Кузьменко. 15 Опубліковано: 2017-03-02 07:44:17 Share Опубліковано: 2017-03-02 07:44:17 (відредаговано) ці розмови про "все погано" - це фейк! згадайте 20 років назад, які авто їздили у вашому місті і скільки їх було? а зараз все паршиво, але пробки від нових іномарок, так що давайте не будемо, бо ми рухаємось в правильному напрямку, а ідеально все відразу бути не може. нормальна кобітка краще до такої в офіс іти чи ви всі думаєте, що мужик з двома-трьома "підгорлями" розумніший... я думаю, що він розумніше з Вас гроші зідре, а роблять все і так клерки) Відредаговано 2017-03-02 07:47:06 Кузьменко. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andryas 1 059 Опубліковано: 2017-03-02 07:48:54 Share Опубліковано: 2017-03-02 07:48:54 Ну хоч один плюс - тепер чиновники хоча б фотогенічні.Оця кобіта буде нам будувати дороги. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nightly Wanderer 589 Опубліковано: 2017-03-02 07:49:05 Share Опубліковано: 2017-03-02 07:49:05 Ничего личного, но изрядно надоели те, кто в слове х у й делает три ошибки и мечтает о миллионах. Януковичу це не завадило. А ще я знаю тих, в кого і з граматикою і з освітою не було проблем і доходи високі, а голосували за Яника.Щоб заробляти тисячі то безумовно в деякій мірі ви праві, а щоб заробляти мільйони потрібно дещо інші характеристики. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andryas 1 059 Опубліковано: 2017-03-02 07:49:25 Share Опубліковано: 2017-03-02 07:49:25 З.І. Об'єктив на камері дорогий... Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nightly Wanderer 589 Опубліковано: 2017-03-02 07:51:38 Share Опубліковано: 2017-03-02 07:51:38 (відредаговано) ці розмови про "все погано" - це фейк! згадайте 20 років назад, які авто їздили у вашому місті і скільки їх було? а зараз все паршиво, але пробки від нових іномарок, так що давайте не будемо, бо ми рухаємось в правильному напрямку, а ідеально все відразу бути не може. нормальна кобітка краще до такої в офіс іти чи ви всі думаєте, що мужик з двома-трьома "підгорлями" розумніший... я думаю, що він розумніше з Вас гроші зідре, а роблять все і так клерки) Ще один вишиватник. Сама бідна і корумпована країна Європи з самим високим потенціалом і "правильний напрямок", бо іномарки їздять. Відредаговано 2017-03-02 07:57:34 Nightly Wanderer Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Кузьменко. 15 Опубліковано: 2017-03-02 07:57:34 Share Опубліковано: 2017-03-02 07:57:34 вишиватник WTF? ) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nightly Wanderer 589 Опубліковано: 2017-03-02 08:08:12 Share Опубліковано: 2017-03-02 08:08:12 вишиватник WTF? ) український ватник. А смішного то нічого немає. Це сумно. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nightly Wanderer 589 Опубліковано: 2017-03-02 08:11:51 Share Опубліковано: 2017-03-02 08:11:51 Теж іномарки їздять. https://www.youtube.com/watch?v=PicX25iPmEI Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Igor.M 16 Опубліковано: 2017-03-02 08:51:40 Share Опубліковано: 2017-03-02 08:51:40 Обсуждает чужих женщин только быдло. Если такие фото она выкладывает в общий доступ, то она не чужая, а общественная.) Из чего следует что это она выложила фото ? Не из чего. Поэтому написал "если..., то...". Имел в виду: женщина, которая выдает в общий доступ обнаженку/"эротику"/секс. провокацию (независимо от степени) не является чьей-то/чужой, она "общественная" по собственному желанию. П.С. Фотошоперам руки повыдергивать надо за такие "коллажи". Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pavlabor 1 939 Опубліковано: 2017-03-02 09:37:04 Share Опубліковано: 2017-03-02 09:37:04 Когда нечего ответить по сути топика, который оказался фейком - начали съезжать на ЖД дорогу и Нафтогаз. Если и там не прокатит - Укравтодор в помощь. Ну или универсальное "депутаты воруют", "довели страну", "дааааа, а вот раньше...".Ситуация еще печальнее...Представьте себе что я сейчас откопаю УКОС , найду там фотки жен присутствующих, отфотошоплю надлежащим образом под стать стартовому фото темы и создам топик. Обязательно кто-то возмутится. А вот обгадить чужую женщину не зазорно . Возможно потому что она не может дать по лицу тому , кто эту гадость постит и обсуждает ? Или потому что папа с мамой не научили уважать других людей ? И не хватает ума понять что не пристало мужчине ( если он мужчина, а не скот) постить и обсуждать такое ? Быдло всегда компенсирует серость своего бытия яркими эпизодами из чужой жизни. Когда нечего сказать о себе , обсуждают других. нехочуха, ты как то с усердием печешься за репутацию представителей власти. А как по мне, им глубоко насрать, что стеб, что твои стенания. Юлия Тимошенко: "Для настоящей женщины лучший выбор - "PLAYBOY", но я не дотягиваю до этих стандартов» Почему никто не поинтересуется мнением, слегка раздавшуюся Сюмар? Сто пудово, она бы гордилась такой фигуре как на фото, но увы... А по грамматике... В полиции расследуют, как безграмотный Савченко занял кресло губернатора Николаевской области Им ли печалицца! За хотят..., скажут что нужно получать лицензию на IPTV и грамотное быдло выстроится в очередь! Скажут, баста, ребрендинг, IPTV больше не в тренде, получаем лицензию на OTT, и потянется грамотное быдло в другую очередь. Главное не спугнуть лохов резкими движениями. Поэтому данная тема, для убаюкивания "эта тема очень важна для нас!". Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nightly Wanderer 589 Опубліковано: 2017-03-02 10:50:08 Share Опубліковано: 2017-03-02 10:50:08 нехочуха, ты как то с усердием печешься за репутацию представителей власти. Не зовсім. Він вважає, що у всьому винні "вуйки". Це при тому, що ментально захід на голову вище сходу і цьому є 1 причина. Західна Україна була частиною Австо-угорської імперії, а потім тривалий час знаходилася під Польщею, коли схід топтали чоботи немитих московитів.Такі як Нехочуха ніколи не задають запитання "чому". Він каже: "народ хреновий" і крапка. Він навіть не старається розібрати чому той народ хреновий. Яка в цьому причина і що з цим робити. Це називається вузьколобість.Як казав Гебельс: "Дайте мне средства массовой информации и я из любого народа сделаю стадо свиней". Любий народ і країну можна спокійно опустити до рівня України, якщо поставити собі таку мету, бо мудрих людей на порядок менше в будь якій країні. Українську еліту впродовж тривалого часу винищували. Зворотня селекція. І в принципі вона і триває. Розумні люди звалюють звідси. В нас за останніх пару років тільки карт поляка отримали декілька мільйонів людей. Вже і вуйків скоро не залишиться. Буде одне бидло і бандити, які будуть розводити це бидло на гроші. І пару Нехочух, що будуть поливати гівном це бидло.Є три фактори які потрібні для того, що створити тоталітарну державу з стадом рабів по типу Північної Кореї: 1. Бідність населення. Чим нижчий рівень життя населення. тим більш воно лояльне по відношенні до влади. 2. Контроль засобів масової інформації.3. Низький / неякісний рівень освіти. У нас досягнуто майже повністю всіх цих факторів. Тому ми рухаємося дуже швидко в прірву. Не буде революції ближчі роки - кінець нам. Треба буде звалювати поки буде можливо. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Igor.M 16 Опубліковано: 2017-03-02 11:21:37 Share Опубліковано: 2017-03-02 11:21:37 захід на голову вище сходу Корона не жмет?) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Кузьменко. 15 Опубліковано: 2017-03-02 12:23:06 Share Опубліковано: 2017-03-02 12:23:06 ватник ТА хай йому грець, що це таке? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nightly Wanderer 589 Опубліковано: 2017-03-02 12:23:26 Share Опубліковано: 2017-03-02 12:23:26 Корона не жмет?) Мені нічого не жме. Я пишу факти, а якщо комусь вони не подобаються, то це його проблеми.Візьмемо Тернопіль з населенням 200 тисяч і Донецьк декілька років назад. В Тернополі середня ЗП була 2 000 грн. і майже ніякого виробництва. А Донецьку десь біля 5 000. В Тернополі народ поїхав за кордон. Одні вчитися і заробляти, другі заробляти. В Донецьку всі сиділи на дупі рівно. На водку і закуску вистачало і добре.Наразі в Тернополі 60% нерухомості це все новобудови. От наприклад. Те що зараз будується. А в планах стільки, що за років 10 Київ буде виглядати як село порівняно.http://novobudovy.com/novobudovy/novobudovy-ternopoliaПричина в менталітеті. Народ знайшов можливість заробляти.В мене також є село. Село маленьке і дуже бідне по мірках сіл в області. Так в тому селі вже в більшості хат є ванна і туалет в хаті. Каналізація. Газ взагалі вже років 20 як провели. Індивідуальне опалення.Чому одні бідні живуть більш цивілізовано як інші багатші? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Кузьменко. 15 Опубліковано: 2017-03-02 12:38:55 Share Опубліковано: 2017-03-02 12:38:55 Низький / неякісний рівень освіти він не низький, а люди просто в навчальні заклади ходять протирати штани (Львівський і Київський політех ввійшли в 10 кращих в світі) Схід не гірший заходу, в них просто місто розвинуте більше ніж село, а в нас навпаки, молоді люди їдуть на заробітки, а їх сім'ї залишаються жити у селі, тому і створюють для себе умови в селі, бо побачили в Європі як воно там є, а на сході люди просто село закидають і там живе в основному старше покоління, а їм зміни - це дуже важко, то і живуть, як живуть. є інша проблемка, люди не мають грошей, щоб вкладати в бізнес і робити великий бізнес, тому і гроші не крутяться, але розвиток є і то не малий, тому ці рюмсання ні до чого. Ви думаєте, що Меркель чи Трамп були б відомі на увесь світ, якби люди в їх країні не пахали, не платили податки в казну... коли є бабло, то можна бути крутим, але бабло приносять люди і не можна не погодитись, що виробництво в нашій країні є набагато менше ніж у Німеччині наприклад чи США + кожен ще хоче щось трохи вкрасти. проблема в тому, що Совок нас тормозив купу років поїдьте а Берлін і порівняйте його з Кьольном чи Штутгартом БЕрлінці - це бомжі в порівнянні зі своїми західними співвітчизниками. а в чому проблема... там теж був совок і половині країни і зараз це різні люди Але що в такому випадку робити.... плакати чи повішатись, бо хтось на 7 відсотків чи на 13 гірший від іншого. Працюйте на благо батьківщини і буде Вам щастя, придумуйте виробництво, вкладайте гроші, а не ховайте під матрас, об'єднуйтесь грошима і зусиллями і буде діло. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nightly Wanderer 589 Опубліковано: 2017-03-02 13:07:30 Share Опубліковано: 2017-03-02 13:07:30 Працюйте на благо батьківщини і буде Вам щастя Працюють на благо батьківщини зазомбовані дурні. Треба працювати на благо собі і не посягати на чужі блага. Тоді ти будеш робити благо як і собі так і громаді / державі. І навіть ті, хто кажуть, що працюють заради батьківщини чи ще там чогось - лицеміри, які брешуть або оточуючим, або навіть самому собі, бо люди усі поголовно егоїсти і в цьому немає нічого поганого. Будь які добрі діла витікають так чи інакше з власного его. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Flying 166 Опубліковано: 2017-03-02 13:09:19 Share Опубліковано: 2017-03-02 13:09:19 нехочуха, ты как то с усердием печешься за репутацию представителей власти. Не зовсім. Він вважає, що у всьому винні "вуйки". Це при тому, що ментально захід на голову вище сходу і цьому є 1 причина. Західна Україна була частиною Австо-угорської імперії, а потім тривалий час знаходилася під Польщею, коли схід топтали чоботи немитих московитів. Такі як Нехочуха ніколи не задають запитання "чому". Він каже: "народ хреновий" і крапка. Він навіть не старається розібрати чому той народ хреновий. Яка в цьому причина і що з цим робити. Це називається вузьколобість. Ой какая прелесть. Что же, теперь буду знать, перед кем склоняться, раз уж вы повыше нас будете. Тем паче на голову. Осторожнее с такими рассуждениями, а то и правда, корона мозг повредит. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Igor.M 16 Опубліковано: 2017-03-02 13:12:54 Share Опубліковано: 2017-03-02 13:12:54 (відредаговано) 02 мар 2017 - 1:21 PM Igor.M писал: Корона не жмет?) Мені нічого не жме. Фух... Добре, а то вже почав за Вас переживати.) "Лінійка", якою Ви вимірюєте "високість" має величезну похибку. Одні вчитися і заробляти, другі заробляти. На водку і закуску вистачало і добре. Так не можна говорити. Це банальна демагогія. Цей прийом (від окремого до загального) в загальному вигляді: "сусіди Вітьок з Коляном бухають - всі пацани на районі бухають - все місто бухає". Нікого не захищаю. Але Ви вкрай не об"єктивні. Відредаговано 2017-03-02 13:24:23 Igor.M Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nightly Wanderer 589 Опубліковано: 2017-03-02 13:25:16 Share Опубліковано: 2017-03-02 13:25:16 Ой какая прелесть. Что же, теперь буду знать, перед кем склоняться, раз уж вы повыше нас будете. Тем паче на голову. Осторожнее с такими рассуждениями, а то и правда, корона мозг повредит. Правда в очі коле. Я про себе нічого не писав. Я писав про менталітет людей в загальному, а якщо ви це сприймаєте як власну образу, то це говорить лише про те, що самі себе відносите до таких людей. Це коли я говорю, що дурних людей значно більше ніж мудрих, то чомусь завжди в когось підгорає. Палитеся. Нікого не захищаю. Але Ви вкрай не об"єктивні. Звичайно, що не обєктивний. Всі субєктивні. І ви в тому ж числі. В мене є достатньо аргументів щоб так вважати. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Igor.M 16 Опубліковано: 2017-03-02 14:08:32 Share Опубліковано: 2017-03-02 14:08:32 (відредаговано) Я писав про менталітет людей в загальному Знову ж таки, це не коректно. Не можна "Вітьков-бухариків" і т.п. узагальнювати з "винахідником-доктором наук-хорошим бізнесменом" і т.п. навіть, якщо вони живуть в сусідніх квартирах. У реальному житті вони рідко пересікаються і об"єднувати їх в одну групу некоректно. Звичайно, що не обєктивний. Всі субєктивні. І ви в тому ж числі. Навіщо ж тоді така безкомпромісність? П.С. Якщо всі навколо невдахи, то, можливо, щось не так із Вашим колом спілкування? Це питання Вам для самостійного аналізу, а не для публічних відповідей. Не ображайтеся. Відредаговано 2017-03-02 14:09:14 Igor.M Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nightly Wanderer 589 Опубліковано: 2017-03-02 15:38:22 Share Опубліковано: 2017-03-02 15:38:22 Я писав про менталітет людей в загальному Знову ж таки, це не коректно. Не можна "Вітьков-бухариків" і т.п. узагальнювати з "винахідником-доктором наук-хорошим бізнесменом" і т.п. навіть, якщо вони живуть в сусідніх квартирах. У реальному житті вони рідко пересікаються і об"єднувати їх в одну групу некоректно. Звичайно, що не обєктивний. Всі субєктивні. І ви в тому ж числі. Навіщо ж тоді така безкомпромісність? П.С. Якщо всі навколо невдахи, то, можливо, щось не так із Вашим колом спілкування? Це питання Вам для самостійного аналізу, а не для публічних відповідей. Не ображайтеся. Все що ви написали немає ніякого відношення до теми розмови. В Україні є люди які заробляють мільйони. Але очевидно, що в США дохід у громадян вищий. Аналогія зрозуміла? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
нехочуха 2 143 Опубліковано: 2017-03-02 15:44:37 Share Опубліковано: 2017-03-02 15:44:37 (відредаговано) Шановні ! Мова йшла про відношення до жінки , а не до влади. Маю надію що шановне панство розуміє різницю. Завжди захищаю жінок, тварин та дітей. Хто не згоден той або москаль, або кривоногий вуйко і падлюка Вочевидь у тему зайшли як одні, так і інші. А хто продовжить товкти воду в ступі, той і є Янукович Відредаговано 2017-03-02 15:45:33 нехочуха Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
zachott 961 Опубліковано: 2017-03-02 16:58:53 Share Опубліковано: 2017-03-02 16:58:53 Каб мин, Уверены? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
zachott 961 Опубліковано: 2017-03-02 17:07:00 Share Опубліковано: 2017-03-02 17:07:00 (відредаговано) Це при тому, що ментально захід на голову вище сходу і цьому є 1 причина. Упал подстол.))) Учи историю: западной цивилизации от силы 3 тыс лет, в то время как восточная как минимум в два раза старше. Если говорить про Украину, то, к сожалению ты как раз типичный представитель "ментально високого запада": во власть не пойду - не каждый туда должен, воевать за Украину не пойду - это война за олигархов, помогать передку не буду - иначе война без конца, буду бороться с внутренним врагом, сидя на диване. Відредаговано 2017-03-02 17:11:10 zachott Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
apofis19760622@gmail.com 95 Опубліковано: 2017-03-02 18:40:18 Share Опубліковано: 2017-03-02 18:40:18 Корона не жмет?) Мені нічого не жме. Я пишу факти, а якщо комусь вони не подобаються, то це його проблеми. Візьмемо Тернопіль з населенням 200 тисяч і Донецьк декілька років назад. В Тернополі середня ЗП була 2 000 грн. і майже ніякого виробництва. А Донецьку десь біля 5 000. В Тернополі народ поїхав за кордон. Одні вчитися і заробляти, другі заробляти. В Донецьку всі сиділи на дупі рівно. На водку і закуску вистачало і добре. Наразі в Тернополі 60% нерухомості це все новобудови. От наприклад. Те що зараз будується. А в планах стільки, що за років 10 Київ буде виглядати як село порівняно. http://novobudovy.com/novobudovy/novobudovy-ternopolia Причина в менталітеті. Народ знайшов можливість заробляти. В мене також є село. Село маленьке і дуже бідне по мірках сіл в області. Так в тому селі вже в більшості хат є ванна і туалет в хаті. Каналізація. Газ взагалі вже років 20 як провели. Індивідуальне опалення. Чому одні бідні живуть більш цивілізовано як інші багатші? Уважаемый или у вас с головой совсем плохо или вы Eбанyтый? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас