Перейти до

Жити по новому  

301 пользователь проголосовал

1. 1. За кого ви плануєте голосувати на виборах президента України 2019

• Порошенко
      92
    • Тимошенко
      5
    • Зеленський
      123
    • Гриценко(Садовий)
      16
    • Медведчук
      5
    • Вілкул
      14
    • Проти всіх
      27
    • Інший кандидат
      19

Рекомендованные сообщения

2 минуты назад, unique сказал:

*лять, бізнес в росії, скільки років порох обіцяв продати бізнес в росії? 

Ти справді думаєш, що йому кацапи дадуть це зробити?  Моя ти мася :)

Нема межі людській наівності...

• Відповіді 433
  • Створено
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Есть такое определение - «острый эксперимент». Ввели его Стругацкие, если я не ошибаюсь. Суть проста — это эксперимент, последствия которого могут значительно превозойти сумму полученных в результате

А ЧОГО ВАМ БИГМОРДЫ НЫ НРАВЛЯЦЦЯ? Я НА НЫХ ДУЖЭ СИМПАТИШНЫЙ

Порох це можливо найгірший варіант з усіх можливих. Дуже велика ймовірність, у випадку повторного обрання президентом, що 3 раз будуть "вибирати" не президента, а царька. Буде три царя на постсовковом

Posted Images

2 минуты назад, andryas сказал:

тобто як порох не продав бізнес, то винні кацапи, а як зе не продасть бізнес, то винен зе?

2 минуты назад, unique сказал:

тобто як порох не продав бізнес, то винні кацапи, а як зе не продасть бізнес, то винен зе?

Йди і спитай у них. У обидвох бізнеси "білі", я би теж не продавав )

Якщо маєш на увазі бізнес у кацапії, то я вже відповів.

• Thanks 1
2 минуты назад, andryas сказал:

Йди і спитай у них. У обидвох бізнеси "білі", я би теж не продавав )

Якщо маєш на увазі бізнес у кацапії, то я вже відповів.

я за кацапський і пишу

Только что, unique сказал:

я за кацапський і пишу

Я ще раз відповім: ти думаєш, це реально зробити? Ти колись продавав бізнес взагалі?

Це не на базарі шкарпетки продати.

• Like 1
1 минуту назад, andryas сказал:

Я ще раз відповім: ти думаєш, це реально зробити? Ти колись продавав бізнес взагалі?

і я повторюсь

1 минуту назад, unique сказал:

і я повторюсь

Повторюся - йди спитайся. Мене питання їх бізнесу мало хвилює. Мене хвилює майбутнє країни.

Я сідаю у літак, і хочу долетіти до пункту призначення. Є вибір - в одному професійний пілот, в іншому the..

Я сяду в перший.

Відредаговано andryas
14 минут назад, unique сказал:

там арешт на майні на фабриці московити наклали))...типу податків мало платив....дивно що до цього часу ще не націоналізували ту фабрику)

• Thanks 1
1 минуту назад, andryas сказал:

Повторюся - йди спитайся. Мене питання їх бізнесу мало хвилює. Мене хвилює майбутнє країни.

мене це також хвилює, тому що я хочу жити тут і щоб тут росли і навчались мої діти

просто не розумію тих що зараз на Зе кричать, "та куди йому, в нього бізнес в росії", а те що в теперішнього в росії був бізнес коли його обрали і зараз є, це нікого не хвилює.

У кожного громадянина є вибір і кожен буде обирати того, в кого він вірить. І зараз казати, шо кандидат 1 не зможе домовитись з Трампом, путіним, меркель, а кандидат 2 зможе, це безглуздо, ніхто не знає як воно буде далі, ми просто зробимо свій вибір з надіями на краще!

Только что, unique сказал:

мене це також хвилює, тому що я хочу жити тут і щоб тут росли і навчались мої діти

У кожного громадянина є вибір і кожен буде обирати того, в кого він вірить. І зараз казати, шо кандидат 1 не зможе домовитись з Трампом, путіним, меркель, а кандидат 2 зможе, це безглуздо, ніхто не знає як воно буде далі, ми просто зробимо свій вибір з надіями на краще!

Однозначно. Головне потім не співати сумних пісень.

Только что, andryas сказал:

Однозначно. Головне потім не співати сумних пісень.

а це вже потім побачимо, чи буде комусь соромно за те,що обирали його, чи буде гордитись своїм вибором!

29 минут назад, andryas сказал:

Не  у всех хватает мозгов открыть судебное решение  кацапов  по липецкой фабрике и увидеть что суд запретил продавать фабрику :)))  в 2015 году как запретил так и поныне висит запрет.

18 минут назад, andryas сказал:

Я сідаю у літак, і хочу долетіти до пункту призначення. Є вибір - в одному професійний пілот, в іншому the..

Я сяду в перший.

Некоторым акушера , похоже, выбирали родители не про профессионализму, а исключительно по симпатии.

• Like 1
1 час назад, andryas сказал:

Тут хлопець з передку, просить хвилинку уваги.

проплаченый говновброс. пусть тот передок еб#$о свое завалит и также зайдет в БПП за премией за постановку.

тупое ху#ло.

Відредаговано Kto To
  • Like 1
10 минут назад, Kto To сказал:

проплаченый говновброс. пусть тот передок еб#$о свое завалит и также зайдет в БПП за премией за постановку.

тупое ху#ло.

Це все мені адресовано? Чи тому хлопцеві

41 минуту назад, andryas сказал:

Це все мені адресовано? Чи тому хлопцеві

Ну если только на видео не вы. А так то - это коммент к этому проплаченому сраным Хуйлошенко и компания видео

О! У експертов включилось второе дыхание. Или второй транш подоспел.
Серьезные пошли доводы вроде матюков и проклятий. Чувствуется сучасна евроосвита.
 Хотя,  поздно уже, поздно, результаты опроса не изменишь. Зеленский таки победил.
 Постояли бы в сторонке и не мешали диспуту двух умных людей : "кто из нас самый глупый?".
 Некоторым особо энергичным експертам не вредно  для успокоения почитать сказку "Как мыши кота хоронили".
 Я же буду ждать последнюю предвыборную речь Жаботюка, хоть надежд и немного. А там и Верку Сердючку зря некоторые преждевременно со счетов сбрасывают. Ведь при демократии президентом может стать каждый, если есть определенная законом сумма.

• Like 1
Только что, MICROWATT сказал:

О! У експертов включилось второе дыхание. Или второй транш подоспел.
Серьезные пошли доводы вроде матюков и проклятий. Чувствуется сучасна евроосвита.
 Хотя,  поздно уже, поздно, результаты опроса не изменишь. Зеленский таки победил.
 Постояли бы в сторонке и не мешали диспуту двух умных людей : "кто из нас самый глупый?".
 Некоторым особо энергичным експертам не вредно  для успокоения почитать сказку "Как мыши кота хоронили".
 Я же буду ждать последнюю предвыборную речь Жаботюка, хоть надежд и немного. А там и Верку Сердючку зря некоторые преждевременно со счетов сбрасывают. Ведь при демократии президентом может стать каждый, если есть определенная законом сумма.

А причем тут "матюки и проклятия"? У меня такая манера общения - вам что-то не нравится - можете не читать.

На счет экспертов - посмотрите внимательно видео. Сидит чепушило одетое в военную форму и вливает в уши совершенно беспочвенный бред. Как на такое реагировать? 

Еще раз скажу - ни один уважающий себя и свою страну человек не проголосует за Хуйлошенко.

• Thanks 1
6 минут назад, Kto To сказал:

А причем тут "матюки и проклятия"? У меня такая манера общения - вам что-то не нравится - можете не читать.

На счет экспертов - посмотрите внимательно видео.  

Еще раз скажу - ни один уважающий себя и свою страну человек не проголосует за Хуйлошенко.

Наверное , вы правы. В опросных  списках я кандидата Хуйлошенко не нашел. Не надо было говорить еще раз, его там и так нет, Никто даже из неуважающих себя за него не проголосовал.
 А вот Зеленский есть! Не, ну если вам что-то не нравится в результатах опроса - можете не читать.
 Видео, извините,  не смотрел, поскольку они или недоступны для просмотра или потом все равно пояснят что я неправильно смотрел, что его обрезали, что оно постановочное, что ... Да мало ли что? Скажут что раз смотрел запрещенное непонятно кем  видео, то уже агент непонятно кого...
Не, просто боюсь я видео.

2 часа назад, andryas сказал:

Це не на базарі шкарпетки продати.

Трохи не згоден.

Є поняття зберегти, "приумножити", накопичити багатство - це бізнесові інтереси ... Те скаме що й продати, що-би вернути хоч щось ...

А є поняття - зберегти лице, мати честь, повагу, - це сугубо політичні інтереси які буває йдуть в розріз з бізнесовими (барижними) ... (на поверхневу думку).

Та от тут Петя програв "по крупному", потянувся за коротким рублем, не зважаючи на довгострокові інтереси як країни, так й власні ...

Я вважаю, що за краще-б він "злив/подарував/обанкрутив" ці пасиви зараз, жо-би набрати активів потім ...

• Like 2
2 часа назад, andryas сказал:

Я сяду в перший.

ти через 2 тижні і так в перший літак сядеш, тільки фігурально (ніхто тебе тут більше не побачить і не почує) , а от патрон твій - буквально, чи у літак, чи у гелікоптер, як папірєднік. бо коли стане видним весь айсберг, а не його верхівка - яник поруч з ним малою дитиною буде здаватись.

3 часа назад, andryas сказал:

Я сяду в перший.

Я надеюсь вы в курсе что Ноев ковчег построил и управлял им любитель. А вот "Титаник" построили и управляли им профессионалы. Результаты в обоих случаях надеюсь знаете.

Так что удачи когда будете садиться в первый :-)

48 минут назад, Rudz сказал:

ти через 2 тижні і так в перший літак сядеш, тільки фігурально (ніхто тебе тут більше не побачить і не почує) , а от патрон твій - буквально, чи у літак, чи у гелікоптер, як папірєднік. бо коли стане видним весь айсберг, а не його верхівка - яник поруч з ним малою дитиною буде здаватись.

Да ладго вам нагнетать. Если бы По не нравился народу, то уже давно бы вздернули  не успел бы в ростов как овошч свалить.

41 минуту назад, nedoinet сказал:

Если бы По не нравился народу, то уже давно бы вздернули  не успел бы в ростов как овошч свалить.

ТА ТЫ НЫ СПИШЫ - ВСЭ БУДЭ :)

Цель и задача наша - вынести козла (с) Ирина Луценко

Кандидатів багато - козел один (с) Джангиров

И прогнозы показывают, что похоже, его таки и вынесут.

Хочется верить, что наш народ - не стадо баранов, тупо следующее под призывные мантры рогатого предводителя на бойню.

И пусть тот, которого выберут будет далеко не идеален, но главное - хоть что-то поменяется.

• Like 2
2 часа назад, Rudz сказал:

а от патрон твій - буквально

Чому ті люди, які мають "патрона", завжди думають, що наявність "патрона" характерна для усіх?

Я абсолютно вільна людина і вже років 20 працюю виключно на себе. Так що мимо.

• Thanks 1

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

• Створити нове...