Перейти до

SySOPik

Сitizens
  • Всього повідомлень

    172
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Останнього разу SySOPik вигравав 14 квітня 2022

Публикации SySOPik были самыми популярными!

Репутація

29 Очень хороший

О SySOPik

  • Звание
    Точу Зубы

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Закарпаття

Посетители профиля

1 469 просмотров профиля
  1. SySOPik

    RUDAKi-IX News

    В вопросе подвох ощущаю я. Да прибудет с тобой сила, пОдаван.
  2. В Закарпатті, на відміну від Києва, де можна вештатися по кавярнях, барах і вулицях, людей серед дня дня пакують посеред вулиці у бусіки, військомат і на фронт. Так що, пока Вас в 7-00 ранком з електрички ТЦК не знімало і ногами в бус по спині не вламували, не треба розповідати у кого там все ок, добре? Змусити дурака молитися богу, він чоло собі розібє. Ти йому про реалії, про ситуацію в секторі, про шляхи вирішення і консенсуси, а у нього "зрада, "аналагафнет". Не бачу смисла продовжувати розмову, займайтеся своїми "яйцями по 17 грн" .
  3. Проблема в тому, що найгучніші крикуни "зрада", нічого не пропонують для усунення проблеми і вирішення питання у потрібному руслі. Варіант викинути все і сидіти без роботи, закрити підприємства не є варіант. Мікрочіпи французьких, американських, німецьких компаній так само стоять у ракетах і дронах що в нас летять, але я не бачу викліків "Cisco на гілляку", "TSMC під санкції" . Якщо німецький філіал кінетіка зливає дані з EU, пишіть в компетентні органи. Якщо є можливість на то впливати, чого б не взути контору? Це безглузде обговорення, якщо не пропонувати з якісних аналогів, безпечних
  4. Я купую продукцію з EU сертифікатом, так само як купляють німці чи іспанці. Якщо Ви умієте голосити зрада, але не запропонувати конкуруючу альтернативу і вирішити питання, то дійсно нема про що говорити. Краще Вам зраду і злив данних шукати в інших місцях, наближених до держ органів, подивіться ютуб канали наших незалежних оглядачів, взнаєте багато чого нового.
  5. Вкажіть тоді ссилку. Коли я цікавився у офіційних осіб, на рахунок безпеки данних, була відповідь: Тобто у випадку зливу данних, має включатися в дію робота відповідних правоохоронних органів EU. Так а що тут продається не з Китаю? Покажіть мені українського розробника з аналогічним функціоналом. Ви думаєте якби був аналог кінетіка з України я б не купив? Якщо треба клауд керування маршрутизаторами, то поки що простіше як Кінет чи Руїджі нема. Так само як альтернатив хіквіжн та дахуа, котрими завалений весь ринок. Ви можете випустити свій продукт і я перший хто купить у Вас д
  6. Ну якщо через евросервера, то згідно GDPR кінцевий пункт має бути в EU, скоріш всього в Німеччині, де є їх EU офіс. Тут продається куча сяомі, хуавей, зте, бд-ком, тп-лінк, нетіс, тенда і т.д. китайсього барахла, котрі все зливають напряму дядечко Сі а звідти і Пу.
  7. Можна користуватися чудовим древнім WEB для базових задач, можна Cisco Network Assistant, можна Cli.
  8. Стоять досить давні Catalyst, як з POE для відеонагляду, так і без нього. Коштує дешево, працює як годинник. В запасі є завжди один, міняти на щось нема резону. Оптимально якшо воно все в серверному ящику. Якщо в кожній кімнаті свіч на 3 ПК, тоді тяжко буде шукати.
  9. Переговоріть з провайдером що хочете "оптово" підключити і треба знижку. Я думаю що завжди можна домовитися, щоб кожному "копійка" капала.
  10. А чим він поганий? Так це не Hi-End рішення для корпорації, так і автор чітко окреслив межі 20 (30) машин, це зрозуміло всім. Зараз зрозуміло що будуть джуніпери пропонувати або циски за 20К$, але для його ситуації воно більш ніж добре. У Убіків є достить непогані потужні маршрутизатори, котрі в 95% задач не гірші Фортінета чи Мікрота, так що на "початковий" ентерпрайс тягнуть як функціоналом так і ціною. Можна то все побудувати на Кінетіках або мікротіках, причому кінет і убік буде значно простіше в керуванні і налаштуванні. Але є важливий момент, якщо людина не має багажу знань для кон
  11. Keenetic, Mikrotik, начебто вміє і Ruijie. Якщо з ентерпрайса то Cisco чи Убік.
  12. Ну так якшо 100 пк полізуть з 16385 запросів на 30-40 мб, то тп-лінк ляже ще на старті. Мікрот хоча б прожує і можна бачити реальну ситуацію. А якщо взять і докупить 100-1000 мб то можна спокійно і далі працювати як треба.
  13. Можна RB2011 використати, буде швидше як тп-лінк 741. Можна Некротіки 3ххх або 4ххх серій, буде ще більш продуктивно. Якшо неохота розбиратися з логічністю побудови та юзер френдлі інтерфеса Некротіка , можна використати Ruijie Reyee або той же Keenetic. Там є пристрої на 4 поточних Mips або 2 ядерних ARM, воно працює швидко, тримає високе навантаження. Плюс там є своя Mesh система, котра дозволить, при потребі, вилучити весь той неконтрольований зоопарк роутерів і зробити єдину контрольовану систему Wi-Fi. Дуже странно, що в офісі до елементарної безпеки відносятся так по
  14. Что за подколы. Сейчас многие без работы, жилья, сбережений, не дай Бог такое. Если человек хочет работать и специалист - лучше помочь, посмотреть совестность и исполнительность.
×
×
  • Створити нове...