Перейти до

Плоскоземці або середньовіччя в 21 столітті.

Рекомендованные сообщения

Думаю усі знають, що таке віра і віруючі люди. Одні вірять в Бога, інші в те що Бога нема, дехто в партію, хтось в рептилоїдів, в пекло, рай, чупакабру, НЛО і так далі. Можна перераховувати довго і нудно. Мене це все давно не дивує. Люди раді обманюватися, створювати свій світ. Бо помирати ніхто не хоче та і рутина людей "вбиває", от вони і придумують різні речі збагачуючи таким чином своє життя.

АЛЕ. Я вчора взнав, що є індивіди які вірять в те, що Земля плоска. Ось так вона типу виглядає

hqdefault.jpg

Я був в шоці не від того, що є подібні індивіди з хворою головою, а в їх кількості. Тільки серед російськомовної аудиторії є купа каналів з 50-100 і більше тисячами підписників. В коментарях просто відбувається лютий треш. Якщо їх довго читати, то сам можеш зійти з глузду. По моїх субєктивних підрахунках не менше 10%, а швидше за все більше, людей вірять в те, що ми живемо на плоскій Землі. в центрі північний полюс, а по краях Антарктида, як на карті. за межами стіни з льоду є ще багато територій. Сили тяжіння не існує. Плоска Земля рухається зі швидкістю вгору, тому притягує до поверхні фізичні тіла. Космосу не існує. Над нами купол. В космос ніхто не літав і все це фейк. Сонце діаметром 60 км. І так далі. В темі я закину додатково ссилки на канали і відео.

Нормальних людей називають шароголовими.  :)

Відредаговано Nightly Wanderer
  • Відповіді 68
  • Створено
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Тепер я скину трошки відео і ссилок на канали для тих, хто з таким ще не стикався.

https://www.youtube.com/watch?v=o7QXcHtu0L8

Таких відео сотні. З переглядами в середньому по 100 тисяч. І з 60% в середньому лайків.

Давайте про бермудський трикутник, атлантиду, кольську надглибоку, філадельфійський експеримент, планету нібіру і фаетон, політ американців на місяць, розуел і багато іншого обговоримо))

В 30.04.2017 в 16:58, antilenin сказав:
Давайте про бермудський трикутник, атлантиду, кольську надглибоку, філадельфійський експеримент, планету нібіру і фаетон, політ американців на місяць, розуел і багато іншого обговоримо))

Не цікаво. Плоскоземці всіх взули. :)

В 01.05.2017 в 20:03, Дядя Рома сказав:

Чем бы Вандерер не тешился, лишь бы о политике не разговаривал.

+1

Этому напору бы вектор задать.

Відредаговано ГрозаИнтернета
  В 30.04.2017 в 16:11, Nightly Wanderer сказав:

Думаю усі знають, що таке віра і віруючі люди. Одні вірять в Бога, інші в те що Бога нема, дехто в партію, хтось в рептилоїдів, в пекло, рай, чупакабру, НЛО і так далі. Можна перераховувати довго і нудно. Мене це все давно не дивує. Люди раді обманюватися, створювати свій світ. Бо помирати ніхто не хоче та і рутина людей "вбиває", от вони і придумують різні речі збагачуючи таким чином своє життя.

АЛЕ. Я вчора взнав, що є індивіди які вірять в те, що Земля плоска. Ось так вона типу виглядає

hqdefault.jpg

Я був в шоці не від того, що є подібні індивіди з хворою головою, а в їх кількості. Тільки серед російськомовної аудиторії є купа каналів з 50-100 і більше тисячами підписників. В коментарях просто відбувається лютий треш. Якщо їх довго читати, то сам можеш зійти з глузду. По моїх субєктивних підрахунках не менше 10%, а швидше за все більше, людей вірять в те, що ми живемо на плоскій Землі. в центрі північний полюс, а по краях Антарктида, як на карті. за межами стіни з льоду є ще багато територій. Сили тяжіння не існує. Плоска Земля рухається зі швидкістю вгору, тому притягує до поверхні фізичні тіла. Космосу не існує. Над нами купол. В космос ніхто не літав і все це фейк. Сонце діаметром 60 км. І так далі. В темі я закину додатково ссилки на канали і відео.

Нормальних людей називають шароголовими.  :)

Новая скандальная тема высосанная из пальца на основе двух-трех предположений.

Теория эволюции Дарвина также начиналась.  :facepalm:

В мене, що є якісь зобовязання по даному питанні? Що хочу те і обговорюю. Тема створена в флудилці, а не в технічних розділах. Має право на існування. Я всього лиш поділився своїми враженнями.

В 02.05.2017 в 06:30, Paramotor сказав:
Господа предлагаю давайте конкурс на тему "Кто придумает новую тему,  где будет больше срача"     

Який ще срач? В нас на локалі плоскоземці завелися чи що? Звідки йому взятися?  

В 02.05.2017 в 06:55, Nightly Wanderer сказав:
Що хочу те і обговорюю.

Да бог с Вами, Вандерер. 

Никто даже и не думал Вас в чём то обвинять и чему-то учить.

Просто

В 02.05.2017 в 06:13, ГрозаИнтернета сказав:
Этому напору бы вектор задать.

А то у Вас что не тема, то Локал-шоу. Если ещё и Нехочуха сюда подтянется, то и эту тему можно будет раздуть как популярные темы в "Политикуме".  :D

Перший раз створив подібну тему. А на рахунок вектора. Якщо мені хтось намагається задавати вектор, то у відповідь можу собі дозволити задати такому індивіду теж вектор, правда йому напрямок може не сподобатися, хоча хто його знає. Так що не треба когось повчати що йому робити. В мене мети не було розводити срач. Його розводите ви.

До речі. В соціальному аспекті тема доволі таки важлива. Останнім часом дуже стрімко почали розвиватися лже науки в пост радянському просторі. Думаю це робиться певною мірою цілеспрямовано. Чим більш "темні" люди, тим менше загрози вони несуть системі.

По моїх субєктивних підрахунках не менше 10%, а швидше за все більше, людей вірять в те, що ми живемо на плоскій Землі.

По моим субъективным подсчётам не меньше 89% остальных людей верят, что мы живём на земном шаре.

И только 1% точно знает, что Земля шаром не является.

В 02.05.2017 в 09:29, УмникХреновъ сказав:
По моим субъективным подсчётам не меньше 89% остальных людей верят, что мы живём на земном шаре. И только 1% точно знает, что Земля шаром не является.

Вам пасує ваш нік  -_-

В 02.05.2017 в 11:16, Nightly Wanderer сказав:

Вам пасує ваш нік  -_-

Не не. Я за секту с плоскими мировоззрениями. У меня и неопровержимые доказательства есть.

post-15684-0-40007600-1493725333_thumb.jpg

В 02.05.2017 в 12:44, andryas сказав:

Находится всё больше подтверждений модели, заложенной в алгоритмы работы российской ПВО.

В них напевно такі інженери працюють)

Тільки серед російськомовної аудиторії є купа каналів з 50-100 і більше тисячами підписників.

если посмотреть что под видом "научно-популярных передач" крутят по тому же НТВ к примеру - это совершенно не будет казаться таким удивительным :)

В 02.05.2017 в 13:51, NiTr0 сказав:
если посмотреть что под видом "научно-популярных передач" крутят по тому же НТВ к примеру - это совершенно не будет казаться таким удивительным

Наши, кстати, тоже не особо отстают. Ведьмы, эестрасенсы, инопланетяни...

В 02.05.2017 в 14:01, andryas сказав:
Наши, кстати, тоже не особо отстают. Ведьмы, эестрасенсы, инопланетяни...

Відьми, інопланетяни, екстрасенси і тому подібне принаймні або не суперечать або не глобально суперечать фундаментальним наукам. Це все не дивує. А от те, що Земля насправді плоска, космосу немає і гравітації теж і в таку хрінь вірить купа народу, то це мене здивувало таки, тому і виклав це сюди. 

Странник видимо до сих пор не уразумел, что плоская земля - это он!

Відредаговано Sekas

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Створити нове...