Перейти до

Рекомендованные сообщения

Опубликовано:

Доставка любої техніки з США (від батарейок до тракторів)

За дуже низькими цінами (оптових складів США)

Термін доставки в середньому 14 днів

50% передплати решта при доставці

мінімальне замовлення 3000$ можливо і менші замовлення, але з не визначиним терміном доставки (доставка буде проводитись з чиїмось замовленням на більш ніж 3000$)

Опубліковано:

За дуже низькими цінами (оптових складів США)

Термін доставки в середньому 14 днів

50% передплати решта при доставці

мінімальне замовлення 3000$ можливо і менші замовлення, але з не визначиним терміном доставки (доставка буде проводитись з чиїмось замовленням на більш ніж 3000$)

Звонить в трубу, я верно понял? Что за фирма, можно было бы хоть представиться ... а то 3000$ отдай и жди с моря погоды ...

Опубліковано:

Сайти роблять компанії які на цьому роблять бізнес

а в мене просто є можливість доставити дешевий товар з США

+ сайти є у тих компаній які працюють з дрібними клієнтами (покажіть мені сайт хочаб одного оптового складу техніки)

Опубліковано:

+ сайти є у тих компаній які працюють з дрібними клієнтами (покажіть мені сайт хочаб одного оптового складу техніки)

Тоесть Вы занимаетесь благотворительностью, а не бизнесом?

Опубліковано:

а сайт дає якусь гарантію???

я вважаю що найкраою гарантією є живе спілкування

якщо у вас буде реальне замовлення я з задоволенням з вами зустрінусь і обговорю всі умови

Опубліковано:

Тоесть Вы занимаетесь благотворительностью, а не бизнесом?

все що я з цього отримую це компенсація моїх затрат + декілька доларів "на пиво"

а це скорше благодійність ніж бізнес

Опубліковано:

А мне кажется Вы малость не на тот форум забрели.

Здесь такие люди общаются... каждый из них может без проблем заказать что угодно на ebay, и ничем не рискуя привезти его себе в Украину

Опубліковано:

тема на самом деле флуд, и без рекомендаций или предьявы товара при встрече звучит/пахнет более чем г...ом. Пообщайся с нами полгодика и можно потом и заказывать...тем временм они еше подешевеют.

Опубліковано:

моє діло запропонувати

кого зацікавить той звернеться в лічку

а починати тут спорити чи розвод чи не розвод думаю зайве

Опубліковано:

Великі гуру, поясніть будьласка для чого ж мені обмеження на мінімальне замовлення якшо це розвод???

бо я чомусь не розумію

Вивішувати контактну інформацію??? Щоб мені по 20 раз на день дзвонили і питалисьчи "а можна замовити один телефон за 100$?"

Якби це був мій основний заробіток я бтак і зробив і сайт не полінувався б накалякати, і реклами понарозкидував, але це для мене просто можливість заробити декілька доларів "на пиво" плюс можливість впихнути в крупну доставку якийсь такий телефон за 100$ для себе і знайомих

Ще раз повторюсь, ніхто вас не заставляє користуватись моїми послугами

Кого це зацікавить звернеться в лічку

і не треба тут розводити флуд

Опубліковано:

Почему? Да потому что нужно быть большим альтруистом чтобы ради нескольких баксов нести ответственность за товар который стоит несколько килобаксов.

Тут народ влетает с поставкам и внутри страны, а вы другой континент предлагаете.

Опубліковано:

покажи мне хотябы 10 довольных клиентов на разных форумах, если нету иди воруй на других сайтах...

попрошу не називати мою пропозицію кражою

Якщо э якісь факти що це крадіжка то викладуй

якшо ні то сиди собі тихенько і не звинувач не обгрунтовано людей яких навіть не знаєш

Опубліковано:

Я думав тут сидять адекватні люди (тому і розмістив оголошення тут)

а ви як малі діти, тільки б пообсерати

до чого всі ці пости???

Якщо вас це не цікавить то для чого стільки шуму піднімати

Якщо у вас є чітке запитання то задавайте

а якщо вам просто треба накрутити цифру в статистиці повідомлень то ідіть ліпше поможіть новачкам з їхніми технічними запитаннями

Опубліковано:

Arthur- ничего личного. Но вам неужели не хватает серьёзности поставить себя на наше место. Вас попросили указать несколько довольных клиентов? а вы в ответ обижаетесь.

Пока что тут уже 20 сообшений, но чётких доводов вы пока что не привели, ни цен за транспорт абсолютно ничего. Я понимаю что у вас в голове крутится мысль как бы на пиво заработать НО давайте перейдём к фактам. Укажите штат, товар, сайт, магазин. Где по вашим словам надо/можно привозить, время и стоимость обьекта и что до сих пор ввозили в Украину. Какова была стоимость?

Опубліковано:

чогось я думаю, шо при транспортуванні тракторів і решти с/г техніки можа заробити більш ніж на "пиво". а ви кажете шо мімольотом попри трактор собі і знайомим телефон за 100баксів привезете, ви його десь в тракторі будете ховати? під крилом, в піддоні чи пі сідушкою?

по темі. чому мінімальна сума на замовлення 3 штуки?

припустимо мені треба пара сонячних панелей, і б/у або нові свічі Allied Telesys, що ви зможете запропонувати і за яку ціну?

Опубліковано:

чогось я думаю, шо при транспортуванні тракторів і решти с/г техніки можа заробити більш ніж на "пиво". а ви кажете шо мімольотом попри трактор собі і знайомим телефон за 100баксів привезете, ви його десь в тракторі будете ховати? під крилом, в піддоні чи пі сідушкою?

по темі. чому мінімальна сума на замовлення 3 штуки?

припустимо мені треба пара сонячних панелей, і б/у або нові свічі Allied Telesys, що ви зможете запропонувати і за яку ціну?

Трактор це образно

а чому обмеження? та тому шо я не буду ганяти людину там на місці заради 100 доларового телефона

Скажи які саме моделі тебе цікавлять і яка кількість, щоб я зміг сказати ціну

Опубліковано:

Трактор це образно

а чому обмеження? та тому шо я не буду ганяти людину там на місці заради 100 доларового телефона

Cisco SPS224G4 - 30 штук. Цена?

Опубліковано:

Трактор це образно

Cisco SPS224G4 - 30 штук. Цена?

и где продавец?

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Створити нове...