Перейти до

Примите ли вы участие в акции?  

77 пользователей проголосовало

1. 1. Примите ли вы участие в акции?

• да
      49
    • Я подумаю
      28

Рекомендованные сообщения

• Відповіді 81
  • Створено
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Опубліковано: (відредаговано)

ОЧ ИНТЕРЕСНЫЙ МАРКЕТИНГОВЫЙ ХОД. Маркетологам Триолана 5+

В конечном итоге 80% будут платить, а от конкурента к ним за такие (шаги) могут и уйти. Причем больше чем за халявой. Вопрос как с юриками?

Відредаговано Костян

В конечном итоге 80% будут платить, а от конкурента к ним за такие (шаги) могут и уйти. Причем больше чем за халявой. Вопрос как с юриками?

Я так бачу такі маркетологи нічого не вміють тільки як заганяти галузь ще в більшу задницю. Інтересний хід - це коли абонент багато платить і користується послугами і нікуди не звалює, а для демпінгу розуму багато не треба. Для того щоб давати різного роду халяви і маркетологів не треба. В нас от нема маркетолога, а різні акції збудовані на халяві придумуємо не гірше, а іноді і краще ніж конкуренти з маркетологами. Маркетинг якраз і існує для того щоб підвищити ефективність продаж без фінансових втрат. Ідеальний маркетолог той, хто впарить дорого те, що людині і не потрібно. Хоч я і не схвалюю таких методів, але такі реалії.

Ну і в нас не працюють такі схеми. Зараз за Тріоланом скопіюють інші провайдери і просто зросте кількість дармоїдів, які не будуть платити ні копійки, але виїдати мізки тех. підтримці. Нафіг такі приколи.

П. С. Рекомендую мій і попередні дописи перенести в розділ реклами.

Відредаговано Nightly Wanderer

По демпингу вообще не понятно, ладно большие игроки могут за копейки наливать услуги какое-то время... но куда смотрит государство? Есть демпинг - все кто хочет выжить лезут в ту же яму, и хрен бы с нами но в бюджет то бабло не идет, или я налогов заплачу с 1 ляма или с 50 тысяч есть разница? Почему государство это не регулирует? Значит набивать бюджет за счет населения и цен это нормально, а терять бабло на ровном месте это что тоже нормально? Само себя лишает денег, нах@р такая система.

Відредаговано BARVIT
Опубліковано:

Я так бачу такі маркетологи нічого не вміють тільки як заганяти галузь ще в більшу задницю. Інтересний хід - це коли абонент багато платить і користується послугами і нікуди не звалює, а для демпінгу розуму багато не треба. Для того щоб давати різного роду халяви і маркетологів не треба. В нас от нема маркетолога, а різні акції збудовані на халяві придумуємо не гірше, а іноді і краще ніж конкуренти з маркетологами. Маркетинг якраз і існує для того щоб підвищити ефективність продаж без фінансових втрат. Ідеальний маркетолог той, хто впарить дорого те, що людині і не потрібно. Хоч я і не схвалюю таких методів, але такі реалії.

Ну і в нас не працюють такі схеми. Зараз за Тріоланом скопіюють інші провайдери і просто зросте кількість дармоїдів, які не будуть платити ні копійки, але виїдати мізки тех. підтримці. Нафіг такі приколи.

П. С. Рекомендую мій і попередні дописи перенести в розділ реклами.

Я оч с вами согласен. Но согласитесь ефект даст?-даст.

Я уже думаю начать искать девочек, и учить их обслуживать абонентов, скоро Триолени и на это пойдут, а нам придется догонять, Грусно но конкуреция без принципов.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
  • Створити нове...