Білінг
-
Зараз на сторінці 0 користувачів
Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
-
Схожий контент
-
Від DenimMark
Добрий день.
Куплю покрокову інструкцію дружби білінгу з Приват банком.
Пропозиції в особисті повідомлення.
Дякую.
-
Від Andriydjv
Перепрошую за створення ще одної теми, може в цьому розділі швидше допоможуть мені?
По суті тре поставити білінг і звязати з мікротіком та бути на тех підтримці для добавлення правил і налаштувань ( можу і неторбувати як все працює чи при потребі щось редагувати) за щомісячну плату.
Детальніше: шукаю системного адміністратора для встановлення білінгової системи ubilling і обслуговування та розвитку мережі 350+ абонентів.
Що є:
-Mikrotik ccr1036
-абоненти epon - olt - Bdcom 3310 та WiFi ubiqiti
-авторизація по статичних IP
-2 вхідних канали трафіку
-самописний білінг - Nuance billing
Що треба:
-Впорядкувати, оптимізувати налаштування мікротіка, авторизацію абонентів і зарезервувати канали
-встановити білінг - ubilling або щось краще з розрахунку на маштаб мережі і доцільність
-налаштувати прийом платежів з Приват банку і автоматичну активацію абонентів в реальному часі з відображенням залишку на рахунку
-прийом платежів з терміналів esypay в реальному часі
-подальше обслуговування, що місячна тех підтримка /налаштування з модернізацією і розвитком мережі за адекватну до маштабу мережі що місячну плату ( ps можу за місяць дзвонити а можу і нетурбувати коли все працює і нового нічого непотрібно на той час)
Вимоги до кандидата:
- територіальне знаходження у Львові / Миколаєві або Львівській області (надаю перевагу живому спілкуванню)
- також відкритість на спілкування по реальному номеру телефону а не конспірологія і скривання по всяких вайберах прив'язаних до недійсних номерів (звісно в неробочий, особистий, тихий час по вашому проханню турбувати небудемо без критичної на то потреби як наподобі піднятя мережі і відновлення маштабного звязку).
- ну і на перспективу створення сайту якщо ще в такому спеціалізуєтесь.
Прошу звертатись тут чи вайбер, телеграм, а краще дзвоніть з 11:00 до 20:00 (окрім Неділі і свят) за н.т: 0637766025 Андрій
-
Від Andriydjv
Шукаю системного адміністратора для встановлення білінгової системи ubilling і обслуговування та розвитку мережі 350+ абонентів.
Що є:
-Mikrotik ccr1036
-абоненти epon - Bdcom та WiFi ubiqiti
-авторизація по статичних IP
-2 вхідних канали трафіку
-самописний білінг - Nuance billing
Що треба:
-Впорядкувати, оптимізувати налаштування мікротіка, авторизацію абонентів і зарезервувати канали
-встановити білінг - ubilling або щось краще з розрахунку на маштаб мережі і доцільність
-налаштувати прийом платежів з Приват банку і автоматичну активацію абонентів в реальному часі з відображенням залишку на рахунку
-прийом платежів з терміналів esypay в реальному часі
-подальше обслуговування, що місячна тех підтримка /налаштування з модернізацією і розвитком мережі за адекватну до маштабу мережі що місячну плату ( ps можу за місяць дзвонити а можу і нетурбувати коли все працює і нового нічого непотрібно на той час)
Вимоги до кандидата:
- територіальне знаходження у Львові / Миколаєві або Львівській області (надаю перевагу живому спілкуванню)
- також відкритість на спілкування по реальному номеру телефону а не конспірологія і скривання по всяких вайберах прив'язаних до недійсних номерів (звісно в неробочий, особистий, тихий час по вашому проханню турбувати небудемо без критичної на то потреби як наподобі піднятя мережі і відновлення маштабного звязку).
- ну і на перспективу створення сайту якщо ще в такому спеціалізуєтесь.
Прошу звертатись тут чи вайбер, телеграм, а краще дзвоніть з 11:00 до 20:00 (окрім Неділі і свят) за н.т: 0637766025 Андрій
-
Від Кузьменко.
Тут дуже багато тем, в яких щось розказують про білінг, але жодна не описує нічого конкретно.
Вимоги: Є кілька Мікротіків, на яких висять PPPoE абоненти. Щоб не ставити по 2 сервери в кожному місці, (що є неправильним з точки зору централізації), Мікротік залишиться, але білінг і базу даних абонентів треба повісити на якийсь хостинг в інеті, буду мати доступ до всіх таким чином (не суттєво, хостинг хочу зробити свій). + проведення оплат за допомогою карточок з кодами доступу (як в КС). Щоб Мікротіки синхронізувались з білінгом періодично раз на місяць і в момент додання користувача і щоб працювало самостійно, бо є більша ймовірність підвиснути одному з двох серваків ніж одному, на Мікротіку достатньо налаштувати WatchDOG і не паритись!!!
Чи варта шукати який білінг підійде для такого діла, щоб він мені централізувв всі Мікротіки, щоб я на жоден окремо не додавав паролі і не парився зі збиранням грошей... чи може не паритись і починати писати самому?
-
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас