Jump to content

Я плакал или грозозащита

Recommended Posts

Прилетел сегодня спам про грозозащиту.

Привожу кусочек описания:

Принцип роботи: 
Під час "надзвичайної" ситуації (в основному грози), для запобігання "вильоту" обладнання, відключаємо порт (безпосередньо з офісу) який відповідає порту девайса, він в свою чергу відключає обладнання від мережі електропередач і вмикає таймер зворотнього відліку (позамовчуванню час 40 хвилин очікування
оскільки в середньому гроза довше не триває), після закінчення якого автоматично відновлюється зєднання обладнання з електроенергією.

:facepalm::D :D :D :D :D

Нам теж приходило)

Судя по полю "кому" (ага, бро BCC ниасилили) еще половине локала, просто видать не все спам читают на досуге :)

Edited by nightfly

Вообще по поводу удаленного выключения свитча - не знаю как кому, но имхо вполне реально. Есть такие железки - оснащены релюшкой и эзернет портом. Настроить можно так, чтобы пинговала определенный адрес. При пропадании пинга она подает питание на релюшку на время, указанное в настройках. Контакты релюшки в свою очередь коммутируют питание свитча.

Вот только что у них происходит, если сама ребутилка (как мы сии железки в конторе своей называем) завернется?

Вообще по поводу удаленного выключения свитча - не знаю как кому, но имхо вполне реально. Есть такие железки - оснащены релюшкой и эзернет портом. Настроить можно так, чтобы пинговала определенный адрес. При пропадании пинга она подает питание на релюшку на время, указанное в настройках. Контакты релюшки в свою очередь коммутируют питание свитча.

Вот только что у них происходит, если сама ребутилка (как мы сии железки в конторе своей называем) завернется?

А ребутилка включена через вторую ребутилку. А вторая - через третью.

Девайс не полноценный получается. Есть рацуха! :D

Дополнить сие генеальное творение _механическим_ разъединителем между ethernet-портами  и витой парой :rolleyes:

Нам теж приходило)

Судя по полю "кому" (ага, бро BCC ниасилили) еще половине локала, просто видать не все спам читают на досуге :)
Интересно, откуда у тех спамеров имэйл адреса половины локала?

Нам теж приходило)

Интересно, откуда у тех спамеров имэйл адреса половины локала?

Из реестра операторов и провайдеров.

Девайс не полноценный получается. Есть рацуха! :D

Дополнить сие генеальное творение _механическим_ разъединителем между ethernet-портами  и витой парой :rolleyes:

ага, джамшута :)

Прикинь, народ, этот изобретатель даже не знал что с него тут потешаются.

Скинул ему линку. Ждем аццких аргументов в защиту разработанного железа)))

Компетентный ответ производителя:

"Та мені байдежу дікарі шо ви там пишете, я найшов вже клієнтів на свою продукцію яка реально працює, можете злотішатися дальше"

Признавайтесь, кто купил эту ебалайку?

Дело Зизитры живет!

Edited by alsdfg

Компетентный ответ производителя:

"Та мені байдежу дікарі шо ви там пишете, я найшов вже клієнтів на свою продукцію яка реально працює, можете злотішатися дальше"

Признавайтесь, кто купил эту ебалайку?

Дело Зизитры живет!

Зизитрозащита)

Блин, я только про зизитру начал забывать, переставая хихикать по ночам....Опять напомнили "редиски" :lol:

Хтось може листом паділитися?  Самому цікаво про це чудо інженерії почитати.

Доброго дня! Хочу запропонувати вам рішення по запобіганню ударів блискавки та згоранню обладнання в ящиках.

Наша компанія також являється інтернет провайдером і ми багаторазово зтикалися з проблемою гроз. Було заземлено понад 30 будинків але результату бажаного не дало. Тому ми розробили так званий «девайс» для захисного відключення обладнання від електролінії.

Девайс представляє собою подвійну розетку з індикаторним показчиком, ethernet портом

і розємом живлення 12 вольт 1 ампер.

Принцип роботи:

Під час "надзвичайної" ситуації (в основному грози), для запобігання "вильоту" обладнання, відключаємо порт (безпосередньо з офісу) який відповідає порту девайса, він в свою чергу відключає обладнання від мережі електропередач і вмикає таймер зворотнього відліку (позамовчуванню час 40 хвилин очікування

оскільки в середньому гроза довше не триває), після закінчення якого автоматично відновлюється зєднання обладнання з електроенергією.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ ЩО ЗЄДНАННЯ ВІДБУДЕТЬСЯ ТІЛЬКИ ПРИ ЗНОВ УВІМКНЕНОМУ ПОРТІ ДЕВАЙСЯ!

Основними перевагами нашого пристрою можу виділити простоту в користування, обслуговуванні та дешевизна рішення.

Ціна за штуку складає 700 грн, при замовленні в районі від 100 штук ціна може мінятися. (аналогічні пристрої представленні на ринку коштують від 1500-1800 грн)

Всім доброго часу доби! опишіть будь-ласка недостатки мого девайсЯ (опечатка). Прошу писати тільки по факту та постаратись не вживати іт-жаргону. Звертаюсь до професіоналів. Чекаю серйозних відповідей а не тупого тролінгу. Наперед дякую!

Всім доброго часу доби! опишіть будь-ласка недостатки мого девайсЯ (опечатка). Прошу писати тільки по факту та постаратись не вживати іт-жаргону. Звертаюсь до професіоналів. Чекаю серйозних відповідей а не тупого тролінгу. Наперед дякую!

Вы сами не догадались еще?

Может отсутствие гальванической развязки порта и подключенного к нему кабеля?

Статика на кабеле соберется и пробьет порт, не зависимо оттого запитан девайсЯ или нет

ви  не вкурили суть роботи девайса

Я думаю это вы не "вкурили" суть того, как работает грозозащита, и из-за чего горят порты.