Перейти до

tkapluk

Сitizens
  • Всього повідомлень

    4 030
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    46

Все, що було написано tkapluk

  1. А от в Європі прям прорвало провайдерів. Десятиліттями сиділи на ДСЛ... в тут 8 гб/с на хомяка, ВіФі 7 роутер, 2,5 гб локал порти, сфп+ порт... 👍
  2. tkapluk

    Нестабільна робота Wi-Fi

    Напиши звіт що все працює в межах норми. Ти всі точки в один канал загнав? Яка ширина каналу виставлена? теоретично - так. Ти навіть не написав скільки клієнтів.
  3. Він про ТЦК. 😁 (шутка)
  4. звісно мало. як ти з Алвером будеш конкурувати? От друг з Іспанії 5Ж хвалився:
  5. Плюсую. я б тут більше за вафлю переживав )) Під одного клієнта колись додаток писав, він крім тесту швидкості збирав інформацію про параметри з'єднання, чи використовуються впн, проксі,тест швидкості був у декількох напрямах, під час тесту моніторились затримки/втрати до роутера та деяких точок в мережі провайдера та поза ними. При певних умов автоматом давало рекомендації, при деяких інших умовах давало можливість створити тікет в хелпдеск системі провайдера з відправкою багатьох даних.
  6. наче так завжди було. Кому треба нові версії - Убунту... ПроксМокс, наприклад, бере нові версії ядра з Убунти, хоча за основу дистрибутива взятий Дебіан.
  7. І ціна там буде геть інша, у вільному продажі того проф.радіо нема, а якщо і є то у дуже обмеженій кількості. В ідеалі на війні цивільних авто взагалі не повинно бути, але більшість їздить на джипах від волонтерів... бо світ ніфіга не ідеальний. Так само і з дронами. Є волонтери які везуть Мавіки... і є експерди, що в інтернетах розповідають, що ті Мавіки гівно, і треба Зірка смерті. Від кого більше користі?
  8. Це новий маразм. Примотати точку ВіФі до ліхтаря це просто офігенно нове рішення. 😂 При чому вже вийшли девайси з ВіФі7. так, ти оцім "я ставил" аргументував те що ти спеціаліст... Щоб взяти готовий пристрій і кудись його поставити не треба закінчувати ВУЗи. Якби твоя історія виглядала: я закінчив офігенний військовйи вуз, завдяки чому розробив офігенну систему зв'язку для військових яку не можна заглушити... була б тобі честь та хвала. Лле ми маємо з одного боку дуже обмежену можливість зв'язку на вітчизняних засобах та старого маразматика балабола що у 24 ро
  9. І нічого... Якщо у мене вдома є термінал Старлінк я стаю спеціалістом по супутниковому зв'язку? Ні... але старому маразматику це не зрозуміти. Бо це найбільший кейс з яким ти тут роками носишся "вбиваючи" мідь та оптику. І в цю тему ти так само прийшов вбивати оптику. 😂
  10. А їм треба читати цей форум щоб це зрозуміти? У нас 99% всього що стосується військових або імпортне або дно.
  11. І мікрохвильовка вайфаем їжу гріє. 😂 Чувак примотав комбайн до ліхтаря і на основі цього називає себе хорошим спеціалістом... Ну можеш себе і Наполеоном називати. 💩 Старий пердун спробував обісрати малих дітей з іграшковими БПЛА... Але обісрався сам разом з системою освіти, після якої ніхто ніхера не може зробити.
  12. Тобто ти вважаєш що на нулі в окопах сидять представники військ протиповітряної оборони які тільки і роблять що воюють з дронами? та у тебе жодної теми нема. Теоретично будь яка домогосподарка може перепрошити якийсь китайський смартфон.
  13. Десятиліттями пилити бабло десь в глибокому тилу а потім с'їбатись на пенсію? Бо на практиці їхня хуєта не працює і людям треба воювати цивільними засобами...
  14. та ми в курсі що ти почепив точку доступа на ліхтар. 🤣 з Мавіками борються саме ППО. Прям з Пертіотів їх збивають. 🤡 Мова взагалі то була про FPV дрони з оптичним каналом звязку... яким насрати на класичний РЕБ. Продаєш Старлінки? 🙃 Який знову таки поводив ху*м по губам "дядька, що закінчували радіофакультети у військових ВУЗах" Воюємо весільними дронами, зв'язок через інтернет для кемперов... Ти не даремно закінчував ВУЗ. 🤣 На твоє ДСК: не треба дякувати. 💩 Ну да. Провідним пофіг на ті глушилки. Тому
  15. Я і не плутаю. Через те що радіо як було 100+ років тому гівняним по стабільності так і залишається... доведеться пхати ШІ в кожен дрон. нічого розумнішого від сокового військового я і не очікував почути. З двох сторін навіть китайські весільні дрони Мавіки вільно літають над лінією фронту... тим саме водять ху*м по губам таким балаболам як ти, які типу знають все про РЕБ але ніхуя зробити не можуть.
  16. Малі діти з копійчаними іграшками які поставили раком всіх розумних дядьок що закінчували радіофакультети у військових ВУЗах.
  17. Так само тому коню зрозуміло, що у "радіо" теж купа обмежень і недоліків. Якби їх не було то і не було б таких "ноухау" як на фото, так само як і не було б безлічі відео з "якісною" картинки з FPV. Якщо ми говоримо про FPV дрони то керування ними по радіо, як зараз реалізовано, це теж тупікова гілка розвитку. Звязок звісно буде по радіо, але кого, як і де лупанути буде вирішувати сам дрон.
  18. А в "поганій" оптиці які хвилі? Морські? 🤣 🤡
  19. tkapluk

    Ukr.net DNS відпали

    Нащо? зараз у всіх є аккаунт Гугла... 🙃
  20. tkapluk

    Ukr.net DNS відпали

    Що там сучасного? 🤔
  21. Бо це не має сенсу. Ті всі динамічні та статичні адреси можна засунути у один канал. та яка різниця, зараз воно у тебе якось працює. Так само буде працювати якщо буде один wan.
  22. Нащо тобі два ван та ще й від одного провайдера..? та ще й з такою зарізаною швидкістю для серверів. Зливати бекапи на іншу площадку на швидкості 10мб/с - це біль. Тримати бекапи в умовах війни на одній площадці теж не дуже розумно. Зайду з іншого боку. Чим тебе не влаштовує один канал 100 мб/с з декількома ip/підмережами для користувачів/серверів? ну чи візьми ці канали від різних провайдерів, забезпеч резервування...
  23. нахіба вам два ван? Там де динамічна адреса якийсь домашній провайдер за три копійки що не дає статичну адресу? ))
  24. Перед тим як йти на курси рекомендую пройти безкоштовні марафони, типу таких: https://t.me/UkraineNow/47926 Воно не дуже чомусь навчить, але багатьох відверне від самої ідеї йти працювати у цю сторону. Якщо для забугра то я б йшов вчитись тільки там де на виході буде Циско сертифікатат.
  25. Ну так... у більшості випадків добитись від провайдера рекомендацій щодо нестандартних рішень майже не можливо, вже не кажучи про купити їх у нього.
×
×
  • Створити нове...