронці Буткевіча(овнер АТБ) - всі з бронькой. Знаю одного такого особисто. Та він разсказував скілкьки млн.грн це стало "шефу".

 

Ще раз. Ну випаде з обойми ФОП інтернетчик у Крівому розі(Туйон наприклад). Що буде? Все, інета не буде? А як же місцеві прови? Простонет, Хлинк та ще купа? Вони просто займуть його місце...

Так само з кассиром НовойПошти. Ну забрали кількох. Знайдуть нових... Замінити не дуже ї проблема. Ось я до чого.

Просто тре обстрагуватись від особистості, та глянути ширше на це все. Тоді все буде зрозуміліше.

 

4 часа назад, VAndrey сказал:

Хто прийде? Укртелеком?

Той хто порахує це вігілним. Окрім УТ нікого немає? Неповірю. Що це за село таке?

Тим паче якщо вас заберуть - ви самі скините комусь сітку з інфрою.

До речі! Я знаю власників провів, які пійшли на фронт добровільно, та досі там. Вони просто змогли зробити так, що бізнесс працює без них. І все ОК.

 

4 часа назад, VAndrey сказал:

В обленерго немає схем? Не смішіть.

Це ви не смішіть. Скільки плате податків обленерго, а скільки ви? Ну чесно, скажить вже сумму.

4 часа назад, VAndrey сказал:

Треба дивитися на % від обороту, що сплачується у вигляді податку до бюджету і як допомога ЗСУ. Боюсь, що тут НП буде далеко не у виграші.

Ну то ж скидайте вашу податкову накладну з додатками ЕСВ. Глянемо всі разом)))

4 часа назад, VAndrey сказал:

Звісно,  в кого більше оборот,  той платить більше податків в грошовому еквіваленті,  але у відсотковому до обороту не факт.

Саме так, я ж кажу - ДЕРЖАВУ ЦИКАВИТЬ КЕШФЛОУ ДО БЮДЖЕТА. ії не цікавіть що ви з обертом в 2 млн, платите 500К податків... Ім байдуже вся ваша операційна діяльність, кому ви там і що даєте, які свічі та дроти дарите...... Ім важна кінцева ціфра яка надійшла у бюджет від вас. Крапка. І якщо від вас це 100К\міс, а від Васі це 20млн\міс, вгадайте, кому дадуть критичну? )))

4 часа назад, VAndrey сказал:

Ти більше це ставити,  як показник кому вижити,  кому ні.......

Це звичайний відбір. Ничого дивного...

У вас є 2 працівника. Один лодарь, якого завжди треба пінати, щоб він роботу робив та грошики вам заробляв. Інший ебаше з ранку до ночі. Склалась дуже погана сітуація у фірми, треба скоротити штат щоб вижити. Кого пустите під ножа? Ось і все...

4 часа назад, VAndrey сказал:

Для Вашого відома,  аби в крахні був достатній рівень життя всього населення,  основою бізнесу має бути малий і середній бізнес. Це вчать на перших курсах економіки. Ви ж дивлюсь милитеся до олігархів.

Це все було б правдою в розрізі провайдерів, якщо б в той самой Німеччіні\Швеції\Нідерландах було 6К+ провайдерів... Але...

 

4 часа назад, VAndrey сказал:

що є закон і є нормативна база,  яка обовязкова для виконання.

Тут цей, конституція на паузі, ви що не місцевий що так замріялись? :D

4 часа назад, VAndrey сказал:

Це чистої води беззаконня.

Їдіть до суду. В чому питання?

4 часа назад, VAndrey сказал:

Більше того,  Вам зараз нібито байдуже,  але стане час,  коли це торкнеться Вас,  і тоді Ви у все горло будете кричати. І будете дуже не задоволені,  що інші Вас не підтримують.

Як колись казав тутшній нехочуха - я ніколи не бігу у стаді, навіть якщо стадо біжить за мною...

4 часа назад, VAndrey сказал:

Рішення в цій ситуації одне,  є нормативна база,  і її потрібно виконувати,

Ок. Ви подали на критичну? Соснули тунца(с)? До суду вже позов направили?

 

4 часа назад, VAndrey сказал:

Ви пишите "желательно,  чтоб еще и пропал"? Тут патріотизм прямо "випирає". Ви думали,  коли це писали? Цікаво реакцію на це інших військових,  навіть ващих мобілізованих родичів чи працівників??? Що державі потрібна лише їх "душа з автоматом".
Фраза "щоб не платить гробовые" - ну це вже взагалі абзац. Фраза була адресована не мені,  але мені здається, що це відверто перебір! Ви за кого вболіваєте за Україну чи за Росію? Чиї бійці на Вашу "авторитетну" думку мають там зникати безвісті?

Давайте оце без отой патриотичной хуйні.

Що там з яїцами?

Що там з обмундируванням?

Що там з окопами?

Що там з виплатами тим, хто вже загинув, та родичи бігають щоб доказати щось та отримати виплати?

Вам тре трошки очі разути вже...

 

До речі. Я був нещодавно в Черкассах та Київі... В Черкассах на Дніпрі - купа народу, як тривога - всім чхати. Пьют пиво, розважаються.

ВДНХ у Київі - те саме. Купа народу, невзираючи на закрите метро від Теремків аж до Демівської... ТРЦ Республіка вся забита. Хрещатік - все що напоминає про війну - то пагорб з флажками....

 

Може ще розсказати, як робляться недо-СЗЧ? Командир отримує твої виплати, а ти сидишь дома тихенько.... Чи як солярою торгують на фронті? Як комбріг, що охороняє склад з дронами каже - я х.уй кому ті дрони віддам, то моя разебана хата у Маріуполі.... Таких історій є в кожного по кілька десятків, бо в кожного хтось там воює\воював....

 

Так що давайте без цей хуйні.

 

Якщо що я не виїхав, та знаходжусь тут, живу, працюю, плачу податки, доначу, та не навіджу свінопідарів, які напали на нас.... Але в мене трохи інша думка за вашу... Вот і все.

 

Поки в магазинах є справжній хамон в любої кількості - це не війна, це бізнес(с)

 

Відредаговано Dimkers
  • Like 2
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
1 час назад, Dimkers сказал:

Охоронці в АТБ не заброньовані, так само як кассири НовойПошти. В мене у облцентрі - саме так. А ось охоронці Буткевіча(овнер АТБ) - всі з бронькой. Знаю одного такого особисто. Та він разсказував скілкьки млн.грн це стало "шефу".

 

Ще раз. Ну випаде з обойми ФОП інтернетчик у Крівому розі(Туйон наприклад). Що буде? Все, інета не буде? А як же місцеві прови? Простонет, Хлинк та ще купа? Вони просто займуть його місце...

Так само з кассиром НовойПошти. Ну забрали кількох. Знайдуть нових... Замінити не дуже ї проблема. Ось я до чого.

Просто тре обстрагуватись від особистості, та глянути ширше на це все. Тоді все буде зрозуміліше.

 

Той хто порахує це вігілним. Окрім УТ нікого немає? Неповірю. Що це за село таке?

Тим паче якщо вас заберуть - ви самі скините комусь сітку з інфрою.

До речі! Я знаю власників провів, які пійшли на фронт добровільно, та досі там. Вони просто змогли зробити так, що бізнесс працює без них. І все ОК.

 

Це ви не смішіть. Скільки плате податків обленерго, а скільки ви? Ну чесно, скажить вже сумму.

Ну то ж скидайте вашу податкову накладну з додатками ЕСВ. Глянемо всі разом)))

Саме так, я ж кажу - ДЕРЖАВУ ЦИКАВИТЬ КЕШФЛОУ ДО БЮДЖЕТА. ії не цікавіть що ви з обертом в 2 млн, платите 500К податків... Ім байдуже вся ваша операційна діяльність, кому ви там і що даєте, які свічі та дроти дарите...... Ім важна кінцева ціфра яка надійшла у бюджет від вас. Крапка. І якщо від вас це 100К\міс, а від Васі це 20млн\міс, вгадайте, кому дадуть критичну? )))

Це звичайний відбір. Ничого дивного...

У вас є 2 працівника. Один лодарь, якого завжди треба пінати, щоб він роботу робив та грошики вам заробляв. Інший ебаше з ранку до ночі. Склалась дуже погана сітуація у фірми, треба скоротити штат щоб вижити. Кого пустите під ножа? Ось і все...

Це все було б правдою в розрізі провайдерів, якщо б в той самой Німеччіні\Швеції\Нідерландах було 6К+ провайдерів... Але...

 

Тут цей, конституція на паузі, ви що не місцевий що так замріялись? :D

Їдіть до суду. В чому питання?

Як колись казав тутшній нехочуха - я ніколи не бігу у стаді, навіть якщо стадо біжить за мною...

Ок. Ви подали на критичну? Соснули тунца(с)? До суду вже позов направили?

 

Давайте оце без отой патриотичной хуйні.

Що там з яїцами?

Що там з обмундируванням?

Що там з окопами?

Що там з виплатами тим, хто вже загинув, та родичи бігають щоб доказати щось та отримати виплати?

Вам тре трошки очі разути вже...

 

До речі. Я був нещодавно в Черкассах та Київі... В Черкассах на Дніпрі - купа народу, як тривога - всім чхати. Пьют пиво, розважаються.

ВДНХ у Київі - те саме. Купа народу, невзираючи на закрите метро від Теремків аж до Демівської... ТРЦ Республіка вся забита. Хрещатік - все що напоминає про війну - то пагорб з флажками....

 

Може ще розсказати, як робляться недо-СЗЧ? Командир отримує твої виплати, а ти сидишь дома тихенько.... Чи як солярою торгують на фронті? Як комбріг, що охороняє склад з дронами каже - я х.уй кому ті дрони віддам, то моя разебана хата у Маріуполі.... Таких історій є в кожного по кілька десятків, бо в кожного хтось там воює\воював....

 

Так що давайте без цей хуйні.

 

Якщо що я не виїхав, та знаходжусь тут, живу, працюю, плачу податки, доначу, та не навіджу свінопідарів, які напали на нас.... Але в мене трохи інша думка за вашу... Вот і все.

 

Поки в магазинах є справжній хамон в любої кількості - це не війна, це бізнес(с)

 

Шкода, що є такі люди,  яким чхати на інших,  чхати на справедливість. Які думають,  як би мені було добре. Не хочу бути в стаді,  я краще тихенько відсиджуся. На Майдані виявляється було одне стадо,  які в багатьох добробатах.

Ну і хрін що все не справедливо,  я просто цинік і дивлюся на все збоку і посміхаюсь.
Якщо б всі були такої думки,  як Ви,  то Росія була б вже на західних кордонах. Щось я не бачив в перші дні війни великої участі Бюджету у фінансуванні Армії.

А ще дивує. Ваш аргумент,  і в Армію кардуть,  і великі компанії нормально, що маніпулюють своїм впливом. Що ж навевно Вас влаштовує такий стан речей. Але є люди, які вважають, що це не є нормально.

Щодо того чи подаю я позови проти держави,  такю. Бо в мене яйця є. А от чи є вони в тих хто відсиджується в стороні і за всім спостерігає,  в пошуках де б покраще пристроїтися? То навряд.

 

1 час назад, Dimkers сказал:

Може ще розсказати, як робляться недо-СЗЧ? Командир отримує твої виплати, а ти сидишь дома тихенько.... Чи як солярою торгують на фронті? Як комбріг, що охороняє склад з дронами каже - я х.уй кому ті дрони віддам, то моя разебана хата у Маріуполі.... Таких історій є в кожного по кілька десятків, бо в кожного хтось там воює\воював....

 

Тобто це Вам не подобається,  Але те, що беззаконня твориться і в інших сферах,  то це є норм. В мене також є такі історії. Так в армії крадуть,  з бюджету крадуть,  всюди несправедливість. Але це не означає, що ми повинні аналогічно себе вести. Не потрібно толерувати і виправдовувати свавілля словами: То просто життя таке. Воно таке, бо є ті, що це виправдовують.

 

Щодо того скільки я плачу податків? Показати документи? Тільки після Вас. Оприлюдніть свої.... Чи тільки когось умієте провокувати?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
45 минут назад, VAndrey сказал:

Щодо того скільки я плачу податків? Показати документи? Тільки після Вас.

А до чого тут я? Ви самі почали про те що платите не з мінімалки, та що платите дофіга відносно оберту. Я не себе ставив в приклад, а КС\Новапей. Ви браво так заявили що то все фігня, у вас круче, ну та покажить як воно круче.... Я ж вас за язика не тягнув. Я розумію що ви десь припізділи, інакше б без питань скинули скріни... Але тепер ви почали - вперед ви свої. Мені якщо чесно - байдуже що там у вас, вам спочатку собі треба перестати брехати....

 

Я прийняв умови, в мене є бронь до літа 2024. Тобто на рік дають критичної інфрі... А Ви щось йорзаєте, всіх в чомусь звинувачуєте.... Ну та то ваше діло. Я в вашу возню грати не зацікавлений.... Я лише кажу так, як бачу я. Ви бачте по іншому - супер. Бідкайтесь далі, це ваша справа і тягнути всіх, в тому чіслі мене - туди не треба.

 

45 минут назад, VAndrey сказал:

Тобто це Вам не подобається,  Але те, що беззаконня твориться і в інших сферах,  то це є норм. В мене також є такі історії. Так в армії крадуть,  з бюджету крадуть,  всюди несправедливість.

Тобто я кажу як воно в житті, а не в тіх ваших інтернетах )))

Є правила гри. Можна прийняти та гуляти, розуміючи, що ти сів грати з тим, хто правила завжди міняє. Та робити на це також акцент та поправку на курс.

А можна сісти та гуляти як ЛОХ з шулерами.... Тоді чого ви бідкаєтесь що вас в дурнях завжди залишають?

 

Тема про справедливість - це досить обширна тема. Та вона виходе за межи топіку. Якщо ви наведете приклади справедливісті влади до гречкосіїв(простих громодян) з дня оголошення незалежності УА - можемо продовжувати про це балакати. Якщо за ціле більш ніж покоління немає справделивого відношення між владою та гречкосіями, то про що мова?

 

Ну осьо був майдан померанчовий, та гідності. І? Який ітог? мінус терріторії? Мінус життя? Плюс маетки та автівки у верхів? Це зветься - прибуток мій, а борги - спільні....

Відредаговано Dimkers
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
38 минут назад, Dimkers сказал:

А до чого тут я? Ви самі почали про те що платите не з мінімалки, та що платите дофіга відносно оберту. Я не себе ставив в приклад, а КС\Новапей. Ви браво так заявили що то все фігня, у вас круче, ну та покажить як воно круче.... Я ж вас за язика не тягнув. Я розумію що ви десь припізділи, інакше б без питань скинули скріни... Але тепер ви почали - вперед ви свої. Мені якщо чесно - байдуже що там у вас, вам спочатку собі треба перестати брехати....

Я плачу достатньо, не менше за інших. Це ви почали гворити, що я плачу менше в грошовому еквіваленті ніж НоваПей і інші. Тому перечитайте спочатку переписку.
Один уже тут обвинувачував мене,  як ви пишите, "піздіжі" за ліміт 100 тисяч і 500 тисяч. Тільки от мовчить тепер.
Сккріни спочатку викладіть свої,  за що ви отримали "бронь". Чому може ви нехочете виставляти? Чи слабо?

Щодо брехні, то покажіть де я збрехав? Один вже обвинувачував. Будете другим?

38 минут назад, Dimkers сказал:

Я прийняв умови, в мене є бронь до літа 2024. Тобто на рік дають критичної інфрі... А Ви щось йорзаєте, всіх в чомусь звинувачуєте.... Ну та то ваше діло. Я в вашу возню грати не зацікавлений.... Я лише кажу так, як бачу я. Ви бачте по іншому - супер. Бідкайтесь далі, це ваша справа і тягнути всіх, в тому чіслі мене - туди не треба.

 

Тобто я кажу як воно в житті, а не в тіх ваших інтернетах )))

Є правила гри. Можна прийняти та гуляти, розуміючи, що ти сів грати з тим, хто правила завжди міняє. Та робити на це також акцент та поправку на курс.

А можна сісти та гуляти як ЛОХ з шулерами.... Тоді чого ви бідкаєтесь що вас в дурнях завжди залишають?

 

Тема про справедливість - це досить обширна тема. Та вона виходе за межи топіку. Якщо ви наведете приклади справедливісті влади до гречкосіїв(простих громодян) з дня оголошення незалежності УА - можемо продовжувати про це балакати. Якщо за ціле більш ніж покоління немає справделивого відношення між владою та гречкосіями, то про що мова?

 

Ну осьо був майдан померанчовий, та гідності. І? Який ітог? мінус терріторії? Мінус життя? Плюс маетки та автівки у верхів? Це зветься - прибуток мій, а борги - спільні....

Щодо гри з шулерами,  то щоб їх не було,  то потрібно спільно з ними боротися, бо "один в полі не воїн". А ви собі можете як і раніше сидіти тихенько. Бо поки Вам до літа 2024 року тепленько. Головне, щоб пізніше Вам не припекло.

 

І де ви побачили бідкання? Я просто говорю про несправледливість і порушення Законів. Чи може про таке варто мовчати на Вашу "поважну думку"?

За мене не переживайте,  я чимало за своє життя пройшов і навчився давати відпір тим органам, про які Ви навіть говорити боєтеся.

Я просто знаю одне,  від держави потрібно вимагати виконувати Закон,  інакше і народжуються такі "шулери",  яким все дозволено. А дозволено їм це, бо хтось дозволяє.

 

Закінчу цю дискусію. У нас різні погляди на життя в Україні. На те що ми хочемо бачити в майбутньому тут і як цього досягти. Що ж,  я залишаюсь при своєму. Ви, як я розумію,  при своєму. Бажаю успіху!

Відредаговано VAndrey
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
3 часа назад, VAndrey сказал:

Я плачу достатньо, не менше за інших. Це ви почали гворити, що я плачу менше в грошовому еквіваленті ніж НоваПей і інші

Що значно не меньше за інших? Новапей за півріччя заплатила 500+ млн. Ви також? Ну та що тоді ви брикаєтеся? Якщо як інші - то і отримали як інших - заворот по бронюванню. Все ж наче просто.

 

3 часа назад, VAndrey сказал:

Сккріни спочатку викладіть свої,  за що ви отримали "бронь". Чому може ви нехочете виставляти? Чи слабо?

А що вам це дасть? Критична отримана не в цьому навіть році... Це ж ви, вумні, чекали до останнього, покі в травні не прийняли новий закон, та петух почав сраку не просто клювати, а вижирати.. А теперь вам чомусь не дають критичну... Отримати критичну коштувало 200К в 2023-му на ТОВ. Без зайобів. Ви дочекалися до сраки. Ну ви ж вумні всі )))

 

Стосовно слабо. Мені вам щось доказувати немає сенсу. В мене є бронь, я переміщуюся без проблем. В мене срака не горить за отримання критичної, а у вас підгорає... Мені байдуже на ваших проблеми, та тим паче я не збираюся ничого доказувати. Можу скинути скрин з резерва з бронью, щоб вас подратувати... але нащо? Я лише вам свою думку висловлюю. Погоджуватись з нею абон ні - це не мож питання. В мене все ОК. Я не парюсь в темі про все що ви тут мусолите... Я свою проблему вирішив. У вас все ще попереду...

 

3 часа назад, VAndrey сказал:

Щодо брехні, то покажіть де я збрехав?

Ви казали що плотите податки не з мінімалки? Чи я щось неверно зрозумів? Чекаю вашу декларацію з додатками по ЕСВ від вас. Можна у ЛС, якщо що. Я не з тих, хто потім викладає на всеогляд. Є тут люди, навіть в цій темі, які зі мною богато чим ділились, але це залишилось між нами...  Я лише напишу потім - що або я лоханувся та неправ, або ви все ж такі спізділи. Згода? Або можете щоб марно не витрачати час написати що платите ЕСВ з мінімалки та залишити то все відбрехування...

 

 

 

По всьому остальному спічу від вас - це мрія. Життя без мрії марне. Тому живіть, надійтесь на ідеальні умови жития, справлеливість в сесвіті...  Але корупція є навіть у ЄС, навіть в Америці.... Це людська натура. Навіть коли предки наші бігали з пір'ям на макухі - бу вождь. І кожен жадібно хотів бути як вождь, бо у вождя завжди і їжа свіжіща і тьолачка сама піздата з племені... А ви бажаєте чогось....

Ну ось чому ви прибуток від діяльності порівну не ділите між усіма працівниками? Ну всі ж одну справу роблять, всі хочуть щоб па-чесному.... Але є малесенькій нюанс, правда? )))

 

Так що можете скільки завгодно тлумачити про справедливість, але покі у вашому маленькому "государстві"-провайдері саме ви царь та шеф, та отримуєте більшу частину бенефітів від бізнесу, то про що балакати? )))  Перестаньте брехати для початку собі, а потім вже гуляйтеся з іншими в цю гру під назвою "справедливість" ;)

 

 

 

Відредаговано Dimkers
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
1 час назад, Dimkers сказал:

Що значно не меньше за інших? Новапей за півріччя заплатила 500+ млн. Ви також? Ну та що тоді ви брикаєтеся? Якщо як інші - то і отримали як інших - заворот по бронюванню. Все ж наче просто.

З арифметичними здібностями і логікою мені все зрозуміло. Там у Вас все дуже погано. Ви не знаєте що таке відсоток від обороту. І порівнюєте сплату податків компанії, в якій працює, для прикладу 1000 працівників (чи більше) (той же НоваПей) і провайдера де працює 50 працівників.

 

Вам важко зрозуміти, що 200 провайдерів сумарно мають тих же 1000 працівників і оборот, який може мати такі ж,  чи навіть менші обсяги. Але при цьому податків сплатити може більше. Бо відсоток від їх сумарного обороту, сплата в бюджет буде більшим. А отже 1000 людей принесуть більше користі державі. А кількість заброньованих та ж сама 1000 осіб. (От з Вас користі,  хіба що для "шулерів. Бо податки Ви явно також не доплачуєте,  а заносите в податкову чергових 200 тищ.) А ви цим хизуєтеся, бо це для Вас такі великі кошти? Мені Вас шкода.

 

Не знаю, чи то Ви прикидається тупим, чи то є таким. Головне не нарягайтеся, бо голівонька розболиться. Якщо до такого віку не освоїли такі прості математичні формули, то і напрягатися вже не варто.

 

Головне, що Вам вистачає клепки занести хабар "шулєрам" і ще публічно про це говорити. Ви геніальна людина. А я посмів із Вами дискутувати. Дуже перепрошую Вашу світлість.

 

Із-за таких як Ви, в нашій країні і є такий рівень корупції. Бо читати закони і рахувати не навчилися,  Є лише один рефлекс - заносити хабарі. Як  то кажуть, в кого на що вистачає мізків.
 

1 час назад, Dimkers сказал:

Стосовно слабо. Мені вам щось доказувати немає сенсу. В мене є бронь, я переміщуюся без проблем. В мене срака не горить за отримання критичної, а у вас підгорає... Мені байдуже на ваших проблеми, та тим паче я не збираюся ничого доказувати. Можу скинути скрин з резерва з бронью, щоб вас подратувати... але нащо? Я лише вам свою думку висловлюю. Погоджуватись з нею абон ні - це не мож питання. В мене все ОК. Я не парюсь в темі про все що ви тут мусолите... Я свою проблему вирішив. У вас все ще попереду...

Ви казали що плотите податки не з мінімалки? Чи я щось неверно зрозумів? Чекаю вашу декларацію з додатками по ЕСВ від вас. Можна у ЛС, якщо що. Я не з тих, хто потім викладає на всеогляд. Є тут люди, навіть в цій темі, які зі мною богато чим ділились, але це залишилось між нами...  Я лише напишу потім - що або я лоханувся та неправ, або ви все ж такі спізділи. Згода? Або можете щоб марно не витрачати час написати що платите ЕСВ з мінімалки та залишити то все відбрехування...

Ну тут знову прояв мозкової діяльності чи її відсутності. І невміння читати. Може Вам в особисті ще номер моєї картки і пін скинути? Ви ж його нікому не скажете? Не прикидайтеся... на повного дурня ви не зовсім схожі. Хоча... я не впевнений.

 

1 час назад, Dimkers сказал:

Ви казали що плотите податки не з мінімалки? Чи я щось неверно зрозумів? Чекаю вашу декларацію з додатками по ЕСВ від вас. Можна у ЛС, якщо що. Я не з тих, хто потім викладає на всеогляд. Є тут люди, навіть в цій темі, які зі мною богато чим ділились, але це залишилось між нами...  Я лише напишу потім - що або я лоханувся та неправ, або ви все ж такі спізділи. Згода? Або можете щоб марно не витрачати час написати що платите ЕСВ з мінімалки та залишити то все відбрехування...

ну тут знову з матиматикою погано. Бо як можна виконати вимогу 76 Постанови про середню зарплату,  якщо у нас мінімалка. Хоча ж знову... Це ж матиматика.. Ваше слабке місце.

 

1 час назад, Dimkers сказал:

По всьому остальному спічу від вас - це мрія. Життя без мрії марне. Тому живіть, надійтесь на ідеальні умови жития, справлеливість в сесвіті...  Але корупція є навіть у ЄС, навіть в Америці.... Це людська натура. Навіть коли предки наші бігали з пір'ям на макухі - бу вождь. І кожен жадібно хотів бути як вождь, бо у вождя завжди і їжа свіжіща і тьолачка сама піздата з племені... А ви бажаєте чогось....

Ну ось чому ви прибуток від діяльності порівну не ділите між усіма працівниками? Ну всі ж одну справу роблять, всі хочуть щоб па-чесному.... Але є малесенькій нюанс, правда? )))

Так що можете скільки завгодно тлумачити про справедливість, але покі у вашому маленькому "государстві"-провайдері саме ви царь та шеф, та отримуєте більшу частину бенефітів від бізнесу, то про що балакати? )))  Перестаньте брехати для початку собі, а потім вже гуляйтеся з іншими в цю гру під назвою "справедливість" ;)

Ви зараз дійдете до того,  що по справедливості і прибиральніці і інженеру треба платити однакові суми? У Вас якесь схиблене розуміння справедливості. Ви взагалі розумієте значення цього слова? Чи так просто пишете аби що.
 

П.С. Збирайте кошти до літа 2024 року,  суми значно виросли. Там уже черга стоїть із таких як ми "лохів",  які ходять по вулицям і оглядуються чи не йде ТЦК. А ще падають на коліна і моляться,  коли бачать Вашу святійшість із броню. :)

 

Відредаговано VAndrey
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Не буду цитувати. Набридло.

1) про кількість провайдерів та працівників.

У кожного прова є бух, адмін та кілька монтажерів. У крупного є те саме, але на кожну тисячу абонів ОРЕХ менший.

В той купи провів - не бізнес, а щуряча візня щоб заробити на їжу, а якщо вийде ще і на хатку то ваше ОК.

 

2) Про хабар.

По перше я озвучі скільки це коштувало. Але не казав що саме я заплатив. Доків отримані не в травні, а більшість тут, як і ви - кинулися оформлюватись аккурат у травні, коли стало зрозуміло - що срака. Раніше це зробити хто заважав? Чому саме літом докі понесли? Відповідайте чесно.

 

3) Про податки. Ви кричите, але данних не надаєте. Скините свою декларацію, чи прикриваєтесь далі постановами? Все просто - скидаєте мені, я пишу що стосовно вас - я звісно дав маху. Данних досі ви не надали. Але тексту все більше.

 

4) Про справедливість. Я вже казав про споаведливі відносини з дня оголошення незалежності по сьогодні між владою та гречкосіями. Ви не навели жодного прикладу за 30+ років. Та чого ви прагнете? Не переймайтеся. Відповідь давно відома. Повторюю - вам треба перестати втрати собі.

 

5) про кошти. В мене є змога завтра виїхати в любу країну. Тому не переймайтеся за мене. Вирішуйте свої проблеми.

 

6) Ви тихенько промовчали, коли ми балакали за малий бізнес. Я не почув від вас - чого це у Німеччині/Швеції та інших розвинутих країнах немає 6К+ провайдерів.... Чому ви так браво замовкли?

 

7) я вас ниде не принижував. Лише кажу свою думку - що маленькі прови-фопи для держави не мають значення ввиду маленького кешфлоу. Того і відлуп по бронюванню ви отримали... А ви кіпіш розвели...

Відредаговано Dimkers
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
14 минут назад, Dimkers сказал:

Не буду цитувати. Набридло.

Мені також це набридло. перечитайте вище текст ще раз. Може все зрозумієте, бо знову одне і те ж. Тому допобачення!

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
15 часов назад, Dimkers сказав:

Я прийняв умови, в мене є бронь до літа 2024

 Привіт тобі із майбутнього. Бронювання отримав як охоронець АТБ?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
1 час назад, KaYot сказал:

Бронювання отримав як охоронець АТБ?

Та звісно ні, пан ВАндрій же сказав - що в мене з арифметичними здібностями і логікою не дуже. Куди мені охоронцем, я ж не порахую товар на полиці, який можуть сбрити....

Прийшлося у прибиральники влаштуватись. Це єдино де мені бронь світить...

Відредаговано Dimkers
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
4 минуты назад, Dimkers сказав:

Та звісно ні, пан ВАндрій же сказав - що в мене з арифметичними здібностями і логікою не дуже. Куди мені охоронцем, я ж не порахую товар на полиці, який можуть сбрити....

Прийшлося у прибиральники влаштуватись. Це єдино де мені бронь світить...

Навіщо тобі та бронь? Хз де гірше, в траншєї чи в телекомі, з неадекватним командуванням чи з неадекватними абонами.

  • Haha 5
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 часа назад, KaYot сказал:

 Привіт тобі із майбутнього. Бронювання отримав як охоронець АТБ?

Охоронці Сільпо - бігають з бронею  )

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
11 минут назад, Земеля сказал:

Охоронці Сільпо - бігають з бронею  )

Ну сильпо же платит много налогов, как там сказал Димкерс - кэшфлоу.

Видимо поэтому могут и бронировать 50% людей, ну а учитывая что походу там 50% точно женщины, то всем мужикам повезло.

100-200 мелких провайдеров может тоже платят налогов как одно сильпо. Но им никто не разрешает бронировать 50%.

Просто потому, что проще это все решать с одним субъектом, чем с 200 субъектами, за тот же "кэшфлоу" :) 

  • Like 1
  • Haha 1
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
6 часов назад, Туйон сказал:

100-200 мелких провайдеров может тоже платят налогов как одно сильпо

В том то и дело, что 100-200 провайдеров платят как одна сильпошечка в облцентре. Всего сильпо платит.... а вот тут есть  за 2023

Оплата праці - 1,2 ярда

Податкі - 1,2 ярда или 100млн\мес. Кстати глянул, всего 300 магазов. Т.е. в среднем на магаз-300К\мес. Сколько налогов платишь ты вместе с ВАндрюхой? ))

Не оборот! А кешфлоу в бюджет...

 

Я прекрасно понимаю, что заброниться помимо ВАндрюхи хочет еще и какой-нить ФОП СТОшник, коих тоже как говна и которые тачки ЗСУ ремонтят безоплатно.

Так же хочет заброниться и стоматолог Коля, который ЗСУшникам зубы вставляет, а вечерами дроны клепает.

Все хотят бронь.  И каждый считает что именно он достоен. Но стульев на всех не хватает, а музыка начала затихать и вот-вот придется занимать место....

Но дилема то в другом - денег нужно в бюджет МНОГО. Оттого и движения идут с налоговой про перевод ФОПов ЕН на общую. Про зарезание кол-ва перевод на картах, про повышение податкив, про все-все что связано с наполнением бюджета. При чем себя они ни в коей мере не обидят, как распределители всех этих поступлений. 

 

Можно брыкаться. Помните павлобора и его возню с обленергами? Суды и всю ту петруху? Как он яйцами своими стальными тут маячил? Какой итог вышел? Пошинкованные облами кабеля, которые по ТВ крутили.... и суды? Я ХЗ как он ваще в Суммах там сейчас, очень надеюсь что жив-здоров. Но его пример показателен.

Відредаговано Dimkers
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
22 часа назад, Туйон сказал:

Ну сильпо же платит много налогов, как там сказал Димкерс - кэшфлоу.

Видимо поэтому могут и бронировать 50% людей, ну а учитывая что походу там 50% точно женщины, то всем мужикам повезло.

100-200 мелких провайдеров может тоже платят налогов как одно сильпо. Но им никто не разрешает бронировать 50%.

Просто потому, что проще это все решать с одним субъектом, чем с 200 субъектами, за тот же "кэшфлоу" :) 

Женщины должна так же встать на воинский учет (  и проходить ВЛК ) но пока что их могут мобилизировать только по их желанию

Но ничего не запрещает такую женщину устраивать на работу в 3-4 фирмах, и там выступать квотой 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

все ваши сильпошечки то детский лепет, Onlyfans налогов лям платит а игорный "бизнес" больше 10ярдов Карл !!!  

Так шо думайте или в порнозвезды или в крупье... отака хня малята (с)

((

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Капец, скоро 18 летних будут призывать - сидят тут налогами меряются, никто не будет смотреть на ваши копейки когда речь идёт про большие бабки  незалежнисть.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 часа назад, talkmuch сказал:

Капец, скоро 18 летних будут призывать - сидят тут налогами меряются, никто не будет смотреть на ваши копейки когда речь идёт про большие бабки  незалежнисть.

Иди нах%# отсюда

Беги сдавайся, уебок

  • Like 1
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
8 часов назад, Kiano сказал:

Иди нах%# отсюда

Беги сдавайся, уебок

у меня кум работает в банке, как чуть накатит тоже рассказывает как он будет резать русню и если к нему прийдут то он полюбому достанет нож и перережет горло, но как только в его банке начали принимать заявления на бронь то он тут же его написал, бо вин дуже потрибен вин соглосоуе оплаты за кондиционеры для якогось торгивельного центру якогось депутатови. И тоже донатит. Ну и нах%# эти все выбоны? У дяди Сэма всегда больше денег и ваши копейки там нахрен не нужны - чупа чупсы покупать. Плюс ко всему те кто себя в грудь бьёт что они донатят тут - вы сколько государство на налогах не доплатить- считайте вы отдаёте долги и чести вам на том свете чисто откупления грехов. Живите с этим 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
3 часа назад, talkmuch сказал:

у меня кум работает в банке, как чуть накатит тоже рассказывает как он будет резать русню и если к нему прийдут то он полюбому достанет нож и перережет горло, но как только в его банке начали принимать заявления на бронь то он тут же его написал, бо вин дуже потрибен вин соглосоуе оплаты за кондиционеры для якогось торгивельного центру якогось депутатови. И тоже донатит. Ну и нах%# эти все выбоны? У дяди Сэма всегда больше денег и ваши копейки там нахрен не нужны - чупа чупсы покупать. Плюс ко всему те кто себя в грудь бьёт что они донатят тут - вы сколько государство на налогах не доплатить- считайте вы отдаёте долги и чести вам на том свете чисто откупления грехов. Живите с этим 

Сам перечитаешь или послать ещё раз? Иди нах%# отсюда 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
36 минут назад, Kiano сказал:

Сам перечитаешь или послать ещё раз? Иди нах%# отсюда 

Я его когда окунул в это говно он точно так же сказал) 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

  • Схожий контент

    • Від vit75
      Пишуть що ФОП не може бути заброньований: https://news.dtkt.ua/labor/labor-relations/86505-fop-ne-moze-otrimati-bron-vid-mobilizaciyi-dlia-sebe-abo-svoyix-pracivnikiv
      Проте на сайті Мінекономіки є накази з заброньованими ФОП.
      Комусь тут вдалось забронювати ФОП? Як вирішуєте?
       
       


    • Від HR Katerina
      Запрошуємо Майстра з підключення інтернету (оптоволоконна мережа) м. Львів. 
       
      Графік роботи Пн - Пт 9:00-18:00. Надаємо все необхідне для роботи: Інструмент, спец.одяг, деяким працівникам службове авто. Якщо Ви працюєте на своєму авто, то ми компенсуємо паливо та амортизацію.
      Забезпечуємо достатньою кількістю замовлень, для гарантованого заробітку 15 000 — 35 000 грн на місяць.
      *Заробітня плата залежить від досвіду роботи. 
       
      Обов’язки:
      Прокладання кабеля зовні та всередині приміщень або на підвісі. Підключення абонентів до мережі, налаштування абонентського обладнання. Усунення кабельних пошкоджень на оптичній мережі.  
      Наш кандидат має:
      Досвід роботи від 1-го року в данній сфері (інтернет провайдерів або електромонтажу, розуміння побудови мережі).
      Досвід зварювання волоконно-оптичних мереж (бажано).
      Права категорії «В» з досвідом водіння (бажано).
      Наявність авто (бажано).
    • Від lovopo2310
      Доброго дня форумчата. Ми невеликий провайдер у невеличкому селі на львівщині. Канал звязку на даний момент від УАРнету. Впринципі задоволені, але ціна кусається. Нещодавно вийшли на звязок така кантора як OMEGA-телеком (https://omegatelecom.ua). Інфи мало маємо і незнаєм, чи варто змінювати. Ціна приємніша чим в УАРнет-і. Хто шо може підказати? чи варто змінювати? 

×
×
  • Створити нове...