Перейти до

Рекомендованные сообщения

Опубликовано: (відредаговано)

Чи зустрічав хтось щось подібне?Час від часу потрібно переглядати значення напруги  на дальному кінці фантомки..А то якось з тестором немає бажання бігати

Відредаговано Romchuk
Опубліковано:

якщо до 28в - мт411 покладіть - в нього це можливо

просто ,але мінус у великому споживанні.Я і так борюсь за мінімальне споживання 

Опубліковано:

Чи зустрічав хтось щось подібне?Час від часу потрібно переглядати значення напруги  на дальному кінці фантомки..А то якось з тестором немає бажання бігати

http://www.equicom.dp.ua/ping/ping.htm

Який саме може показати значення напруги?Там вроді звичайне банальне "є або нема напруги"

Опубліковано:

Если есть знакомый радиолюбитель или кто то с умением прошивки МК то:

15d508a2cea739912e5550ab.jpgt.jpg

Можліво на aliexpress.com є готові "вольтмодулі"?Але мені щось не получається найти.До речі мережевий модуль на али копійки коштує

Опубліковано:

Можліво на aliexpress.com є готові "вольтмодулі"?Але мені щось не получається найти.До речі мережевий модуль на али копійки коштує

Дякую за сайт, але відчуваю якщо брати 1-2 екземпляри, то більшість грошей піде на доставку. :(

Ще є "дурний" варіант пристрою на GSM. за 50 - 60 грн. можна взяти мобілу SonyErricson T290i та за допомогою МК, вона буде посилати вам СМС, або за раніше заданим графіком, або при скидані на неї виклика з попередньо заданого номера :) Колись робив подібну річ, але для перевірки температури у боксі.

Опубліковано:

Дякую за сайт, але відчуваю якщо брати 1-2 екземпляри, то більшість грошей піде на доставку. :(

Ще є "дурний" варіант пристрою на GSM. за 50 - 60 грн. можна взяти мобілу SonyErricson T290i та за допомогою МК, вона буде посилати вам СМС, або за раніше заданим графіком, або при скидані на неї виклика з попередньо заданого номера :) Колись робив подібну річ, але для перевірки температури у боксі.

Доставка з даного сайту безкоштовна.

Могли б поділитись готовими схемними рішенями?

Опубліковано:

Доставка з даного сайту безкоштовна.

Могли б поділитись готовими схемними рішенями?

Готових повністю немає, все працювало як окремі модулі, але якщо зібрати все разом, то думаю проблем не буде.

Допоможу чим зможу. :)

Опубліковано:

Тут була добра ідея про формування UDP-пакету на простому мікроконтроллері... Ото могло би бути дешево і не багато споживати. Але сенс вимірювати напругу дистанційного живлення на дальньому кінці? Має бути запас в 1.5-2 рази по потужності і все буде працювати.

• 2 months later...
Опубліковано: (відредаговано)

а я себе на ардуине сделал, мерю температуру, напруги.. можно и состояние контактов... показания выводятся на веб-страничку... Можно и СМСкой получать, но GSM шилд,сцуко, дорогой...

Відредаговано brdm
Опубліковано: (відредаговано)

а я себе на ардуине сделал, мерю температуру, напруги.. можно и состояние контактов... показания выводятся на веб-страничку... Можно и СМСкой получать, но GSM шилд,сцуко, дорогой...

якщо можна детальніше , андроїд ,датчик температури , напруги ..................

якщо не секрет фірми , поділіться схематично  

Відредаговано proton007
Опубліковано:

якщо можна детальніше , андроїд ,датчик температури , напруги ..................

якщо не секрет фірми , поділіться схематично

Разве так сложно одно не известное слово забить в гугл?

http://ru.m.wikipedia.org/wiki/Arduino

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Створити нове...