Перейти до

Теперь точно нельзя заниматься связью на едином налоге

Рекомендованные сообщения

• Відповіді 651
  • Створено
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Цікавився у знайомого колеги,  так він планує йти до останнього. Якщо переведуть примусово, то буде подавати до суду.

Цікава буде ситуація коли податкова примусово переведе спрощенців на загальну систему, але десяток другий із них подадуть в суд і виграють справу і податкова змушена буде повернути їх назад на спрощен

Posted Images

Уважаемые коллеги! Скажите пожалуйста кто какое решение принял по поводу 1 октября? Переходить на общую систему, оставаться на упрощенке и ждать пока переведут, и если переведут будете судиться?

В 16.09.2024 в 12:37, Туйон сказав:

Ну то може у великих нормальних провайдерів таке є.

А в разі таких "недобітков" як я, де обороту 50к в міс, яке там ПДВ? Яка зарплата, коли сам працюю? Амортизація чого? БУшного обладнання з ОЛХ?) Що в мене перевіряти, тим більше, гірше чим загальна система вже нічого немає, ну може загальна система з ПДВ. 

Я бачу ситуацію так.

Отримую в місяць, наприклад, 50к.

З них офіційно сплачую за канал, офіс (договори є), наприклад, 20к.

З 30к я сплачую 18%+5% (пенсійний фонд тепер пока-пока!), що ще їм треба?

Доречі, наскільки я розумію, для таких як я, тобто без робітників, звіт подається взагалі один раз за рік?

Але щось чув, що можуть змінити і буде помісячно.

Вибачте, а у ВІас нічого не ламається , матеріалів та обладнання Ви не закупаєте? А якщо закупаєте то куди та як Ви його будете списувати якщо в Вас на балансі не має мережі? 

33 минуты назад, vaz02 сказал:

Вибачте, а у ВІас нічого не ламається , матеріалів та обладнання Ви не закупаєте? А якщо закупаєте то куди та як Ви його будете списувати якщо в Вас на балансі не має мережі? 

Зачем мне закупать где-то официально кабель, за, условно, 10 грн/м, если я могу его закупить неофициально на Локале, ОЛХ, местных ребят за 5 грн/м? 

Учитывая мое положение "пионера", у меня расход того кабеля  пару километров в год.

41 минуту назад, Dorogaak2 сказал:

Уважаемые коллеги! Скажите пожалуйста кто какое решение принял по поводу 1 октября? Переходить на общую систему, оставаться на упрощенке и ждать пока переведут, и если переведут будете судиться?

Я перешел на ОСН, написал заяву, в кабинете плательщика налогов уже написано, что с 01.10.24 я на ОСН (общей системе).

Если с нового года все таки будет еще и 22% ЕСВ, то либо буду шабашить (прекращать работу), либо искать какие-то не очень правильные варианты.

2 часа назад, Dorogaak2 сказал:

Второй вариант. Ну и абонку подниму на 50-100 грн

Відредаговано Jeckich
  • Like 1
8 часов назад, www.хомнет.укр сказал:

Держстат зробив відповідність кодів послуг електронних комунікацій КВЕДу-2010

? https://t.me/telecom_ukraine/142

все ясно... що нічого не ясно...

Ключове там: 

Цитата

діяльність із технічного обслуговування та експлуатації власних телекомунікаційних мереж як складова процесу надання послуг зв’язку

вы как были пионерами, так и остались.

Гетьманцев, налоги- это одна из итераций. Дальше ждите лицензирования, сормов за ххх миллионов и т.п.

А суть очень проста- должно остаться 4 оператора и ни один из вас. и это подтвердили мне 2 из 4х, с которыми я почучуть продолжаю общаться, чисто коньячные отношения, я уже интернетом не занимаюсь.

првда, товарищ Федиенко? хоть моргните, вы же в теме ;) виллу в Испании уже купили?

Відредаговано be4v15
2 часа назад, Dorogaak2 сказал:

Второй вариант

• Like 2
4 hours ago, Туйон said:

Зачем мне закупать где-то официально кабель, за, условно, 10 грн/м, если я могу его закупить неофициально на Локале, ОЛХ, местных ребят за 5 грн/м? 

Учитывая мое положение "пионера", у меня расход того кабеля  пару километров в год.

Я перешел на ОСН, написал заяву, в кабинете плательщика налогов уже написано, что с 01.10.24 я на ОСН (общей системе).

Если с нового года все таки будет еще и 22% ЕСВ, то либо буду шабашить (прекращать работу), либо искать какие-то не очень правильные варианты.

Я думаю що єсв буде від мінімалки просто багато зараз зовсім не платять

15 минут назад, guest105 сказал:

Я думаю що єсв буде від мінімалки просто багато зараз зовсім не платять

Не фантазуй.

То у єдинників як раз воно від МЗП.

А у загальнків це 22% чистого прибутку.

Тобто будемо мати 45% податку від чистого прибутку.

Це як би пздц :) 

3 минуты назад, Туйон сказав:

Не фантазуй.

То у єдинників як раз воно від МЗП.

А у загальнків це 22% чистого прибутку.

Тобто будемо мати 45% податку від чистого прибутку.

Це як би пздц :) 

ну трішки не так) тому що думаю ви заробляєте більше 1млн, і це привіт ПДВ ще додатково до цих ваших 18 + 1,5 + 22

18 ндфл + 5 военный + 22 есв + 20 ндс =  65 % налогов от прибыли

Только что, Jeckich сказал:

даже больше. ндс же от оборота получается, а не от прибыли

28 минут назад, Інет.укр сказал:

ну трішки не так) тому що думаю ви заробляєте більше 1млн, і це привіт ПДВ ще додатково до цих ваших 18 + 1,5 + 22

Неа, мне "повезло" зарабатывать меньше ?

10 минут назад, Dimkers сказал:

Нихуя

Отлично сказано. Нечего и добавить )

1 час назад, Туйон сказав:

Неа, мне "повезло" зарабатывать меньше ?

2 часа назад, Dimkers сказав:

ну мої вітання вам, якщо так можна сказати)

• Haha 1
1 час назад, guest105 сказав:

Декларації подавали дохід як є (не я один) тепер зменшувати не варіант. Або перечекати на мінімалці можливо на 100 подорожає

я приймаю виключно на рахунок фоп... це мінус((

ну підключення іноді брали готівку.

13 часов назад, Jeckich сказал:

ПДВ розраховується з різниці між податковим зобов'язанням і податковим кредитом. Виручка - це зобов'язання, а кредит - це закупівля тмц, послуг, одним словом розхідна частина.

Військовий та ЄСВ розраховуються з заробітної плати.

18 НДФЛ розраховується з різниці між виручкою та усіма розходами.

з 5% на третій групі будемо мати на загальній приблизно 40 + ЗП бухгалтера

Відредаговано VoodooHaker
13 часов назад, Jeckich сказал:

ПДВ розраховується з різниці між податковим зобов'язанням і податковим кредитом. Виручка - це зобов'язання, а кредит - це закупівля тмц, послуг, одним словом розхідна частина.

Військовий та ЄСВ розраховуються з заробітної плати.

18 НДФЛ розраховується з різниці між виручкою та усіма розходами.

з 5% на третій групі будемо мати на загальній приблизно 40 + ЗП бухгалтера

Відредаговано VoodooHaker
  • Like 1

Гетьманцев вже все порахував в 7.5 разів більше. (без врахування витрат).Але якщо буде єсв на фоп це ще більше. Великі будуть фантазували з тов на фоп витрати ,мелким гра не стоїть свеч

золоте дно. 61.10 на тещу, монтаж і інформаційні послуги надавати із свого фопа. Настрашили їжака голою с..кою

Треба гетьманцеву буде знов калькулятор витягувати?

• Like 2
2 часа назад, VoodooHaker сказал:

ЄСВ розраховуються з заробітної плати.

Для ФОП на загальній системі оподаткування базою нарахування ЄСВ є сума доходу (прибутку), на яку нараховується ПДФО. Йдеться про суму доходу, яка є різницею між виручкою й витратами, що пов'язані з підприємницькою діяльністю та підтверджені документами. Тобто ЄСВ сплачується у розмірі 22% від чистого доходу

• Like 1

Знаю человека, который оформил ФОП на свою бабушку (!) которая навсегда уехала к другим родственникам в Италию.

Все имущество она продала. Она и до этого была ФОП, не успела закрыться, так что проблем не возникло.

Я хз даже, сделают ли ей что либо в Италии, если она будет торчать кучу штрафов и налогов.

Другой вопрос, не прийдет ли этот долг по наследству ему, как внуку.

Но тут я уже не шарю в этих делах.

Как минимум ЕСВ она может не платить.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Створити нове...