Перейти до

Теперь точно нельзя заниматься связью на едином налоге

Рекомендованные сообщения

3 минуты назад, Туйон сказав:

Ну то може у великих нормальних провайдерів таке є.

Це вам треба зі спеціалістом консультуватися, без досвідченого бухгалтера на загальній системі все одно не зробите все, як треба. В нас був ФОП на загальній системі, дуже не сподобалось, купа проблем, закрили. Ну я не бухгалтер, точно на ваші питання відповісти не можу.

• Відповіді 651
  • Створено
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Цікавився у знайомого колеги,  так він планує йти до останнього. Якщо переведуть примусово, то буде подавати до суду.

Цікава буде ситуація коли податкова примусово переведе спрощенців на загальну систему, але десяток другий із них подадуть в суд і виграють справу і податкова змушена буде повернути їх назад на спрощен

Posted Images

8 минут назад, Baneff сказал:

Це вам треба зі спеціалістом консультуватися, без досвідченого бухгалтера на загальній системі все одно не зробите все, як треба. В нас був ФОП на загальній системі, дуже не сподобалось, купа проблем, закрили. Ну я не бухгалтер, точно на ваші питання відповісти не можу.

Ну так я і консультувався. Мені и відповіли те, що я вище описав. Мене і так вже в стойло поставили максимально, куда ж гірше?

Лише відсутність ПДВ та ПФ спасає, інакше податків більше чим обороту можна нарахувати)

а ось і податки під'їхали....

Цитата

Податковий Комітет ВРУ прийняв до повторного першого версію урядового законопроекту про підвищення податків 11416-д.

ЗА - 19
? Утримався - 3
? Проти - 1

⬇️ Детальніше ⬇️:
- підвищення військового збору з 1,5% до 5%
- збільшення податків на 1-2 групу ФОП
- авансові внески на АЗС
- 1% на всіх форм ФОП 3-ї групи 
- 25% прибутку на фінустанови 
- помісячна звітність ПДФО (для економ.бронювання)
- 50% податок на прибуток банків в 2024 році. 

? Так як до жовтня закон в цілому не буде прийнято, то впровадження буде «заднім числом» з 01 жовтня

3 минуты назад, www.хомнет.укр сказал:

1c72c6b8b14205789914e42bff21a93a.jpg

• Sad 1
41 минуту назад, www.хомнет.укр сказав:

Та це ще не під'їхали. На остаточне затвердження ще місяць потрібний і в якому вигляді воно буде остаточно прийняте зараз ще ніхто сказати не може.

10 минут назад, Baneff сказал:

Та це ще не під'їхали. На остаточне затвердження ще місяць потрібний і в якому вигляді воно буде остаточно прийняте зараз ще ніхто сказати не може.

Масово пишуть що примуть "заднім числом" з 1 жовтня.

2 часа назад, Туйон сказал:

З 30к я сплачую 18%+5% (пенсійний фонд тепер пока-пока!), що ще їм треба?

Багато чого їм треба ... наприклад перевірити чи те що ви записали собі в витрати то цільові витрати для ведення бізнесу, а не особисті хотєлки, на які потім вони ще потім накладуть ЕСВ і ПДФО. 

2 часа назад, www.хомнет.укр сказал:

Цитата

Дуже дивно що тільки аж на третьому році війни ввели військовий збір для ФОП-ів 

• Like 1
5 минут назад, Чучундра сказал:

Багато чого їм треба ... наприклад перевірити чи те що ви записали собі в витрати то цільові витрати для ведення бізнесу, а не особисті хотєлки, на які потім вони ще потім накладуть ЕСВ і ПДФО. 

Оплата за канал та оренда офісу ну як би це 100% цільові витрати.

1 час назад, Туйон сказал:

Оплата за канал та оренда офісу ну як би це 100% цільові витрати.

А от питна вода, миючі засоби, туалетний папір уже не факт. А генератор у вас є ? Тоді готуйтеся з головняком по списанню палива :)  На olx/aliexpress акумулятори купуєте ? Тепер забудьте.

19 минут назад, Чучундра сказал:

А от питна вода, миючі засоби, туалетний папір уже не факт. А генератор у вас є ? Тоді готуйтеся з головняком по списанню палива :)  На olx/aliexpress акумулятори купуєте ? Тепер забудьте.

Генератор? Я даже мало представляю где его запускать в многоэтажке. В своей квартире, на крыше или на чердаке. Я реально об этом когда-то думал, но пришел к мысли что жильцы не одобрят)

Мне кто-то запретит покупать аккумуляторы на ОЛХ? Да я в курсе что тут бабки не спИшу с налогов. Но при моих мизерных прибылях и отсутствии НДС, это все конечно неприятно, но если учесть что теперь я не плачу в пенсионный фонд (раньше платил исключительно добровольно, а теперь добровольно отказываюсь, один хер до пенсии я не доживу), ну а так же уберем всякие глупости типа башлять неким посредникам за то, чтобы они отправляли за меня отчеты в НКРЗ (самому пора давно) и чуть меньше бухать (давно надоело), то выйдет ну почти одно и то же.

Но есть плюс в этом. Я буду знать, что ниже падать в плане группы налогообложения уже некуда, и этих стремных мыслей, как было на 2 и 3 группе, что меня снимут задним числом и прочее.... уже не так будет об этом думаться.

Відредаговано Туйон
18 минут назад, Туйон сказав:

Я буду знать, что ниже падать в плане группы налогообложения уже некуда

ага, "хуже не будет..."!

• Like 2
7 часов назад, www.хомнет.укр сказал:

+ повертається бути обов'язковим ЄСВ.  До кінця війни + 12 місяців вже пройшло у наших полвтиків. 

І це не про гроші, я ЄСВ і так завжди платив, а про довіру та балабольство. 

тепер тільки тов податок з дивідентів 5% а так фоп на загальній 18%+5% військовий + 22% єсв(можливо не так зрозумів, зараз 22% від мінімальної) + пдв 20% ( якщо більше 1 млн за попередні 12міс). Про які  інвестиції вони торочуть податки  в  румунії болгарії 10%. Розказують хтось буде гроші сюда вложувати

• Like 1
4 часа назад, Туйон сказал:

Мне кто-то запретит покупать аккумуляторы на ОЛХ?

За наличку или из зарплаты после ПП/ЄСВ/ПДФО- никто не запретит, а вот в счет расходов - большой болт, до первой проверки, ибо не думаю что ктото с olx выдаст вам расодную накладную.

4 часа назад, Туйон сказал:

ну а так же уберем всякие глупости типа башлять неким посредникам за то, чтобы они отправляли за меня отчеты в НКРЗ (самому пора давно)

Кучеряво живете :) там отчеты примитивнейшие, это детский сад по сравнению с теми отчетами которые придется подавать на общей схеме даже не будучи плательщиком НДС

Відредаговано Чучундра
  • Like 2
8 часов назад, Туйон сказал:

Масово пишуть що примуть "заднім числом" з 1 жовтня.

Це ще добре, якщо с 1 жовтня. В листах від ДПС лякають, що перерахують з 1.01.22. Нарахують 18% + 1.5% + ПДВ 20% на прибуток. А там мільйони (а у когось десятки/сотні мільйонів). А як ми маємо заднім числом зібрати накладні/рахунки/акти по расходах за два с половиною роки? Чи заднім числом нарахувати підвищену абонплату? А скільки більшість із нас витратила на відновлення мереж в цей період часу? Ніхто ж не рахував це як видатки, бо і не повинні були на спрощеній системі оподаткування...

1 минуту назад, Jeckich сказал:

Це ще добре, якщо с 1 жовтня.

Він писав про те що закон про підвищення податків якось почне діяти заднім числом, а не про примусовий перехід на загальну систему. 

• Like 1
5 минут назад, Jeckich сказал:

Це ще добре, якщо с 1 жовтня. В листах від ДПС лякають, що перерахують з 1.01.22. Нарахують 18% + 1.5% + ПДВ 20% на прибуток. А там мільйони (а у когось десятки/сотні мільйонів). А як ми маємо заднім числом зібрати накладні/рахунки/акти по расходах за два с половиною роки? Чи заднім числом нарахувати підвищену абонплату? А скільки більшість із нас витратила на відновлення мереж в цей період часу? Ніхто ж не рахував це як видатки, бо і не повинні були на спрощеній системі оподаткування...

Мені недавно знову звонила якась дівка з ДПС. Вже третя різна за 2 місяці. Сказала що такого не буде. Но їх слова то муть. Коли я начав питати, що взагалі за х*ня твориться та чому я сам повинен відмовлятися від єдиного податку - тільки якесь мичання, як і ті, що до неї були. А, вона ще сказала, мол, вони між молотом та наковальной.

• Like 1

Кстати, только поговорили. Вон Южанина вещает, что ЕСВ в следующем году ФОПы будут платить

️У 2025 році ФОПи знову будуть платити ЄСВ — нардеп Южаніна. ㅤ

Деталі на скріні. ㅤ

Про Бізнес

ну кто бы удивлялся 

Самое интересное из всей этой кухни:

1) Нам не за что воювать, мы воюем за свои, поэтому нужно увеличить податки. При этом сметы на "форму и яйца" уже обогатили кучу прихлебателей... ОК.

2) Допомога идет на социалку, дороги, деревья и цветы в прифронтовой зоне по завышенным сметам... ХМ

Спиздить деньги себе в карман с допомоги - схем вагон. Перенаправить деньги на войну схемами и перестать их пиздить - эммм...... Тут не хватает думалки....

• Like 2
45 минут назад, Dimkers сказал:

Самое интересное из всей этой кухни:

1) Нам не за что воювать, мы воюем за свои, поэтому нужно увеличить податки. При этом сметы на "форму и яйца" уже обогатили кучу прихлебателей... ОК.

2) Допомога идет на социалку, дороги, деревья и цветы в прифронтовой зоне по завышенным сметам... ХМ

Спиздить деньги себе в карман с допомоги - схем вагон. Перенаправить деньги на войну схемами и перестать их пиздить - эммм...... Тут не хватает думалки....

а хто говорил что на войну немає схем? 

14 минут назад, Туйон сказал:

пока г-н Гетьманцов при власти, ничего хорошего ждать не стоит

ведь, по его мнению, не все гуси еще общипаны

На прохання провести інтерв'ю по темі "Провайдери та податки" з відомим Київським блогером пан Гетьманцев сказав що всі провайдери шахраї... і відмовився. 

Все для людей... як кажуть...

Держстат зробив відповідність кодів послуг електронних комунікацій КВЕДу-2010

? https://t.me/telecom_ukraine/142

все ясно... що нічого не ясно...

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Створити нове...