Vadim23 Опубликовано: 6 червня, 2011 Опубликовано: 6 червня, 2011 Скільки буде стояти 1 гб в м.Рівне?
mlevel Опубліковано: 6 червня, 2011 Опубліковано: 6 червня, 2011 Можливо рік буде стояти, а далі напевно впаде. P. S. Визначся якою мовою пишеш.
ucTuHa Опубліковано: 6 червня, 2011 Опубліковано: 6 червня, 2011 Можливо рік буде стояти, а далі напевно впаде. P. S. Визначся якою мовою пишеш. Зачем же так, во многих городах и селах нашей замечательной страны разговаривают на ломанном Украинском. Или вы из тех кто меня во Львове в магазине обслуживать не хотели, из-за того что я по русски сказал "будьте добрый пол серого хлеба"?
blackjack Опубліковано: 6 червня, 2011 Опубліковано: 6 червня, 2011 Можливо рік буде стояти, а далі напевно впаде. P. S. Визначся якою мовою пишеш. Зачем же так, во многих городах и селах нашей замечательной страны разговаривают на ломанном Украинском. Или вы из тех кто меня во Львове в магазине обслуживать не хотели, из-за того что я по русски сказал "будьте добрый пол серого хлеба"? а ви нашо там гумовими кулями стріляли?
mlevel Опубліковано: 6 червня, 2011 Опубліковано: 6 червня, 2011 Можливо рік буде стояти, а далі напевно впаде. P. S. Визначся якою мовою пишеш. Зачем же так, во многих городах и селах нашей замечательной страны разговаривают на ломанном Украинском. Или вы из тех кто меня во Львове в магазине обслуживать не хотели, из-за того что я по русски сказал "будьте добрый пол серого хлеба"? Як вже не одноразово говорилося - пишіть без помилок. На українській або російській мові.
Vadim23 Опубліковано: 6 червня, 2011 Автор Опубліковано: 6 червня, 2011 Куча сабжа! ))) :) Назвіть реальні ціни!
mlevel Опубліковано: 6 червня, 2011 Опубліковано: 6 червня, 2011 Куча сабжа! ))) :) Назвіть реальні ціни! Від 40 000 грн.
KaYot Опубліковано: 6 червня, 2011 Опубліковано: 6 червня, 2011 1 гб нынче через 3g стоит рублей 100, а по кабелю в домосетях вообще доли копейки..
Учумелые ручки Опубліковано: 6 червня, 2011 Опубліковано: 6 червня, 2011 1 гб нынче через 3g стоит рублей 100, а по кабелю в домосетях вообще доли копейки.. Ну давайте не путать "хомячков" и "корп" пользователей Хотя из Subj - не ясно к какой таки группеотносится данный конкретный потребитель ...
karonetua Опубліковано: 6 червня, 2011 Опубліковано: 6 червня, 2011 Скільки буде стояти 1 гб в м.Рівне? Зайди в Уар запитай. Номер дати. Чи запитати?
Pavlo_110 Опубліковано: 6 червня, 2011 Опубліковано: 6 червня, 2011 А може хтось підказати скільки на даний час у м.Львові гігабітний канал рельно коштує в того самого Уарнету?
Vadim23 Опубліковано: 6 червня, 2011 Автор Опубліковано: 6 червня, 2011 Ціну УарНета я знаю! Мене цікавить за скільки мені тут налють ) Я готовий заплатити УарНету ту ціну, хочу дізнатися які ціни ви пропонуєте...
Pavlo_110 Опубліковано: 6 червня, 2011 Опубліковано: 6 червня, 2011 Вадім можеш в приват кинути по якій ціні береш в Уару гігабіт?
Mess Опубліковано: 6 червня, 2011 Опубліковано: 6 червня, 2011 Можливо рік буде стояти, а далі напевно впаде. P. S. Визначся якою мовою пишеш. Зачем же так, во многих городах и селах нашей замечательной страны разговаривают на ломанном Украинском. Или вы из тех кто меня во Львове в магазине обслуживать не хотели, из-за того что я по русски сказал "будьте добрый пол серого хлеба"? Оо вшоке...
Vadim23 Опубліковано: 6 червня, 2011 Автор Опубліковано: 6 червня, 2011 1 Gbit Cogent 1200 Евро. Що за ціна така? в пм
mlevel Опубліковано: 7 червня, 2011 Опубліковано: 7 червня, 2011 1 Gbit Cogent 1200 Евро. Що за ціна така? в пм Когент є в Рівному? Якщо ні, то додайте до тієї ціни ще вартість транспорту з Києва.
karonetua Опубліковано: 7 червня, 2011 Опубліковано: 7 червня, 2011 Ціну УарНета я знаю! Мене цікавить за скільки мені тут налють ) Я готовий заплатити УарНету ту ціну, хочу дізнатися які ціни ви пропонуєте... Тут ту й налють. Ми це хто.
Vadim23 Опубліковано: 7 червня, 2011 Автор Опубліковано: 7 червня, 2011 Я не розумію чому так тяжко озвучити ціни?
mlevel Опубліковано: 7 червня, 2011 Опубліковано: 7 червня, 2011 Я не розумію чому так тяжко озвучити ціни? ТопНЕТ, ДатаЛайн, Датагруп, МТС, Wnet, etc. - надішли їм запити і будеш знати.
vit_ Опубліковано: 7 червня, 2011 Опубліковано: 7 червня, 2011 Никто Вам не озвучит цену в открытую. Договор при подключение оговаривает, что это коммерческая тайна. Ну и все хотят как можно больше заработать. А вдруг прокатит цена в 2 или 3 раза большая нежели прайсовой
laffytaffy Опубліковано: 7 червня, 2011 Опубліковано: 7 червня, 2011 А вдруг прокатит цена в 2 или 3 раза большая нежели прайсовой Вот она - барыжность, украинской (русской) души
Mobil Опубліковано: 7 червня, 2011 Опубліковано: 7 червня, 2011 Я не розумію чому так тяжко озвучити ціни? Напиши на igor@tangram.ua
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас