andryas Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 2 минуты назад, unique сказал: *лять, бізнес в росії, скільки років порох обіцяв продати бізнес в росії? Ти справді думаєш, що йому кацапи дадуть це зробити? Моя ти мася Нема межі людській наівності...
unique Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 2 минуты назад, andryas сказал: Ти справді думаєш, що йому кацапи дадуть це зробити? Моя ти мася Нема межі людській наівності... тобто як порох не продав бізнес, то винні кацапи, а як зе не продасть бізнес, то винен зе?
andryas Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 2 минуты назад, unique сказал: тобто як порох не продав бізнес, то винні кацапи, а як зе не продасть бізнес, то винен зе? Йди і спитай у них. У обидвох бізнеси "білі", я би теж не продавав ) Якщо маєш на увазі бізнес у кацапії, то я вже відповів. 1
unique Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 2 минуты назад, andryas сказал: Йди і спитай у них. У обидвох бізнеси "білі", я би теж не продавав ) Якщо маєш на увазі бізнес у кацапії, то я вже відповів. я за кацапський і пишу
andryas Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Только что, unique сказал: я за кацапський і пишу Я ще раз відповім: ти думаєш, це реально зробити? Ти колись продавав бізнес взагалі? Це не на базарі шкарпетки продати. 1
unique Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 1 минуту назад, andryas сказал: Я ще раз відповім: ти думаєш, це реально зробити? Ти колись продавав бізнес взагалі? і я повторюсь тобто як порох не продав бізнес, то винні кацапи, а як зе не продасть бізнес, то винен зе?
andryas Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 (edited) 1 минуту назад, unique сказал: і я повторюсь тобто як порох не продав бізнес, то винні кацапи, а як зе не продасть бізнес, то винен зе? Повторюся - йди спитайся. Мене питання їх бізнесу мало хвилює. Мене хвилює майбутнє країни. Я сідаю у літак, і хочу долетіти до пункту призначення. Є вибір - в одному професійний пілот, в іншому the.. Я сяду в перший. Edited March 13, 2019 by andryas
Schultz Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 14 минут назад, unique сказал: тобто як порох не продав бізнес, то винні кацапи, а як зе не продасть бізнес, то винен зе? там арешт на майні на фабриці московити наклали))...типу податків мало платив....дивно що до цього часу ще не націоналізували ту фабрику) 1
unique Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 1 минуту назад, andryas сказал: Повторюся - йди спитайся. Мене питання їх бізнесу мало хвилює. Мене хвилює майбутнє країни. мене це також хвилює, тому що я хочу жити тут і щоб тут росли і навчались мої діти просто не розумію тих що зараз на Зе кричать, "та куди йому, в нього бізнес в росії", а те що в теперішнього в росії був бізнес коли його обрали і зараз є, це нікого не хвилює. У кожного громадянина є вибір і кожен буде обирати того, в кого він вірить. І зараз казати, шо кандидат 1 не зможе домовитись з Трампом, путіним, меркель, а кандидат 2 зможе, це безглуздо, ніхто не знає як воно буде далі, ми просто зробимо свій вибір з надіями на краще!
andryas Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Только что, unique сказал: мене це також хвилює, тому що я хочу жити тут і щоб тут росли і навчались мої діти У кожного громадянина є вибір і кожен буде обирати того, в кого він вірить. І зараз казати, шо кандидат 1 не зможе домовитись з Трампом, путіним, меркель, а кандидат 2 зможе, це безглуздо, ніхто не знає як воно буде далі, ми просто зробимо свій вибір з надіями на краще! Однозначно. Головне потім не співати сумних пісень.
unique Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Только что, andryas сказал: Однозначно. Головне потім не співати сумних пісень. а це вже потім побачимо, чи буде комусь соромно за те,що обирали його, чи буде гордитись своїм вибором!
ТРК Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 29 минут назад, andryas сказал: Ти справді думаєш, що йому кацапи дадуть це зробити? Моя ти мася Нема межі людській наівності... Не у всех хватает мозгов открыть судебное решение кацапов по липецкой фабрике и увидеть что суд запретил продавать фабрику :))) в 2015 году как запретил так и поныне висит запрет. 18 минут назад, andryas сказал: Повторюся - йди спитайся. Мене питання їх бізнесу мало хвилює. Мене хвилює майбутнє країни. Я сідаю у літак, і хочу долетіти до пункту призначення. Є вибір - в одному професійний пілот, в іншому the.. Я сяду в перший. Некоторым акушера , похоже, выбирали родители не про профессионализму, а исключительно по симпатии. 1
Kto To Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 (edited) 1 час назад, andryas сказал: Тут хлопець з передку, просить хвилинку уваги. проплаченый говновброс. пусть тот передок еб#$о свое завалит и также зайдет в БПП за премией за постановку. тупое ху#ло. Edited March 13, 2019 by Kto To 1
andryas Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 10 минут назад, Kto To сказал: проплаченый говновброс. пусть тот передок еб#$о свое завалит и также зайдет в БПП за премией за постановку. тупое ху#ло. Це все мені адресовано? Чи тому хлопцеві
Kto To Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 41 минуту назад, andryas сказал: Це все мені адресовано? Чи тому хлопцеві Ну если только на видео не вы. А так то - это коммент к этому проплаченому сраным Хуйлошенко и компания видео
MICROWATT Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 О! У експертов включилось второе дыхание. Или второй транш подоспел. Серьезные пошли доводы вроде матюков и проклятий. Чувствуется сучасна евроосвита. Хотя, поздно уже, поздно, результаты опроса не изменишь. Зеленский таки победил. Постояли бы в сторонке и не мешали диспуту двух умных людей : "кто из нас самый глупый?". Некоторым особо энергичным експертам не вредно для успокоения почитать сказку "Как мыши кота хоронили". Я же буду ждать последнюю предвыборную речь Жаботюка, хоть надежд и немного. А там и Верку Сердючку зря некоторые преждевременно со счетов сбрасывают. Ведь при демократии президентом может стать каждый, если есть определенная законом сумма. 1
Kto To Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Только что, MICROWATT сказал: О! У експертов включилось второе дыхание. Или второй транш подоспел. Серьезные пошли доводы вроде матюков и проклятий. Чувствуется сучасна евроосвита. Хотя, поздно уже, поздно, результаты опроса не изменишь. Зеленский таки победил. Постояли бы в сторонке и не мешали диспуту двух умных людей : "кто из нас самый глупый?". Некоторым особо энергичным експертам не вредно для успокоения почитать сказку "Как мыши кота хоронили". Я же буду ждать последнюю предвыборную речь Жаботюка, хоть надежд и немного. А там и Верку Сердючку зря некоторые преждевременно со счетов сбрасывают. Ведь при демократии президентом может стать каждый, если есть определенная законом сумма. А причем тут "матюки и проклятия"? У меня такая манера общения - вам что-то не нравится - можете не читать. На счет экспертов - посмотрите внимательно видео. Сидит чепушило одетое в военную форму и вливает в уши совершенно беспочвенный бред. Как на такое реагировать? Еще раз скажу - ни один уважающий себя и свою страну человек не проголосует за Хуйлошенко. 1
MICROWATT Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 6 минут назад, Kto To сказал: А причем тут "матюки и проклятия"? У меня такая манера общения - вам что-то не нравится - можете не читать. На счет экспертов - посмотрите внимательно видео. Еще раз скажу - ни один уважающий себя и свою страну человек не проголосует за Хуйлошенко. Наверное , вы правы. В опросных списках я кандидата Хуйлошенко не нашел. Не надо было говорить еще раз, его там и так нет, Никто даже из неуважающих себя за него не проголосовал. А вот Зеленский есть! Не, ну если вам что-то не нравится в результатах опроса - можете не читать. Видео, извините, не смотрел, поскольку они или недоступны для просмотра или потом все равно пояснят что я неправильно смотрел, что его обрезали, что оно постановочное, что ... Да мало ли что? Скажут что раз смотрел запрещенное непонятно кем видео, то уже агент непонятно кого... Не, просто боюсь я видео.
Учумелые ручки Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 2 часа назад, andryas сказал: Я ще раз відповім: ти думаєш, це реально зробити? Ти колись продавав бізнес взагалі? Це не на базарі шкарпетки продати. Трохи не згоден. Є поняття зберегти, "приумножити", накопичити багатство - це бізнесові інтереси ... Те скаме що й продати, що-би вернути хоч щось ... А є поняття - зберегти лице, мати честь, повагу, - це сугубо політичні інтереси які буває йдуть в розріз з бізнесовими (барижними) ... (на поверхневу думку). Та от тут Петя програв "по крупному", потянувся за коротким рублем, не зважаючи на довгострокові інтереси як країни, так й власні ... Я вважаю, що за краще-б він "злив/подарував/обанкрутив" ці пасиви зараз, жо-би набрати активів потім ... 2
Rudz Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 2 часа назад, andryas сказал: Я сідаю у літак, і хочу долетіти до пункту призначення. Є вибір - в одному професійний пілот, в іншому the.. Я сяду в перший. ти через 2 тижні і так в перший літак сядеш, тільки фігурально (ніхто тебе тут більше не побачить і не почує) , а от патрон твій - буквально, чи у літак, чи у гелікоптер, як папірєднік. бо коли стане видним весь айсберг, а не його верхівка - яник поруч з ним малою дитиною буде здаватись.
nordstream Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 3 часа назад, andryas сказал: Я сідаю у літак, і хочу долетіти до пункту призначення. Є вибір - в одному професійний пілот, в іншому the.. Я сяду в перший. Я надеюсь вы в курсе что Ноев ковчег построил и управлял им любитель. А вот "Титаник" построили и управляли им профессионалы. Результаты в обоих случаях надеюсь знаете. Так что удачи когда будете садиться в первый :-)
nedoinet Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 48 минут назад, Rudz сказал: ти через 2 тижні і так в перший літак сядеш, тільки фігурально (ніхто тебе тут більше не побачить і не почує) , а от патрон твій - буквально, чи у літак, чи у гелікоптер, як папірєднік. бо коли стане видним весь айсберг, а не його верхівка - яник поруч з ним малою дитиною буде здаватись. Да ладго вам нагнетать. Если бы По не нравился народу, то уже давно бы вздернули не успел бы в ростов как овошч свалить.
Dictator Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 41 минуту назад, nedoinet сказал: Если бы По не нравился народу, то уже давно бы вздернули не успел бы в ростов как овошч свалить. ТА ТЫ НЫ СПИШЫ - ВСЭ БУДЭ
v68 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Цель и задача наша - вынести козла (с) Ирина Луценко Кандидатів багато - козел один (с) Джангиров И прогнозы показывают, что похоже, его таки и вынесут. Хочется верить, что наш народ - не стадо баранов, тупо следующее под призывные мантры рогатого предводителя на бойню. И пусть тот, которого выберут будет далеко не идеален, но главное - хоть что-то поменяется. 2
andryas Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 2 часа назад, Rudz сказал: а от патрон твій - буквально Чому ті люди, які мають "патрона", завжди думають, що наявність "патрона" характерна для усіх? Я абсолютно вільна людина і вже років 20 працюю виключно на себе. Так що мимо. 1
Recommended Posts